Halálosan megfenyegették muszlim tanulók a keresztény tanárukat Hollandiában


"A diákok azt mondták, hogy ki fogják szúrni a gumiabroncsomat; és hogy megvárnak és meg kell halnom." - meséli a tanár, mi történt, miután meggyanúsították azzal, hogy 'megsértette Mohamedet' - amit egyébként cáfolt. Mindezek után az iskola vizsgálat nélkül felfüggesztette ... a tanárt. Szemmel láthatóan félnek a mohamedán tanulóktól. - Cikk & videó


SARÍA HOLLANDIÁBAN


A Hoofddorp városi szakközépiskolában (Hoofdvaart College) egy műszaki ismereteket oktató 49 éves tanárt felfüggesztettek az állásából, miután muzulmán diákok halálosan megfenyegették, mert szerintük megsértette a mohamedanizmust. Pontosan mit is csinált? Semmi különöset, még akkor sem, ha tényleg mondott volna olyat, amivel vádolják. Egy osztályban állítólag azt mondta, hogy Mohamed felnőtt férfiként elvett egy 6 éves kislányt (ami egyébként az iszlám szerint igaz, ld. keretes cikk a videó alatt).


A holland törvények szerint ez pedofília. Számos (mohamedán) tanítványa természetesen rettenetesen sértőnek találta mindezt, és panaszkodtak az iskola vezetésének, akik azonnal felfüggesztették. Az incidens idén januárban történt, az "üggyel" a holland sajtó is foglalkozott. Sőt, állítólag a holland parlament (!) alsóháza elé is került - legalábbis a Morocco World News ezt írja, "iszlamofóbnak" bélyegezve a tanárt.

Mohamed "megsértése" az iszlám blaszfémia törvények szerint halállal büntetendő.

De úgy tűnik, a helyi iszlám közösség már jóval korábban, az eset előtt "ítélkezett" a keresztény tanár felett, kimondva rá, hogy 'haram' - azaz a saría jog szerint 'tiltott'.

Így történt az "incidens" a névtelenséget kérő tanár szemszögéből a volkskrant.nl szerint:

Mivel sok muszlim hallgató jár az iskolába, néha kérdéseket vet fel, hogy a tanár keresztény.

"Mindig válaszolok. Nézd, ha megkérdezed, hogy Jézus járhat-e a vízen, azt mondom, igen. Hiszek egy olyan Istenben, aki nagyobb, mint az idő, a tér és az anyag. Néha egy diák megkérdezi: tanár úr, maga miért keresztény? És akkor elmagyarázom. De soha nem próbálok senkit megtéríteni. Úgy gondolom, hogy öt évnyi tanítás során legfeljebb tízszer beszéltem ilyen jellegű kérdésekről. "

2019 január 21-én az óra majdnem véget ért, amikor a tanár egy marokkói-holland tanulót hallott beszélgetni. "- Hallottam, ahogy azt mondja a padszomszédjának: 'anyám azt gondolja, hogy az az ember haram - piszkos' - mondja. - Úgy döntöttem, hogy azonnal válaszolok. Odamentem a lányhoz, és azt mondtam: - Joh, tudom, hogy rólam beszélsz, nem kellene ezt tenned. Ha az anyukád valóban úgy gondolja, hogy ez a helyzet, akkor kész vagyok beszélni vele."

A lány mérges lett - mondja a tanár. "- Nagyon hevesen reagált, felkiáltott: - Honnan tudod, hogy rólad beszélek? Három perc volt az óra végéig. Nyugodtan odébbálltam, és azt mondtam, hogy mindenki összepakolhat."

Nem sokkal később a tanár elhagyta az osztálytermet. "- Akkor hirtelen hat vagy hét diák jött oda hozzám. Egy harmadikos diák azt mondta, hogy hallotta a lánytól, hogy megsértettem a prófétát. Azt mondtam neki: ismered a lányt, tudod, hogy milyen, és tudod, hogy ez nem történt meg. De aztán elromlottak a dolgok. Egy fiú a csoportból kezdett agresszíven beszélni. Érvényesülni akart. Ezt kiabálta: megsértetted a prófétát. Folyamatosan ezt mondta. A vállára tettem a kezem, és azt mondtam neki, hogy nyugodjon meg. Mire a fiú ezt kiabálta: 'álljon tőlem távolabb'. Akkor levettem a kezem a válláról. Nemsokára jött a portás, aki megoldotta a helyzetet. Azt mondta a gyerekeknek, hogy menjenek el. Mindenki azonnal elment.

A tanárt meglepetésére behívták az igazgatóhoz. "Egy fiú azt mondta, megsértetted a prófétát, mert azt mondtad, hogy pedofil. - Azt válaszoltam, hogy sosem mondtam ilyet, csak megpróbálnak szavakat adni a számba. De az igazgató azt mondta, hogy felfüggeszt engem. Haza bicikliztem. Meglepődtem, de azt gondoltam, csak tudom, hogy mit mondtam. Az igazgató azt is közölte, hogy a diákok azt mondták, hogy ki fogják szúrni a gumiabroncsomat; és hogy megvárnak és meg kell halnom. Az igazgató azt mondta, veszélyben vagyok. De szerintem egy diák csak dühében mond ilyet." - mondja a tanár.

A sajtóból egyébként nem derül ki, hogy a tanár valóban mondta-e, hogy Mohamed pedofil. Viszont a volkskrant.nl az ügy kapcsán felveti a kérdést, hogy "mekkora hatalmat kapjanak a tanulók". Mivel az eset után ha egy (muszlim) tanulónak gondja van egy tanárral, csak annyit kell majd mondania, hogy "megsértette Mohamedet", és a tanár már repül is kifelé. 

Az iskola vezetése úgy tűnik, a maga részéről már válaszolt erre a kérdésre: a középiskola honlapján közzétett nyilatkozatban erősen nehezményezik, hogy a tanár ügyvédet fogadott és a nyilvánossághoz fordult, és kiálltak a felfüggesztése mellett a sajtóval szemben. Ezzel a muszlim tanulók lényegében hatalmi pozícióba kerültek az iskolában.

Arról nincs hír, hogy a tanár elleni halálos fenyegetésnek és a holland médiában róla megjelent becsületsértő trágárságoknak (ld. alábbi videó) lenne bármilyen következménye.

A magyar feliratos videóban látszik, milyen pánik van az iskola körül röviddel az eset után a mohamedán diákok miatt, még a rendőrség is kiszállt:


Mohamed, a pedofilf

kj

Az iszlám tanai szerint Aisa 8 éves és 9 hónapos volt akkor, amikor Mohamed elhálta vele a házasságot. Elhálta? Ez egy udvarias kifejezés arra, hogy megerőszakolta őt. A muszlimok szerint egy nőnek el kell hálnia a házasságot, különben a házasság érvénytelen. Hogyan képes egy hat éves gyermek elhálni a házasságot? Enélkül hogyan nevezhetnénk egy 51 éves férfi és egy hat éves gyerek kapcsolatát házasságnak?

Aisa mesélte: A próféta hat évesen házasodott össze vele és kilenc évesen hálták el a házasságot. Hisham azt mondta: Úgy tudom, hogy "Aisa kilenc évet maradt a Prófétával (a haláláig)" Bukhari 7.62.65

Ursa mesélte: A Próféta (a házassági szerződést) akkor írta alá, amikor Aisa hat éves volt, és kilenc éves korában hálták el a házasságot, és Aisa kilenc évet maradt vele (a Próféta haláláig). Bukhari 7.62.88

A gond az, hogy a Korán 33:21 szerint Mohamed a minden muszlim által követendő tökéletes példa.


Ennek megfelelően számos muszlim országban a házasságnak nincs törvényben meghatározott alsó korhatára. Például a török vallásügyi minisztérium kulturális-vallási szervezete, a Diyanet nemrég bejelentette, hogy a lányok esetében a házasság korhatára 9 év. 

Khomeini iráni ajatollah tízéves lányt vett feleségül, amikor huszonnyolc éves volt. A serdületlen lányokkal kötött (és elhált) házasságot "isteni áldásnak" nevezte, és azt tanácsolta a hívőknek, hogy adják el a saját lányaikat. "Tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy a lányaitok ne a házatokban lássák meg az első vérzésüket" - mondta. Amikor Khomeini hatalomra jutott, Irán - Mohamed példájával összhangban - kilenc évre csökkentette a lányok legális házasodási életkorát.


Aisa babázott, mint ahogy azt bármelyik 8 éves gyermek tenné. Nem volt érett a házasságra, és nem tudta mi az.

Aisa mesélte:

A Próféta jelenlétében a babáimmal játszottam, és a barátnőim is velem játszottak. Amikor Allah Apostola bejött (a tartózkodási helyemre) elrejtőztek. Azonban a Próféta azt mondta nekik, hogy jöjjenek és játszanak velem. (A babákkal és hasonló tárgyakkal tilos volt játszani, azonban Aisa számára akkor ez megengedett volt, mivel még kislány volt és nem érte el a pubertás kort.) (Fateh-al-Bari 13. kötet, 143. oldal) Bukhari 8.73.151

Aisa mesélte:

A Próféta hat éves kislányként jegyzett el. Medinába mentünk és ott Bani-al-Harith bin Khazraj házában laktunk. Itt megbetegedtem s kihullott a hajam. Később (ismét) újra kinőtt, és anyám, Um Ruman eljött hozzám mialatt én éppen a barátnőimmel játszottam. Magához hívott. Odamentem hozzá, nem tudtam, hogy mit akar tőlem. Megfogta a kezemet, s nekem a ház bejáratánál kellett várakoznom. Elakadt a lélegzetem, de amikor újra levegőhöz jutottam hozott egy kevés vizet és megmosta az arcomat és a hajamat. Ekkor visszavitt a házba. Ott láttam néhány Ansari asszonyt, akik azt mondták: „Minden jót, Allah áldását valamint sok boldogságot kívánunk.” Átadott nekik s ők felkészítettek (a házasságra.) Váratlanul, délelőtt megérkezett Allah apostola, s Anyám átadott neki. Ekkor kilenc éves voltam.” Bukhari 5.234


Források:


https://nltimes.nl/2019/02/26/dutch-teacher-suspended-insulting-prophet-muhammad

https://www.moroccoworldnews.com/2019/03/268933/dutch-college-teacher-prophet-muhammad-pedophile/

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/techniekinstructeur-geschorst-omdat-hij-de-profeet-zou-hebben-beledigd-hoeveel-macht-geef-je-leerlingen~bad00cb9/

https://www.hoofdvaartcollege.nl/geen-categorie/reactie-1-maart-over-berichtgeving-in-media/

https://www.jihadwatch.org/2019/02/sharia-netherlands-college-suspends-teacher-for-insulting-muhammad

https://www.jihadwatch.org/2018/01/turkeys-directorate-of-religious-affairs-says-that-under-islamic-law-girls-as-young-as-nine-can-marry

http://www.dzsihadfigyelo.com/2011/01/09/mohamed-a-pedofil/

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/71152/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?