Anglia: elkaszálták a kint élő gyurcsányista magyar politikust, mert beolvasott egy mohamedán képviselőnek


Visszavonta a brit Liberális Demokrata Párt egy Angliában élő magyar politikus, Tóth-Nagy Dániel jelölését a manchesteri önkormányzati választásokon, miután a férfi Twitteren vitába bocsátkozott egy muzulmán parlamenti képviselőnővel. A liberális politikus posztjaiban ellenezte az iszlamizációt és az emberi jogok iszlám általi megsértését. A sztorit a legnagyobb példányszámú brit napilap, a Metro is lehozta. A Buzzfeed pedig egyenesen Tommy Robinsonéhoz hasonló "gyűlöleltbeszéddel" vádolja.

Az ügy furcsa mellékszála, hogy a korábban Magyarországon DK-s színekben politizáló gyurcsányista Tóth-Nagy az iszlamizációt elősegítő  lázálom, az Európai Egyesült Államok híve, és 2016-ban egy Facebook-videóban a muszlimok betelepítéséről szóló kvóta-népszavazástól való távolmaradásra szólította fel a magyarokat. 


mnb

mnb

A Jihad Watch így kommentálja a történteket:mnbmnb

"UK: egy baloldali párt visszahívja egy jelöltjét, mert az kétségbe vonta az 'iszlamofóbia' narratívát, és megkérdőjelezte a kötelező hidzsáb-viselést és női nemiszerv-csonkítást (FGM):

Tóth-Nagy Dániel nem érti a helyzetet. A Liberális Demokraták vezetői viszont nagyon is értik: már az iszlám a legfelsőbb hatalom Nagy-Britanniában. Azokat az emberi jogi visszaéléseket soha nem lehet megkérdőjelezni, amelyeket a saría elvei alapján követnek el. Ezeket kétségbe vonni azt jelenti, hogy az ember saját magát "iszlamofóbnak" bélyegzi és az elfogadott közbeszéd határain kívül helyezi. Tóth-Nagy Dániel azt állítja, hogy ő egyszerűen csak a "szólásszabadságot" gyakorolta. Milyen ódivatú! Nagy-Britanniában már nincs szólásszabadság. Ami van, az az iszlám kritikájától való tartózkodás a saríának megfelelően, vagy máskülönben kiközösítenek és nyilvánosan becsmérelnek. Az olyan elmaradottak, mint Tóth-Nagy hamarosan meg fogják tanulni az új szabályokat."

- írja Robert Spencer.

mnb

Amikor egy liberális politikust elgáncsol az iszlámmnmn

A történet lényege, hogy Naz Shah muzulmán parlamenti képviselőnő éppen az "iszlamofóbia" fogalmának britekre erőltetésén fáradozik a brit parlamentben, és egy ezzel kapcsolatos Twitter posztjába állt bele Tóth-Nagy Dániel. 

Hozzá kell tenni, hogy az "iszlamofóbia" kifejezés egy propaganda-eszköz, amelyet a Muszlim Testériség terrorszervezet talált ki azzal a céllal, hogy belefojtsák a szót azokba, akik ellenzik a muzulmán hatalomátvételt és a dzsihád-terrort.

A magyar liberális politikus tehát a brit mohamedán-baloldali hatalmi törekvések újtába próbált állni. És mivel csúnyán beleköpött az iszlámnak egyre jobban behódoló brit közélet levesébe - ennek megfelelő léptékű az őt ért megtorlás. 

Tóth-Nagy visszahívásának hírét többek között a Manchester Evening News és a legnagyobb példányszámú brit napilap, a Metro is szétkürtölte (ld. cikkek alább). Népnevelési célzattal közzétették Tóth-Nagy fényképét, Twitter-üzeneteit és az általa posztolt "iszlamofób" képeket is.

Így statuálnak példát britannisztán összes olyan dimmi nem-muszlimjának, aki nem tudja, hol a helye. Az amerikai (!) globalista fake news portál, a Buzzfeed pedig eldicsekszik vele, hogy ők jelentették fel Tóth-Nagy "iszlamofób" Twitter-posztjait a már csak nevében liberális Liberális Demokrata Pártnál.

Ezzel némi fény vetült arra a gyakran idézett rejtélyre, hogy a nyugati libsi politikusok miért nem állnak ki az emberijog-sértések ellen, ha azokat muszlimok követik el a saría törvényei alapján.

A visszahívási ügyről megjelent cikkek nem dicsekednek el a mohamedán Naz Shah korábbi antiszemita kijelentései miatti botrányával. Ugyanis a politikusnő még 2014-ben (egyéb antiszemita kijelentések mellett) Twiteren közzétett egy képet, amely Izraelt az USA térképére áthelyezve ábrázolta. A kép felirata az volt, hogy "Megoldás az izraeli-palesztin konfliktusra: át kell helyezni Izraelt az USA-ba." És Shah azt a kommentárt fűzte a képhez, hogy "probléma megoldva". Amikor 2016-ban ez kiderült, felfüggesztették Shah tagságát a Munkáspártban. Azonban mindezek után 2018-ban az antiszemita Jeremy Corbin kinevezte a nőt a brit árnyékkormány egyenlőségért (!) felelős miniszterének.

Az alábbiakban a Buzzfeed és a Metro cikkeinek magyar fordítása olvasható; valamint egy cikk arról, hogy Tóth-Nagy Magyarországot érintő hozzáállása furcsa módon annyira nem szegül szembe az iszlamizációval, sőt inkább közvetett módon elősegíti azt.

gh

dhg

sdhh

kjkjjkdgdg

kjh

"A Liberális Demokraták visszahívták a Manchesteri önkormányzati választásokon induló egyik jelöltjüket a muszlimellenes kommentjei miatt

- Buzzfeed

gtzui
vnv
vbvb
vnvdfghf
Posted on 

"Nagy csalódást okoz látni, hogy egy Liberális Demokrata önkormányzati képviselőjelölt ilyen durva bigottságról és tagadásról tesz tanúbizonyságot az iszlamofóbiával kapcsolatban" - mondta a Muslim Council of Britain (Brit Muszlim Tanács) szóvivője.

(<-- Az egyik Tóth-Nagy által közzétett kép felirata: "A feleségem pedofilnak nevezett. Nagyon nagy szó ez egy kilencévestől." A képet a Buzzfeed is kitette ebben a cikkében. -ford.)

A Liberális Demokrata Párt a legutóbbi olyan párt, amely felfüggesztett egy önkormányzati képviselőjelöltet a közösségi médián közzétett rasszista hozzászólások miatt, miután a BuzzFeed News elküldött a párt sajtóirodájának több képernyőfotót muszlimellenes képekről és kommentekről, amelyeket a Liberális Demokraták jelöltje osztott meg.

Tóth-Nagy Dániel, a Manchester -környéki Hulme körzet jelöltje az önkormányzati választásokon 2016-tól kezdve írt Twitter és Facebook posztokat.

dfggdffh

A Tóth-Nagy Twitter-oldalán közzétett posztok között van egy kép egy abaját és hidzsábot viselő kislányról, aki egy automata fegyvert tart a kezében, és ez a kép felirata:

"ha a te vallásod az őskori vallási törvényeket, az elnyomást és az oktatásban alkalmazott erőszakot tartja értéknek, akkor te hozzájárulsz az emberiség pusztulásához. Hagyd el a vallásodat."

A Twitter-oldalán Tóth-Nagy ezt is írta: "Nincs olyan dolog, hogy iszlamofóbia."

(...)

A Brit Muszlim Tanács szóvivője azt nyilatkozta a BuzzFeed News-nak, hogy az ilyen jellegű posztoknak „nincs helye a politikai pártjainkban”.

"Nagy csalódást okoz látni, hogy egy Liberális Demokrata önkormányzati képviselőjelölt ilyen durva bigottságról és tagadásról tesz tanúbizonyságot az iszlamofóbiával kapcsolatban" mondta a Muslim Council of Britain szóvivője.

"Az ilyen nyelvezetnek nincs helye a politikai pártjainkban, és reméljük, hogy ezt az egyént eltávolítják a Liberális Demokraták listájáról. Ezek után komolyan felül kell vizsgálni a jelölteket szűrő eljárásokat, hogy ilyen még egyszer ne történhessen meg."

Matthew McGregor, a Hope Not Hate (egy Soros-szervezet -ford.) kampányigazgatója elmondta a BuzzFeed News-nak: „Ezek a megjegyzések nem különböznek azoktól, amelyeket Tommy Robinson támogatói tesznek, és emlékeztetnek a BNP-re."

„Ennek a fajta gyűlölködő beszédnek nincs helye egy mainstream politikai pártban, és mint bármelyik jelentős pártnak, a liberális demokratáknak is cselekedniük kellene, amikor az egyik jelöltjük ilyen ingerlő módon fejezi ki magát.”

A Konzervatív Pártban jelenleg egy muszlimellenes botrány folyik, és több tucat tagot felfüggesztettek gyűlölködő megjegyzések miatt. Eközben a Munkáspártot azzal vádolják, hogy intézményesen antiszemita, és több száz tag ellen folyik vizsgálat. "

- írja a Buzzfeed.

jhk

dgh

dhg

sdhh

ghh

"Visszahívták a Liberális Demokraták egyik jelöltjét a muszlimokról írt kommentjei miatt

- Metro -

Jen Mills Thursday 18 Apr 2019 8:13 am

"Visszavonták a Liberális Demokrata Párt egyik képviselőjének jelölését mert olyan megjegyzéseket tett, mint például: „Nincs olyan, hogy iszlamofóbia.” Úgy volt, hogy a 32 éves Tóth-Nagy Dániel indul a választásokon Manchesterben, most azonban vizsgálatot indítanak ellene.

( <-- Tóth-Nagy ezt a képet küldte Naz Shah muzulmán parlamenti képviselőnek. // "Az iszlamofóbia nem igazi szó. De ha igazi lenne, akkor azt jelentené, hogy valaki irtózik attól, hogy megerőszakolják, megöljék, felrobbantsák, vagy lefejezzék."  Ezt a képet a Metro nem merte kitenni a cikkébe, a Tóth-Nagyról készült fényképet viszont annál inkább. -ford.)

Egy kommentjében Tóth-Nagy így kérdezett vissza Naz Shah iszlamofóbiáról szóló twítjére:

„Mi a helyzet az FGM-mel? És a becsületgyilkosságokkal? A kényszerházassággal? Mit gondol az Iránban, Szaúd-Arábiában és más iszlám országokban élő nők tiltakozásáról a kötelező hidzsáb ellen? Mi a helyzet a saríával Nagy-Britanniában? És azzal, amikor a muszlimok Birmingham-ben megtagadják az LMBT-jogokat és -oktatást? Nem várok semmilyen választ."

mnm

A Twitteren egy másik beszélgetésben Mr. Tóth-Nagy felteszi a kérdést, hogy miért engedélyezik a csak muszlimoknak szóló iskolákat az Egyesült Királyságban. Mr. Tóth-Nagy "ijesztőnek" nevezte a Halloween-partin hidzsábba öltözött gyerekek látványát, és egy másik posztban arról ír, attól tart, hogy ezek a lányok „az FGM (női nemiszerv-csonkítás) áldozatává válhatnak”.

Mr. Tóth-Nagy a Hulme önkormányzati választókerületben volt induló jelölt. A kétgyermekes apa ragaszkodik ahhoz, hogy soha nem tett olyan megjegyzéseket sem online, sem más módon, ami bárki ellen gyűlöletet vagy erőszakot fejezett volna ki.

Azt mondja, meg fogja támadni a felfüggesztést, és hogy liberálisként a szólásszabadságot alapvető értéknek tartja. Tóth-Nagy úr azt mondta: „Szerintem minden, amit mondtam, a véleménynyilvánítás szabadságába tartozik. Vitatom ezt a döntést, és meg fogom próbálni megvédeni magam."

„Liberálisként számomra alapvető érték a szabadság, beleértve a szólásszabadságot és a vallástól való mentesség szabadságát is. Soha nem tettem olyan megjegyzést online vagy más módon, amely gyűlöletet vagy erőszakot fejezett volna ki bárki ellen.”

A manchesteri Liberális Demokraták szóvivője elmondta: „Ezek a Twitter-posztok teljesen kívül esnek a pártunk értékein és azon, amiben hiszünk, és ezt nem fogjuk tolerálni. „Ha már korábban is tudtunk volna minderről, akkor Tóth-Nagy semmi esetre sem került volna kiválasztásra képviselőjelöltnek. Azonnal felfüggesztettük őt, és bocsánatot kérünk mindenkitől, akit ezek a megjegyzések zavartak vagy megsértettek."

- írja a Metro.d


Erre varrjunk gombot: felszólal Nagy-Britanniában az iszlamizáció ellen, de ellenezte a kvóta-népszavazást, és Európai Egyesült Államokat akar a gyurcsányista politikus

El kell ismerni, hogy a korábban Magyarországon a DK színeiben politizáló Tóth-Nagy keményen kritizálta Nagy-Britanniában az iszlámizációt. Nagyon úgy tűnik, hogy ez a kinti politikai karrierjének kezdete és vége is lesz egyben. Ezen a ponton jönnek a képbe viszont a neoliberális nézetekben megszokott, holdkóros ellentmondások.

Ebben a Twitter-posztban Tóth-Nagy beszól Nigel Farage-nak, és számon kéri rajta a muzulmán országokból és kínából történő tömeges bevándorlást Nagy-Britanniába, kiállva az Európán belüli szabad helyváltoztatás joga mellett.

"És mi a helyzet az ellenőrizetlen, szabad beáramlással Pakisztánból, Kínából, Szaúd-Arábiából és más ázsiai és afrikai országokból? 

Tavaly a nettó EU-migráció 10 éves mélyponton volt, míg a nem EU migráció  éves csúcsponton. Nem az EU-n belüli migráció a probléma."

- írja egy Twitter üzenetben.

Azonban ugyanez az ember még 2016-ban egy Facebook-videóban a muszlimok betelepítéséről szóló kvóta-népszavazástól való távolmaradásra szólította fel a magyarokat:

2017-ben pedig bejelentette, hogy reméli, sikeres lesz Merkel és Macron terve, az Európai Egyesült Államok víziója. Mit is lehet erre mondani, azok után, hogy már jóval a 2015-ös invázió előtt is a mürküli vízió része volt, hogy beengedik Németországba és Európába a világ összes muzulmánját dzsihádostul mindenestül? És ugyanez a multikulti "vízió" tette Nagy-Britanniát olyanná, ahol Tóth-Nagy Dániel negyedrangú állampolgár: a muszlim férfiak, a muszlim nők, és a behódolt britek után jön a rangsorban. A muzulmánok pedig a libsikkel karöltve elkaszálják a politikai karrierjét, ha egyébként jogosan felszólal az iszlám barbárságainak társadalmi normává tétele ellen. 

Mindenesetre most már legalább Tóth-Nagy példáján láthatjuk, hogyan dirigálnának nekünk a muszlimok, mi történne a jövőben a magyar szabadsággal, amennyiben Magyarországon valaha is sikeres lenne a Dobrevné Gyurcsány Ferenc által is felvállalt Európai Egyesült Államok víziója, amit Tóth-Nagy tudathasadásos módon maga is támogat.


Források:

https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/lib-dem-candidate-suspended-party-16145608

https://www.jihadwatch.org/2019/04/uk-leftist-party-suspends-candidate-for-challenging-islamophobia-narrative-asking-about-compulsory-hijab-and-fgm

https://metro.co.uk/2019/04/18/lib-dem-candidate-suspended-comments-muslims-9243430/

https://www.buzzfeed.com/hannahalothman/the-lib-dems-have-suspended-a-council-candidate-over

https://twitter.com/dwmcload/status/1103806943204909056

https://www.facebook.com/tothnagydaniel/posts/2233350376685409


https://www.facebook.com/tothnagydaniel/posts/2043174692369646

https://www.facebook.com/tothnagydaniel/posts/1957222824298167

https://www.facebook.com/tothnagydaniel/posts/1929003837120066

https://www.facebook.com/tothnagydaniel/posts/1852687154751735

https://www.facebook.com/tothnagydaniel/videos/1816800441673740/

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/71675/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?