Anglisztán: 50 késszúrással ölte meg a feleségét egy mohamedán, mert a nő áttért a kereszténységre


A rendőrségi nyomozás kiderítette, hogy Dana Abdullah azért haragudott meg feleségére, Avan Najmadeenra, mert az asszony nem támogatta menedékjogi kérelmét a hivatalos eljárás során, illetve tőle elköltözve új párkapcsolatot létesített, és nem utolsósorban, áttért a keresztény hitre - írja a BBC."

Azon túl, hogy ez egy becsületgyilkosság volt, az öldöklő mohamedán csak az iszlám törvényei szerint cselekedett. A hitelhagyást az iszlámban halállal büntetik

Sahih Bukhari (52:260) - "... A próféta azt mondta: 'Ha valaki (egy muszlim) elhagyja a vallását, öljétek meg."

Korán (4:89) – „Azt szeretnék, ha hitetlenekké lennétek, ahogyan ők is hitetlenkednek és hasonlók legyetek hozzájuk. Ne fogadjatok barátotokul senkit közülük, amíg el nem végzik a hidzsrát Allah Útján. Ha elfordulnak, fogjátok el őket, és öljétek meg őket, ott ahol rájuk találtok! Ne fogadjatok senkit közülük barátul, sem segítőül!”

A mai napig ez az érvényes többségi álláspont mind a síita, mind a szunnita jogtudományban. A  muszlim világ legismertebb és legprominensebb vallásjogi tekintélye, Sheikh Yusuf al-Qaradawi szerint bár a muszlim jogtudósok véleménye eltér a kiszabandó büntetés mértékét illetően, azonban az iszlám jogtudomány fő irányzatainak többségi véleménye az, hogy a hitelhagyókat ki kell végezni. - írja az eset kapcsán a Jihad Watch.

Qaradawi híres mondása:

Ha megszüntették volna a hitelhagyás büntetését, az iszlám ma már nem létezne."

 >> Elolvasom a cikket itt: origo.hu

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/71322/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?