Elszólta magát az ISIS-feleség: a hitetlenek szexrabszolgaként való tartása a Korán előírása


A 888 írta meg az esetet, hogy egy dzsihadista-feleség egy interjúban részletesen beszámolt arról, hogy az ISIS területén a szexuális erőszak nem számított bűncselekménynek, sőt:

"Ezek az emberek hadifoglyok, a Korán alapján lett belőlük szolga. Az iszlám engedi meg, hogy így vegyük hasznukat, így az iszlám szerint nincs is olyan, hogy erőszak" – magyarázta a nő, miért nem számított nemi erőszaknak az akarat nélküli közösülés az Iszlám Állam uralkodása alatt, majd azzal folytatta, ez mind benne van a Koránban, ki ő, hogy ezt megkérdőjelezze.

A Jihad Watch kommentárja szerint a nő nem tévedett: 

A hitetlen nők elfogását és szexrabszolgaként való használatát a Korán szentesíti. Az iszlám jog szerint a muszlim férfiak fogságba ejthetnek nőket, akiket "a jobb kezük birtokol' (a Korán szóhasználata a rabszolgákra) - Korán 4:3, 4:24, 33:50.

A muszlimok "tökéletes, követendő példaképe" (a Korán 33:21 szerint), Mohamed is tartott szexrabszolgákat.

Minderről bővebben az alábbi cikkben lehet olvasni, a kereszténységre áttért ex-muszlim Hazem Farraj videója nyomán:

#I.S.ISLAM 3.) Mohamed és a szexrabszolgaság

Az Iszlám Állam folyamatosan ártatlan közel-keleti városokat rohan le. Férfiakat küldenek halálba, rabszolgának adnak el nőket, a lányokat pedig szexrabszolgaként adják-veszik. Mindez most történik, ebben a modern korban! Különféle non-profit szervezetek fel is hívják a figyelmet erre a problémára. Az Iszlám Állam egyik leggyakoribb eljárása, hogy a nőket két kategóriába sorolja.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/70110/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?