Tommy Robinson börtönbe záratná a baloldali politikusokat, akik behozták a női nemiszerv-csonkítás barbár iszlám gyakorlatát


VIDEÓ magyar felirattal

Tommy Robinson: a női nemiszerv-csonkítás barbár iszlám szokása már itt van

A videó leiratát itt lehet elolvasni. Keretes írás az FGM-ről a videó alatt.Kapcsolódó cikk:

Az FGM barbársága 

fgf

A CSONKÍTÁS FAJTÁI - A FŐ CÉL A NŐK ÖRÖMÉNEK CSÖKKENTÉSE, A HŰTLENSÉGÜK MEGAKADÁLYOZÁSA ÉRDEKÉBEN. A CSIKLÓBÓL IS LEVÁGNAK, VAGY TELJESEN KIVÁGJÁK AZT.

Az angolul FGM-nek nevezett (Female Genital Mutilation – női nemiszerv megcsonkítása) beavatkozás lényege, hogy a kislányok csiklóját vagy annak egy részét a külső nemi szerv egyéb részeivel együtt kivágják.

Előfordul, hogy utána a hüvelyt bevarrják olyan módon, hogy csak egy szűk nyílás marad a vizelet, menstruáció és egyéb váladék eltávozására.  Később, a közösülés, illetve a szülés előtt késsel felvágják a bevarrt nyílást, majd szülés után ismét összevarrhatják. 

Afrikában jellemzően mindezt érzéstelenítés nélkül végzik, sterilizálatlan borotvapengékkel vagy saját készítésű késsel, és a varráshoz növényi tüskéket használnak. 

A fő cél, hogy a férfiak biztosítsák maguknak a kizárólagos birtoklást - a hűséges feleségeket a nemi élet örömeitől való megfosztásuk által.

Mohamedán nő plakátot tart fel egy muszlim felvonuláson Kelet-Londonban, 2013. december 13-án, a brit állampolgárságú Anjem Choudary által szervezett tüntetésen, amely elítélte az alkoholfogyasztást és a sharia-törvény előtérbe helyezését hirdette | (Fotó: Reuters / Toby Melville) A PLAKÁT SZÖVEGE: AZ ISZLÁM A TÖKÉLETES RENDSZER AZ EGÉSZ EMBERISÉG SZÁMÁRA forrás: christianpost.com

A női nemiszerv-csonkítás az iszlám jog előírása:

"A körülmetélés kötelező (minden nő és férfi számára). (...) A nők esetében ez a bazr (csikló) kivágását jelenti [amit 'khufaadh-nak', női nemi szerv körülmetélésének neveznek]."— Az utazó támasza e4.3 (Umdat al-Szalik, klasszikus saría kézikönyv) 

Az eljárás azért kötelező, mert Mohamed előírta: "a körülmetélés törvényi előírás a férfiak számára, és a becsület megőrzése a nők számára."- Ahmad Ibn Hanbal 5:75 

// További referenciák az iszlám jogból: Abu Dawud 41:5251, Sahih Muslim 3:684, Sahih Bukhari: 7:72:779

Az FGM Afrikában - a WHO térképe

Borzalmas egyészségügyi és pszichológiai következmények

KIVÁGTA A BIZTOSÍTÉKOKAT 2015-BEN NAGY-BRITANNIÁBAN AZ OGILVY REKLÁMÜGYNÖKSÉG FGM ELLENI KAMPÁNYA, AMELY NYUGATI NEMZETEK ZÁSZLÓIT VÉRFOLTOS, BEVARRT NŐI NEMI SZERVKÉNT (AMI AZ FGM EGYIK FAJTÁJA) ÁBRÁZOLJA A 29 muszlim országban elterjedt - és már Nyugaton is terjedő - csonkítás becslések szerint 125 millió nő életét nyomorítja meg világszerte. A külső nemi szervek erkölcsi okokkal indokolt eltávolítása, amelyet újszülött és 15 éves kor között végeznek el, súlyos vérzést, fertőzéseket, meddőséget okozhat, és szüléskor növeli az újszülött elhalálozásának kockázatát.

További következmények lehetnek a visszatérő gyulladásos betegségek, nehéz és fájdalmas vizelés, krónikus fájdalom, ciszták, meddőség, komplikációk szüléskor illetve nagymértékű vérveszteség és halál. A beavatkozásnak ismert egészségügyi előnyei nincsenek.


https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/70058/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?