Dánia: 14 embert ítélhetnek 3 év börtönre, mert megosztották a videót, amin muzulmánok lefejezik a skandináv lányokat


A Jihad Watch  szerint a dán hatóságok valódi célja a videó megosztásának büntetésével az, hogy a lehető legkevesebb ember ismerje fel, mekkora és milyen jellegű fenyegetést is jelent a globális dzsihád.

dfg
A Voice of Europe nyomán:


A dán rendőrség 14 ember ellen indított eljárást egy olyan videó közösségi médián történő megosztásáért, amely a dán Louisa Vesterager Jespersen és barátnője, a norvég Maren Ueland 2018 decemberi, marokkói lefejezését mutatja.


12 embert jogosulatlan közzététellel és magánélet megsértésével vádolnak, amely 3 év börtönnel büntethető; 2 embert pedig a két nő meggyilkolásának nyilvánosság előtti helyeslésével, amelynek büntetési tétele maximum 2 év börtön.


Korábban a dán titkosszolgálat hitelesnek nyilvánította a videót, a dán rendőrség pedig azt tanácsolta a lakosságnak, hogy ne osszák meg azt és töröljék ki, ha hozzájuk kerülne.


15 marokkói férfit állítottak bíróság elé a terrortámadásnak minősített ügyben. Bár a nők gyilkosai nyilvánosan esküt tettek az ISIS-re, a marokkói titkosszolgálat cáfolta, hogy az Iszlám Államnak köze lett volna a bűncselekmény szervezéséhez.


Ez azt jelenti, hogy a videók megosztása által keltett nagy hírverés helyezett a marokkói hatóságokra olyan nyomást, ami miatt végül elfogták az elkövetőket.


A liberális gondolatrendőrséget azért bosszantja ez a videó, mert megmutatja, mi is történik valójában - így aztán mindenkit, aki rá akar ébreszteni bárkit a valóságra, megvádolnak "gyűlölet-bűncselekménnyel" és egyéb eszement dolgokkal.


Annak bizonygatására, hogy egy ilyen lefejezős videó nem tántorítja el a nőket a marokkói utazástól, a liberális Independent a nőnap alkalmából egyedülálló nőknek ajánlott kalandtúrát Marokkóba. - írja a Voice of Europe.

xcv


Ha ezek után más turistákat is lefejeznek, akkor az Independentnek vér fog tapadni a kezéhez - teszi hozzá Robert Spencer.

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/69987/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
colonell
colonell 2019-05-04 11:28:38
Dan sved finn es sajnos neha norveg prakxis ahogy a velemeny szabadsagot « demokratikusan- kusan» kezelik a scandinavok! De egyre kevesebben vannak mert a nepek tapasztaljak a borukon a valodagot. Kosa Lajos Oslo
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?