Ausztrál szenátor: az iszlám a fasizmus vallási megfelelője; az új-zélandi vérontás valódi oka a mohamedán bevándorlás


Fraser Anning ausztrál szenátor szerint a mecseteknél történt vérontás valódi oka az a bevándorlási program, amely lehetővé tette, hogy a mohamedán fanatikusok betelepüljenek Új-Zélandra. "Bár ez a fajta erőszakos önbíráskodás soha nem igazolható, rávilágít az egyre növekvő félelemre a közösségünkben, amit a növekvő muszlim jelenlét okoz mind Ausztráliában, mind Új-Zélandon."

"Bár ma muszlimok voltak az áldozatok, de általában ők az elkövetők. A muszlimok világszerte ipari méretekben gyilkolják az embereket a hitük nevében." "Az iszlám a fasizmus vallási megfelelője. És csak azért, mert ebben az esetben nem annak a vadembernek (Mohamed - szerk.) a követői voltak a gyilkosok, ez nem menti fel a követőit." - írja a szenátor.

FOTÓ FENT: "Ezt elítéli valaki a baloldaliak közül?" - kérdezi Fraser Anning szenátor, utalva a muszlim férfi által feltartott tábla feliratára: "LE KELL FEJEZNI AZOKAT, AKIK MEGSÉRTIK AZ ISZLÁMOT"


A szenátor Twitter-posztokban és egy hivatalos közleményben mondta el véleményét, amiért természetesen "szélsőjobboldalinak", "rasszistának" és "iszlamofóbnak" bélyegezte a vezető globalista média.

kjhj

"Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ugyanilyen felháborodás a baloldalon, amikor a következő muszlim terrortámadás bekövetkezik? 

Valószínűleg hallgatás lesz, és arról beszélnek majd, hogy ezek „magányos farkas támadások, mentálisan beteg elkövetők, és semmi köze az iszlámhoz”." - írja Anning Twitteren.

KJHK

Fraser Anning szenátor hivatalos közleménye:

asdsad

Tárgy: az új-zélandi mecseteknél történt lövöldözés

mnb

Teljes mértékben ellenzem a közösségünkön belüli erőszak minden formáját, és maximálisan elítélem, amit a fegyveres támadó tett.

Bár ez a fajta erőszakos önbíráskodás soha nem igazolható, rávilágít az egyre növekvő félelemre a közösségünkben, amit a növekvő muszlim jelenlét okoz mind Ausztráliában, mind Új-Zélandon.

Mint mindig, a baloldali politikusok és a média most is sietnek majd közölni, hogy a mai lövöldözés okai a fegyvertartási törvények, vagy pedig azok, akik nacionalista nézetekkel rendelkeznek, de ez mind értelmetlen közhely.

Az Új-Zéland utcáin ma történt vérontás valódi oka elsősorban az a bevándorlási program, amely lehetővé tette a muszlim fanatikusok számára, hogy Új-Zélandra költözzenek.

Beszéljünk világosan: bár ma muszlimok voltak az áldozatok, de általában ők az elkövetők. A muszlimok világszerte ipari méretekben gyilkolják az embereket a hitük nevében.

Az iszlám teljes vallása egyszerűen egy önmagát vallási vezetőnek álcázó hatodik századi zsarnok erőszakos ideológiája, amely igazolást ad a végtelen háborúra bárki ellen, aki ellenzi azt, és a hitetlenek és a hitelhagyók meggyilkolására szólít fel.

Az igazság az, hogy az iszlám nem olyan, mint bármelyik másik hit. Ez a fasizmus vallási megfelelője. És csak azért, mert ebben az esetben nem annak a vadembernek (Mohamed - szerk.) a követői voltak a gyilkosok, ez nem menti fel a követőit.

Ahogy Máté Evangéliumában (26:52) olvashatjuk: "aki kardot ragad, az kard által vész el" - és azok, akik egy erőszakos vallást követnek, amely felszólítja őket arra, hogy meggyilkoljanak minket, nem lehetnek túlzottan meglepődve, ha valaki szavukon fogja őket és hasonló módon reagál."


 Dzsihádfigyelő   - az iszlám valós arca

www.dzsihadfigyelo.com 

https://www.facebook.com/Dzsihadfigyelo/

https://videa.hu/tagok/dzsihadfigyelo-2100918

https://bit.tube/Dzsihadfigyelo

https://www.bitchute.com/channel/dzsihadfigyelo/

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/70287/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-19 17:09:38
Teljesen megbolondult az egész világ !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?