Hihetetlen vádakkal küldhetik újra börtönbe Tommy Robinsont


Tommy Robinson videóban számol be elhúzódó koncepciós perének legújabb fejleményeiről.

Miután 5 hónappal ezelőtt abbamaradt az ellene folyó eljárás, most hirtelen újra ürügyeket keresnek, és március 22-én újra meg kell jelennie a bíróságon. 

n

Az ügyészség hivatalos indoklása szerint:

mmm

h

az eljárás közérdek, mivel Tommy Robinson követői az általa a bíróság előtt a telefonján közvetített videó miatt zaklathatták a vádlottakat, így Robinson az ítélethirdetésre igyekvő vádlottakban szorongást és aggodalmat kelthetett, ezzel befolyásolva a tárgyalásukat


A fent nevezett vádlottak, illetve most már elítéltek, azok a mohamedán férfiak, akik - bűnszövetkezetben cselekedve - angol gyerekeket kínoztak és erőszakoltak meg.

nemi erőszak dzsihád évtizedek óta súlyosan érinti Nagy-Britanniát.

nbvnvbv

kjhkh

Tehát még egyszer: a brit Legfőbb Ügyészség most többek között arra hivatkozva jár el Tommy ellen, hogy szerintük ő szorongást okozott a gyerekeket erőszakoló mohamedánoknak, ezzel állítólag befolyásolva a tárgyalásuk (ítélethirdetésük) kimenetelét.

Mindeközben egy muzulmán pedofil nemi erőszak banda rokonai a bradfordi bíróság épülete előtt megerőszakolással fenyegettek meg két ügyésznőt, akik a banda elítéléseben működtek közre. A dühös rokonok agresszívan viselkedtek és azt kiabálták az ügyésznőknek, hogy "reméljük, megerőszakolnak majd benneteket!" 

Az Express beszámol róla, hogy "bizonyos vádlottakat  figyelmeztetni kellett a viselkedésük miatt, és néhányuk családja agresszív viselkedést tanúsított, az egész eljárás során". Robert Spencer szerint mindez a muszlimok megvetését tükrözi a nyugati hitetlen bíróságok, valamint a női ügyészek iránt. 

Tommy a videóban elmondja, hogy gyakorlatilag az életéért küzd: útban van az 'elit' köröknek - a nevével fémjelzett világméretű mozgalom miatt - és feltehetően a börtönben muszlimokkal akarják elvégeztetni a piszkos munkát.

Érdemes megjegyezni, hogy a hitetlenek szexrabszolgaként való tartása és szexuális kizsákmányolása, ami ellen Tommy Robinson is fellép, az iszlám tanaiban teljesen elfogadott. A Korán 33:59 szerint ha egy nő nem takarja el magát, akkor a szexuális zaklatása igazolt.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/69953/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?