6 muszlim erőszakolt meg egy 12 éves spanyol kislányt - a barátnőjét elengedték, mert ő muszlim


5 marokkói és 1 nigériai muszlim migráns erőszakolt 45 percen át egy 12 éves spanyol kislányt - miután a barátnőjét elengedték, mert ő muszlim. 

A Jihad Watch kommentárja:

Miért történik ez rendszeresen? Egy muszlim nemi erőszak banda Egyesült Királyságban élő egyik áldozata azt mondta, hogy az erőszakolói a Koránt idézték neki, és hitük szerint az iszlám igazolta*, amit tesznek.

A Korán azt tanítja, hogy a hitetlen nőket jogszerűen lehet használni szexuális célokra (a muszlim férfiak számára egyfajta juttatás rabszolgákat ejteni - "akiket a jobb kezed birtokol" - Korán 4: 3, 4:24, 23: 1-6, 33:50 , 70:30).

A „jobb kezed foglyai” nem-muszlimok; ez az oka annak, hogy ezek a nemi erőszakolók szabadon engedték az észak-afrikai muszlim lányt.

A Korán 33:59 szerint: “Ó, Próféta! Mondd meg a feleségeidnek és a lányaidnak és a hívők feleségeinek, hogy ruhájukkal, fátylaikkal takarják be a fejüket, és egész testüket. Ez így jobb, hogy felismerjék őket (tiszteletre méltó nőként), és ne zaklassák (molesztálják) őket. Allah Megbocsátó és Könyörületes.”

Ez a vers célzás arra nézve, hogy azokat a nőket viszont lehet zaklatni és molesztálni, akik nem takarják el magukat - és az ilyen zaklatás igazolt."


via Vadhajtások

"Barbárok: 5 ma­rok­kói és 1 ni­gé­riai erő­sza­kolt meg egy 12 éves spa­nyol kis­lányt

El­von­szol­ták őt egy la­kat­lan épü­letbe, meg­fog­ták a kezét és a lábát, a szá­ját be­fog­ták, hogy ne si­kít­son, és mind­annyian meg­erő­sza­kol­ták

Hat, 15 és 20 év közötti emberszabású megerőszakolt egy 12 éves kislányt a spanyolországi Guadalajaraban. A Madridtól északkeletre fekvő kisváros egyik parkjában történt az eset, amelyet eddig eltitkoltak a hatóságok.

A lány a barátaival is találkozott a parkban, ahol egy óvatlan pillanatban megtámadta őt a banda.

Elvonszolták egy közeli lakatlan épületbe, ahol lehúzták a nadrágját, megfogták a kezét és a lábát, a száját befogták, hogy ne sikítson, és mindannyian megerőszakolták.

A brutális tett 45 percig tartott, utána elengedték. A Guardia Civil mindannyiukat megtalálta, a bíróság a napokban a nagykorú migránsokat egyenként három év börtönre ítélte. A két kiskorú bevándorló egyelőre előzetes letartóztatásban várja a sorsának alakulását."


JEGYZET

* "Az iszlám igazolja, amit tesznek"

Rabszolgává tenni a kafírokat az iszlám erénye – kuvaiti imám
Mit fognak tenni a muzulmánok, ha már elég erősek lesznek?
Az iszlámban elfogadott a szexrabszolgaság | Bill Warner
#I.S.ISLAM 3.) Mohamed és a szexrabszolgaság
Mohamed és a nemi erőszak

 Dzsihádfigyelő   - az iszlám valós arca

www.dzsihadfigyelo.com 

https://www.facebook.com/Dzsihadfigyelo/

https://videa.hu/tagok/dzsihadfigyelo-2100918

https://bit.tube/Dzsihadfigyelo

https://www.bitchute.com/channel/dzsihadfigyelo/

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/70815/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-30 16:48:24
Na, barom spanyolok, fogadjatok még be egy pár százezer nyomorult, bunkó, senkiházi, munkakerülő, mocskos, aljas muszlimot, mert az - a másik barom, a merkel szerint is - jó lesz nektek !!!!
Hülyék gyülekezete !!!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?