Muzulmán lázadás Dániában, jelentős zavargások, robbantás - VIDEÓ


Erőszakos zavargások törtek ki Nørrebroban, Koppenhága egyik muzulmán negyedében 2019. április 14-én, miután Rasmus Paludan dán ügyvéd, a Stram Kurs nevű bevándorlás- és iszlamizációellenes párt vezetője nyilvánosan elégette a Koránt. Egy autót felrobbantottak, számos autót, konténert és egyebeket felgyújtottak, fosztogatások történtek a városban. - VIDEÓ(K)

Állítólag az Antifa is részt vett a zavargásokban a muzulmánok oldalán. A dán lapok címoldalán vannak az események (ld. források a lap alján) A dán miniszterelnök is megszólalt Twitteren. Paludant megfenyegették a muzulmánok, hogy ha folytatja a koránégetős demonstrációit, akkor őt magát is fel fogják robbantani. A feszültség akkor éleződött ki igazán, amikor Paludan nyilvánosan dobálózni kezdett egy Koránnal. A pártvezetőt a rendőröknek kellett kimenekíteniük és védelem alá helyezniük, miután egy szomáli muszlim migráns rátámadt. Mindez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy Dániában az iszlám korlátozza a szólásszabadságot, a muszlimok mondják meg, hogy mit szabad mondani és tenni és mit nem. Paludant egy nappal korábban, április 13-án egy muszlim kővel fejbe akarta dobni, de csak a nyakát találta el (videó), nem sérült meg súlyosan.

Videó 1/2: A muzulmánok összecsapnak a rendőrökkel, Allahu Akbar

Videó 2/2: Képalbum - infovideó a zavargásokról

Az iszlám halállal bünteti az istenkáromlást. Paludan úgy érvel, hogy Dánia törvényei szerint a könyvégetés vagy az istenkáromlás (már) nem bűncselekmény. Ezért senki nem mondhatja meg neki, hogy mit csináljon a személyes tulajdonában álló könyvvel, és senki nem válaszolhat erre erőszakkal, bármit is csinál ő a Koránnal.

Egy interjúban a pártvezető elmondja, hogy Dániáért vállalja a személyes kockázatot, mert "az nem 100%, hogy vele történik valami rossz, de az 100%, hogy Dániával rossz dolgok fognak történni, ha nem állítják meg az iszlamizációt". Eddigi információk szerint mintegy 20 embert tartóztatott le a rendőrség. Paludan kritizálta a hatóságokat, amiért nem képesek uralni a helyzetet, és rendre elutasítják a Stram Kurs demonstrációinak engedélyezését, abszurd módon magát Paludant nyilvánítva biztonsági kockázatnak.

A kanadai Rebel Média korábban a következőket jegyezte meg egy hasonló ügy kapcsán: "A jogállamiság ilyetén perverziója nagyon gyakorivá vált nyugaton, ahol az erőszakért való felelősség terhét az elkövető helyett egyre inkább az áldozatra hárítják a törvényszegő faja vagy vallása függvényében."


Kapcsolódó: Brutálisan felforgatta Koppenhágát a béke vallása - VIDEÓK


Források:

https://vladtepesblog.com/2019/04/14/rasmus-paludan-demo-brings-out-muslims-antifa-riots-car-bombs-and-more/

https://www.dr.dk/live/nyheder/live/2866778

https://twitter.com/larsloekke/status/1117470301984624641

https://media.scribblelive.com/2019/4/14/868224e8-960b-4cc5-80c2-f224b5459d6a.mp4

https://www.dr.dk/nyheder/indland/paludan-efter-angreb-problematisk-politiet-ikke-har-styr-paa-situationen-overhovedet

https://vaaju.com/norway/oro-in-copenhagen-police-respond-with-tear-gas/

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-04-15-far-og-to-boern-eftersoegt-dykkere-og-helikopter-i-aktion

http://nyheder.tv2.dk/2019-04-14-politiet-det-er-muligvis-ved-at-falde-til-ro

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/71472/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-16 15:55:23
Na, beszűkült agyú dánok !
Még most is annyira hiányzik nektek ez a sok munkakerülő, semmirekellő, koszos bagázs ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?