Salvini: csak az ISZLÁM szélsőségesség érdemel figyelmet


Az új-zélandi események kapcsán faggatták Matteo Salvinit:

Újságírói kérdésre, mely szerint nem gondolja-e Salvini, hogy a jobboldali szélsőségek nincsenek kellően komolyan véve, a belügyminiszter azt válaszolta:

“Az egyetlen szélsőség, amire oda kell figyelni, az az iszlám szélsőség. A jobb- és baloldali szélsőséges csoportok téren és időn kívül álló nosztalgikus perem-csoportosulások, amelyeket szerencsére figyelemmel kísérnek a titkosszolgálatok, akikre számíthatunk. Nyilván mindenféle embert, aki erőszakot követ el megállítunk, bíróság elé állítunk és börtönbe csukunk politikai hovatartozástól függetlenül. De a szélsőségek kapcsán, a törvények fele, amit belügyminiszterként aláírok, az az iszlám szélsőségekkel kapcsolatos."

Salvini: Az egyetlen szélsőség, amire oda kell figyelni az az iszlamista szélsőség | Vadhajtások

Az új-zélandi eseményekről faggatták Matteo Salvinit: Újságírói kérdésre, mely szerint nem gondolja-e Salvini, hogy a jobboldali szélsőségek nincsenek kellően komolyan véve a belügyminiszter azt válaszolta: "Az egyetlen szélsőség, amire oda kell figyelni az az iszlamista szélsőség. A jobb- és baloldali szélsőséges csoportok téren és időn kívül álló nosztalgikus perem csoportosulások,...

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/70589/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?