Orbán Viktor: 2050-re 70 millió muszlim lesz Európában; most kell dönteni a migrációról


VIDEÓ

"2010-hez képest 2050-re - amikor még mi élni fogunk - a muszlim lakosság száma Európában, a mostani 41-néhány millióról legalább 70 millióra nő; és a keresztényeké ezzel párhuzamosan 99 millióval fog csökkenni. És akkor nem számoltam az újonnan érkezők tömegeit.


Tisztelt Hölgyeim és Uraim, ez azt jelenti, hogy ha a migrációt a maga komolyságában - úgy, ahogy mi ezt ma itt tettük - az európai politika nem veszi napirendre, és nem hoz döntéseket még most és azonnal, akkor olyan folyamatok indulnak meg, amelyeket később lehetetlen lesz megállítani."


- mondta Orbán Viktor 2019-03-23-án a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáján, a Várkert Bazárban

Orbán Viktor: most kell cselekedni, mert közös jövőnk a tét

A 21. század nagy sorskérdése a migráció. A rendezvényen jelenlegi és volt politikusok, valamint közéleti személyek és szakértők vesznek részt. A Mathias Corvinus Collegium által szervezett rendezvényen Orbán Viktor miniszterelnök beszédét a HírTV élőben közvetítette. Orbán Viktor Nicolas Sarkozy volt francia elnök után szólalt fel, nagy kalandnak nevezve a nyugati résztvevők magyarországi látogatását egy ősi országban.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/70568/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?