Közismert mohamedán aktivista személyesen tárgyalt a Facebookkal, hogy tiltsák le Tommy Robinsont


Egy mohamedán aktivista, Mohammed Shafiq a Twitteren dicsekszik a Tommy Robinson Facebook és Instagram platformjának letiltásában játszott szerepével.
 
A képen lévő Twitter poszt magyarul: "Felfedhetem a nyilvánosság előtt, hogy nemrég találkoztam a Facebook-al, hogy beszéljünk a TommyRobinson oldalakról és azok hatásáról arra az agymosásra, amelynek célja, hogy (Tommy Robinson) támogatóit terroristává tegyék és erőszakot használjanak a muszlimok ellen. Nagyon jó eredmény, és büszke vagyok a szerepemre." Mint ismert, a Facebook azzal a hazug váddal tiltotta le Tommy-t, hogy a "muszlimok elleni erőszakra bújtott fel".

A letiltás, amely valószínűleg válaszcsapás volt a BBC-t lepleplező Panodrama videóra, rámutat a brit 'elit', a BBC, a muszlim szervezetek, NGO-k és a Facebook közötti szoros együttműködésre.

Mohammed Shafiq egyébként a Tommy Robinson által a napokban látványosan leleplezett BBC-nek is dolgozott. Korábban pedig veszélybe sodorta egy pakisztáni hátterű, Majid Nawaz nevű brit médiaszemélyiség és családja életét, amikor Twitteren azzal fenyegetőzött, hogy blaszfémia vádjával feljelenti Nawazt muszlim szervezeteknél és országoknál.

Úgy tűnik, Shafiq a "mérsékelt muszlim" szerepével két pályára játszik, mert miközben korábban felszólalt a muszlim nemi erőszak bandák ügyében, személyes találkozó során feljelenti az ugyanabban az ügyben kiálló Tommy Robinsont a Facebooknál. Állítólag régebben az al-Shabab megfenyegette Shafiq-ot.
xxx


Források:

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/69839/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?