Németország legyőzéséről és a saría bevezetéséről beszéltek a mecsetben a muszlimok - VIDEÓ


"A mecsetben erősnek éreztem magam. Az isteni hatalom és a mudzsáhedek az én oldalamon álltak, és azon voltunk, hogy bevezessük a saríát és meghódítsuk Németországot. A mecsetben erről folyt a diskurzus, azonban a németek felé teljesen másképp fogalmaztunk. Mindez képmutatás volt." - meséli egy kereszténységre áttért muzulmán a MEMRI TV által lefordított interjúban. - VIDEÓ


"A HÁBORÚ MEGTÉVESZTÉS" - Mohamed (Bukhari 4.52.268)


Hicham Nostik, aki a közösségi médiában „marokkói hitetlen” néven vált ismertté, egy 2018. augusztus 12-i internetes műsorban elmondta, hogy milyen átalakuláson ment keresztül, miután Németországba érkezett. A mecsetben, ahol élt, a mudzsáhedekkel töltött időről ezt mondja: „…vallásosabbá váltam és megismerkedtem az iszlám sötét oldalával.” Az interjút Hamed Abdel-Samad egyiptomi-német tudós készítette vele, Hamed „Az iszlám dobozába zárva” című internetes műsorában. „Azon voltunk, hogy bevezessük a saríát és meghódítsuk Németországot” – mondta, és beszélt arról a nem muzulmán németekkel szembeni „képmutatásról”, mely kifele a „béke és szeretet retorikáját” használja. Az alábbi magyar feliratos videó teljes leiratát ITT lehet elolvasni.

Kapcsolódó: "Nem látunk a fejükbe" - mondja a német Alkotmányvédelmi Hivatal volt elnöke az alábbi videóban

Az ex-muszlim fenti vallomásával egybevág a német Alkotmányvédelmi Hivatal egykori elnökének beszámolója, aki szerint a német titkosszolgálatok rendkívül leterheltek, mivel már alig tudnak lépést tartani a merényleteket tervező dzsihadistákkal. Egyszerűen nincs elég kapacitásuk annyi muszlim megfigyeléséhez, akiknek "a dzsihád ideológiája van a szívében", és "nem látnak a fejükbe"- ahogy Maassen fogalmaz. (A Nyugat védelmi szervezeteinek túlterhelése egyébként Robert Spencer szerint az ISIS kitervelt stratégiája.) Hans-Georg Maassen az M1-nek április elején adott exkluzív interjúban azt mondja, talán már ezen a nyáron újra rengeteg menekült érkezhet, köztük terroristákat csempésznek be és az elkövetkező 3 évben Németországban és Európában újabb terrortámadások lesznek. És neki talán hihetünk, hiszen a Merkel-kormány azért rúgta ki, mert igazat mondott.

A két videó azon a ponton is kapcsolódik, hogy a dzsihád célja a saría bevezetése - ezek nem "elszigetelt" merényletek.

 

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/71337/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?