Ez nem migrációs válság, ez iszlám hatalomátvétel


Nem árt, ha vannak hatékony érveink a baloldaliakkal folytatott vitában, amikor a bevándorlásra terelődik a szó.

Finsbury Park, London, 2004

Az Allah ügyéért történő emigrálás, vagyis elmenni egy új területre az iszlám terjesztése érdekében, az iszlámban az egyik legerényesebb cselekedet.

Bárki, aki Allah ügyéért emigrál, az a földön sok menedékhelyet és bőséget talál…” – mondja a Korán 4:100, majd így folytatja: „És aki Allah és Hírvivője ügyéért migránsként elhagyja az otthonát, és közben eléri őt a halál, annak jutalma Allahra tartozik. És Allah mindig Megbocsátó és Irgalmas".

Az ilyen migránsok kiemelkedő státusza ösztönözte arra az egyik brit dzsihádista csoportot – akik azzal váltak hírhedtté pár évvel ezelőtt, hogy megünnepelték szeptember 11-ét -, hogy magukat al-Muhadzsirunnak, vagyis Migránsoknak / Bevándorlóknak nevezzék.

Hidzsra Európába: „menekültek" gyarmatosítják a kontinenst

2015-ben több, mint 1 millió menedékkérőt és migránst regisztráltak Németországban. 2016-ban ez a szám ennél is nagyobb lehet. És ez csak Németország! A történelem folyamán még nem tapasztalt módon árasztották el Európát a menekültek. Ez többé már nem csupán „menekültválság". Ez hidzsra.

A baloldal előszeretettel relativizálja az Európába irányuló migrációt, migránsnak bélyegezve többek között az 1956-ban az országot elhagyni kényszerült magyarokat, a 2019-es venezuelai magyar menekülteket, és kínai vendégmunkásnak nevezve Liu Shaolin Sándort.

Emögött természetesen az a ki nem mondott célzás áll, hogy annak a fejével van valami baj, aki ellenzi a Közel-Keletről és Afrikából történő tömeges bevándorlást.

Ezért érdemes kimondani, hogy probléma alapvetően csak az iszlám bevándorlással van. Az iszlámnak ugyanis hatalomátvételi szándéka van a migrációval - és ezt a tényt már nem lehet relativizálni.

A muszlimok azért jönnek, hogy átvegyék a hatalmat |Dr. Bill Warner

Általában úgy tartjuk,hogy a migrációt a politika és a szegénység vezérli, de van itt egy másik kiváltó ok is: a dzsihád doktrínája az iszlámban. Ha figyelik a híreket, akkor tudják, hogy tömeges migráció zajlik az iszlám világból Európába, és ami azt illeti, a menekültprogram keretében az Egyesült Államokba is.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/70170/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?