Sargentini kedvencei elmesélik, hogy Allahért robbantják fel magukat és a hitetleneket - VIDEÓ


A Sargentini pártjával flörtölő Hamász terrorszervezet női dzsihadistái a Koránra és a hadíszokra hivatkoznak az öngyilkos merényletek igazolásaként egy videóban. A céljuk "mindenhol, mindenkinek elterjeszteni az iszlámot".


A célunk mindenhol, mindenkinek elterjeszteni az iszlámot

Sikertelen öngyilkos merénylők beszélnek arról, hogy miért akarták magukat felrobbantani. A Koránra és a hadíszokra hivatkoznak. "Nem szeretem ezt az életet. Közel akarok lenni Allahhoz. (...) Nem csak a megszállás miatt. A célunk, hogy elterjesszük az iszlámot mindenki számára, mindenhol. (...) Nem kellemes életet akarok. Csak Allahot akarom elégedetté tenni. (...) Le van írva a Koránban és a Hadíszokban."

A mártír fogalma az iszlámban a nyugati jelentéstől eltérően azokról szól, akik "ölnek és megöletnek Allah útján". Korán (9:111) – „Allah megvásárolta a hívőktől a személyüket és a javaikat, azon az áron, hogy a Paradicsom az övék lesz. Harcolnak Allah Útján: ölnek és megöletnek!"

A videó forrása: Tarek Fatah

A videó leirata:

SAURA - A Hamász tagja, sikertelen öngyilkos bombamerénylő:

Néhányan azt választják, hogy "megházasodnak" (mártírok lesznek), mások nem. Én a politikát választottam, és azt, hogy mártírrá válok, mert jobban szeretem a halál utáni életet, közel Allahhoz. Nem szeretem a földi életet.

SAMINA AHMAD AHIM - A Hamász tagja, sikertelen öngyilkos bombamerénylő:

Egyetlen jutalmam Allah, mert tudom, hogy a Paradicsomba fogok menni. Azok Allah szavai. Ez le van írva a Koránban és a Hadíszban ("kimondott szavak"). Ez az igazság. Nem mi találjuk ki.

"ELHAM" - A Hamász tagja, egy öngyilkos bombamerénylet kitervelője:

Hozzá kell tennem, hogy nem csak a megszállás ellen harcolunk.
Az a célunk, hogy elterjesszük az iszlámot mindenki számára, mindenhol.

-----

Nem szeretnék kellemes életet élni a földön, csak Allahot akarom elégedetté tenni. (...) Egy mártír szüleinek lenni a legnagyobb jutalom. Ez nagy megtiszteltetés a családnak. (...) A Korán világosan elmagyarázza, hogy mi lesz a jutalmam. Én odaadom magam Istennek és az iszlám büszkeségének, és a mennyország lesz a jutalmam.


Videóban méltatta a Hamász a holland zöldeket

Az Izraelt bojkottáló holland párt hárítana, ám azóta számos zsidó orgánum és szervezet felhívta a figyelmet a Zöld Baloldal Hamász-méltatást kiváltó nézeteinek tarthatatlanságára. Az EPAL Media Center egy számos európai országban tevékenykedő, Hamászhoz köthető palesztin propagandaszervezet, mely a nemzetközi téren próbálja elvitatni Izrael létjogosultságát és méltatni a szélsőséges dzsihadista Hamász terrorcsoportot.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/71047/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?