Hollandia: az utrechti dzsihadista tömeggyilkos hagyott egy levelet, amelyben leírta, hogy Allah nevében cselekedett


Az utrechti dzsihadista tömeggyilkos az autójában hagyott egy levelet, amely szerint Allah nevében cselekedett. De hiába, mert a vezető média úgyis elmagyarázza, hogy "mindennek semmi köze az iszlámhoz" - írja a Jihad Watch


A Jihad Watch kommentárja:

Számítsunk a vezető média cikkeinek özönére, amelyek elmagyarázzák, hogy mindennek semmi köze az iszlámhoz. De lehet, hogy már nincs is szükség ilyen propagandára. Ma már mindenki magától értetődőnek tartja, hogy ha egy muszlim tömeggyilkosságot követ el az iszlám nevében és annak tanításaival összhangban, akkor ebből kifolyólag azonnal nem-muszlimmá változik - és kizárólag mocskos iszlamofóbok gondolhatják ezt másképp."


RTL Nieuws, March 19, 2019:

"A Gökmen T. autójában talált feljegyzés azt állítja, hogy Allah nevében cselekedett Utrechtben, amikor támadást követett el egy villamoson. Üdvözölte „muszlim testvéreit” is a levélben.

Mindezek alapján, tekintve T. bátyja és apja szalafista kapcsolatait, a rendőrség és az ügyészség fenntartja, hogy ez terrortámadás volt. - írja a De Telegraaf.

A jegyzetet a piros Renault Clio-ban találták, amelyet a támadást követően a gyanúsított használt.

Terrorista indíték

A jegyzet megtalálása és a „tényállás jellege” miatt a rendőrség és az ügyészség „komolyan” figyelembe veszi a lehetőséget, hogy a támadás mögött terrorista indíték áll.

A kapcsolati konfliktus, mint például a becsületgyilkosság, sokkal valószínűtlenebb lenne, mivel a gyanúsított és az áldozatok között előzetesen nem volt kapcsolat."


https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/70456/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?