Megint a Nyugatot tönkretevő, iszlamizáló rasszizmus-kártyával dobálózik az LMP


A párt megpróbált országgyűlési javaslatot csinálni az Arab Liga "menekültekkel kapcsolatos gyűlöletkeltést, rasszizmust és intoleranciát" elítélő nyilatkozatából. Nem az első eset, hogy az iszlám dzsihádot elősegítő rasszizmus-kártyával dobálóznak. 

Az LMP megint nekiment a szólásszabadságnak és a nemzetbiztonságnak. A "haladó" neoliberálisok hétrét görnyednek, hogy kisajtoljanak valamit magukból a kormány ellen, de ezen próbálkozásaik végterméke valójában az országnak árt:


A HVG írja:

Tartózkodással akadályozták meg a fideszes képviselők, hogy az LMP javaslatára a parlament elé kerüljön az a diplomáciai nyilatkozat, amiben elítélik a menekültekkel kapcsolatos gyűlöletkeltést. Az ellenzéki párt által kifundált slusszpoén az lett volna, hogy a nemzetközi csúcson Orbán Viktor is aláírta a saját belföldi politikájával szembemenő nyilatkozatot, de nyilván kínos lett volna országgyűlési javaslatként támogatni. Ahogy megírtuk, még februárban Egyiptomban az Arab Liga és az Európai Unió állam- és kormányfőinek tanácskozásán a felek aláírták a Sharm el-Sheikh-i nyilatkozatot többek közt a kulturális, biztonsági és gazdasági együttműködésről. A zárónyilatkozatban viszont az is benne volt, hogy támogatják a menekülteket, elítélik a gyűlöletre, a rasszizmusra és az intoleranciára való uszítás minden formáját – és ezt Orbán Viktor is egyetértően szignójával látta el Magyarország képviseletében."

Elképesztően furmányos Ungár Péter terve.


De nézzük meg, mit is jelent a "rasszizmus" és a "gyűlöletkeltés" az LMP szótárában!


AZ LMP korábban már bevetette a rasszizmus-fegyvert és az LMP mohamedán kampánytanácsadóját a magyarok ellen. Ennek során az LMP (Lehet Mohamedán a Politika) akkori miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett eldicsekedett a párt saríahívő muzulmán tanácsadójával és nyilvános rasszista-alázást végzett a Hír TV-ben (ld. 26.40-től kb. 29.00-ig).


A "nemzetbiztonsági szakértő" muzulmán, Janan Mirwais pedig nem átallotta a képünkbe tolni, hogy ha a magyarok megvédik a nőiket, azzal fanatizálják a muszlimokat.

Szerinte "az, hogy a köznyelv részévé vált, hogy ha Magyarországra jössz, nem veheted el asszonyainkat és nem veheted el kultúránkat iszonyatos károkat okozott ", és "csak az a nagy szerencséjük, hogy Magyarországon nincs viszonylag nagy muszlim kolónia, mert az ilyen kijelentések a muszlimokat, külföldieket - nagyon könnyen a vallás és a vallási fanatizmus felé tolhatják".

Tehát lényegében már az is 'fanatizálja' a derék muszlimokat, ha erről a jogos kollektív önvédelemről egyáltalán beszélni merészelünk, ha ez a 'köznyelv részévé válik', mert ezzel 'társadalmi kárt okozuk'. Hiszen a védekezéshez meg kell nevezni az iszlámot mint támadót, ami viszont 'istenkáromlás', amely halállal büntetendő az iszlám jog szerint. 

Ezzel a muzulmán 'nemzetbiztonsági szakértő' közvetlenül a szólásszabadságot támadta

-- mivel ha társadalmi kárt okozunk valaminek a kimondásával, akkor a következő lépés az adott 'gyűlöletbeszéd' kriminalizálása. És pontosan ez folyik Nyugaton.


Ennek a „szakértőnek” a küldői teljesen tisztában voltak azzal, hogy mit cselekszenek. Precedenst is akartak teremteni azzal, hogy az iszlám háttér megjelenik a magyar parlamentben. Mivel az iszlám deklarált háborút folytat a Nyugat ellen,

a párt ezzel világossá tette, hogy az LMP és velük szövetséges ellenzéki koalíció melyik oldalon áll ebben a háborúban.

A globalista ellenzék útja a hatalomba az iszlám dzsihádon át vezet.


Mindez a szólászabadság azonnali végét és ezzel a szabadság végét és a nyílt iszlamizáció kezdetét jelentené. Mivel a dzsihád az iszlám szerves része, az erőszakos iszlamizáció és a dzsihád-terror kritikáját ugyanúgy próbálnák meg elhallgattatni a "rasszizmus" bélyegével, mint Nyugaton.

És most megint a Nyugatot tönkretevő, iszlamizációt elősegítő rasszizmus-kártyával dobálózik az LMP.


Annak ellenére, hogy az iszlám nem rassz,

a "rasszizmus" a legfőbb neomarxista aduász, amellyel a 'fejlettnyugat' manapság egzisztenciálisan is el szokta lehetetleníteni az iszlámfasizmust ellenzőket,

sokan az állásukat is elveszítik, ha felszólalnak a muzulmán erőszak ellen. Utat vágva ezzel a dzsihádnak, az őslakosság iszlám általi elnyomásának.


Erre példa egész Nyugat-Európa, és sok konkrét esetet lehet idézni a módszer hatékonyságára:


Többek között a rasszizmus vádjától rettegtek a brit hatóságok, amikor Sarah Champion parlamenti képviselő szerint az évek során több mint 1 millió (!) brit kislány módszeres és rendszeres, csoportos megerőszakolását tussolták el. Ez lényegében szexrabszolgaság, amibe muzulmán bandák kényszerítették a kizárólag nem-muszlim gyerekeket - és ezt az iszlám doktrína szentesíti. Az iszlám törvényei szerint megengedett a kafír (mocskos nem-muszlim) lányokat foglyul ejteni és szexrabszolgaként használni: a muszlim férfiak elfoghatják és kihasználhatják azokat a nőket, "akiket a jobb kezük birtokol" (Korán 4:3, 4:24, 33:50, 23:1-6). A női foglyok megerőszakolását az iszlám hagyományai is szentesítik: (ld. Sahih Muszlim 3371).


És ez csak egyetlen példa volt az iszlám hatalomátvétel "progresszív" hatásaira, amelyekről a hírekben már naponta hallunk.


Az LMP most újra kimutatta a foga fehérjét: a baloldal és az iszlám általi elnyomásra számíthatunk itthon is, ha az LMP - és az iszlámbarát ellenzék általában - a hatalom közelébe jutnak és ők osztják a lapokat. 

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/70963/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?