Színt vallott a 444: mohamedán migráns OK, kínai-magyar állampolgár nem


A magyar olimpiai bajnok magyar állampolgár Liu Shaolin Sándort kirekesztően "kínai vendégmunkásnak" nevezte a napokban a 444 -- a muszlim migránsokat viszont "tárt karokkal fogadnák"


"A Ferencvárosi Torna Club azonnal bocsánatkérést vár el a kirekesztő Soros-blogoldal főszerkesztőjétől, aki kínai vendégmunkásnak nevezte Liu Shaolin Sándor magyar gyorskorcsolyázó olimpiai bajnokot."- írja az Origo

Érdekes, még 2015-ben a Magyarországon illegálisan átcsörtető muszlim "vendégmunkásokkal" kapcsolatban más tónusban beszélt a 444. A hírhedt "azabajhogytovábbmennek" cikkében Bede Márton így próbálta bagatellizálni és ostobaságnak beállítani az iszlám dzsihádtól való jogos félelmet, és egyúttal becsmérelni a magyar kultúrát: 

A bevándorlókkal, specifikusan a most Magyarországon átvonuló, többségükben muszlim/arab/közel-keleti bevándorlókkal kapcsolatos félelmek kétfélék. Egyfelől attól szokás félni, hogy nagy tömegekben elpusztítják a magyar kultúrát, akármi is legyen az. Másfelől hogy veszélyt jelentenek az egyes magyar emberekre is.

A MAGYAR KULTÚRÁT BEVÁNDORLÓKTÓL FÉLTŐK ENGEM KICSIT AZOKRA AZ AGGÓDÓKRA EMLÉKEZTETNEK, AKIK AZT GONDOLJÁK, HOGY HA A GYEREKÜK MEGLÁTJA A BUDAPEST PRIDE FELVONULÁST, MENTEN BUZERÁNSSÁ VÁLIK.

A többségükben muszlim "menekülteket" viszont saját elmondása szerint Bede Márton "tárt karokkal fogadná":

Azt is tudom, hogy Magyarország akkor volt a legsikeresebb, amikor sokféle nép lakta.

EZÉRT AZT SZERETNÉM, HOGY MAGYARORSZÁGON NE CSAK ÁTUTAZZON TÖBB SZÁZEZER MENEKÜLT, HANEM ITT IS AKARJANAK MARADNI, ÉS MI TÁRT KAROKKAL FOGADJUK ŐKET.

Az a baj, hogy továbbmennek - tldr

Bízom benne, hogy Magyarország egyszer még sikeres ország lehet, ahol sok szorgos kézre és okos fejre lesz szükség. Tudom, hogy a magyar kultúra, annak minden pozitív és negatív vonásával, az Ady Endrékkel és a házmesterekkel, megingathatatlan. Azt is tudom, hogy Magyarország akkor volt a legsikeresebb, amikor sokféle nép lakta.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/70118/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?