Erre számítsunk: az iszlám nem ismer sem kegyelmet, sem határokat


A napokban a magyar sajtóban megjelent Orbán Viktor elemzése arról, hogy Európa az iszlamizáció mentén szakadhat ketté; valamint a Kossuth Rádió reggeli műsorában kijelentette, hogy a keresztény kultúra és a migráció ügyében nincs kompromisszum.

Ennek kapcsán érdemes felidézni Dr. Nicolai Sennels dán pszichológus és politikai elemző Bűnöző muszlimok között c. könyvében olvasható gondolatait arról, hogy objektíven nézve mit is várhatunk az iszlámtól. Sokkal többről van szó annál, hogy az iszlám közösségek nem illeszkednek be Európában:


Iszlám hódítás - velünk is megtörténhet?

Részletek Dr. Nicolai Sennels cikkéből:

Egy régi háború új fejezete

"Nemrég valaki a következő kérdést tette fel nekem: Miért harcolsz az iszlám ellen? A válasz röviden: mert az iszlám harcol ellenünk. És mivel nem ismer határokat és kegyelmet, ezt egészen addig fogja tenni, amíg le nem győz bennünket, vagy amíg meg nem állítjuk – remélhetőleg". - Dr. Nicolai Sennels
fggf

Ez az ellenség jobban szereti a halált, mint az életet
xfgh
Az iszlám nem ismer határokat, sem pedig kegyelmet, és ha a mi generációnk nem állítja meg, akkor a következő generációnak esélye sem lesz arra, hogy ezt megtegye. Nagyapáink legyőzték a nácizmust, szüleink generációja legyőzte a kommunizmust.
xfgh
Korunk nagy kihívása az iszlám – mely a szabadság olyan ellensége, mely sokkal fanatikusabb, és sokkal nagyobb tömegeket mozgat meg, mint bármelyik totalitárius rendszer előtte.
Ez az ellenség különbözik bármitől, amivel korábban már találkoztunk: nem lehet megfélemlíteni egy olyan ellenséget, amely jobban szereti a halált, mint az életet.
xfgh
Mit akarnak?
xfgh
xfgh
Az iszlám világuralomra törekszik,
xfgh
és minden mohamedán vallási gyakorlatának központi része, hogy minden lehetséges eszközzel terjessze az iszlámot, amíg az el nem terjed az egész világon.
A 6. század óta – amikor is Mohamed, az iszlám alapítója és önjelölt prófétája (aki talán soha nem is létezett) elindult, hogy meghódítsa a szomszédos városokat, meggyilkolva, megcsonkítva, megerőszakolva és rabszolgasorba döntve rengeteg embert – az iszlám romboló és elnyomó tanait ameddig csak tudták folyamatosan terjesztették.
xfgh
A dzsihádisták (arabul: mudzsahedinek) könyörtelen hullámai keresztény, zsidó, hindu és buddhista országokat és kultúrákat semmisítettek meg, 270 millió nem muszlim halottat hagyva maguk mögött, többnyire rendkívül barbár módon ölve meg őket. Afrika, a Közel-Kelet és a nyugati városok azon területeinek nemrégiben történt iszlám meghódítása, melyek ezidáig nem voltak a saría uralma alatt, nem új jelenség.
xfgh
Megtörténhet mindez velünk is?
xfgh
xfgh


Nos, az a több millió nem-muzulmán, akik valaha olyan területeken éltek, ahol most az iszlám uralkodik, valószínűleg feltette magának ugyanezt a kérdést …

És igen, ez velünk is megtörténhet, ha nem állítjuk meg az iszlámot. A nyugati hírszerző szolgálatok egyre többször figyelmeztetnek, hogy több ezer, az országainkon kívül és belül élő muzulmán készül arra, hogy teljesítse vallási kötelességét.

Mi eközben nyugodtak vagyunk, abban reménykedve, hogy a muzulmánok ugyanolyan békések lesznek a gondoskodó jóléti rendszerünk és nyugtatgató médiánk hatására, mint amilyenné mi váltunk.h

Kelet-Európát is érintheti az iszlám hódítás


Ez a nem-muzulmánok ellen folytatott 1400 éves háborúnak csupán egy újabb fejezete, azzal a céllal, hogy megszilárdítsa a muzulmánok hatalmát a nem-muzulmánok felett, és az iszlám uralmát a demokrácia és az emberi jogok felett.

A több millió muzulmán miatt, akik a maguk által teremtett szörnyűségek elől Nyugatra menekülnek, az iszlám hamarosan olyan országokban is elterjedhet, amelyek szinte teljesen mentesek voltak a muzulmánoktól.

A kelet-európai és a balti államok azon polgárai, akik azt gondolják, hogy Nyugat-Európa képes a segítségük nélkül kezelni ezt a problémát, naivak, és hiányzik belőlük a szolidaritás: itt az ideje, hogy a demokratikus világ összetartson.

Mivel az iszlám természete az, hogy végül mindenhol elterjedjen, senki sincs biztonságban. 

A teljes cikket itt lehet elolvasni.


 Dzsihádfigyelő   - az iszlám valós arca

www.dzsihadfigyelo.com 

https://www.facebook.com/Dzsihadfigyelo/

https://videa.hu/tagok/dzsihadfigyelo-2100918

https://bit.tube/Dzsihadfigyelo

https://www.bitchute.com/channel/dzsihadfigyelo/

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/69971/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-09 17:38:12
Köszönjük merkel mutti !!!
Köszönjük juncker efftárs !!!
Köszönjük manfred weber !!! >>>>> (meg persze a többi ökör, migráns-simogatónak is !)
Ezt jól elintéztétek !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?