Ezért mészároltak keresztényeket iszlám terroristák Srí Lankán - Tarek Fatah írása


"Colombo nem az utolsó megtámadott város. Csak a legutolsó abban a sorban, ami Konstantinápollyal kezdődött. Nincs az a mennyiségű vallásközi párbeszéd, ami a muzulmánok buzgóságát át tudná hidalni, hogy válaszoljanak arra a hívásra, hogy eltöröljék a 'Shirk'-et és megtisztítsák tőle a földet." - Az ex-muszlim Tarek Fatah cikke. Fatah önmagát indiainak tartó, pakisztáni muszlim születésű kanadai újságíró, író, tévés személyiség, liberális szekuláris politikai aktivista.


- Az Edmonton Sun nyomán -

Tarek Fatah10 nappal az iszlám terroristák Húsvétot ünneplő srí lankai keresztényeket ért szörnyű támadása előtt, április 11-én az ország rendőr főfelügyelő helyettese sürgős riasztást küldött ki kormányzati tisztviselőknek és a biztonsági ügynökségek vezetőinek.

x

x

A dokumentum címe a következő volt:

"Információk egy állítólagos tervezett támadásról."

A hírszerzési jelentés nem is lehetett volna egyértelműbb a tartalmában, hogy mi készül az India déli csúcsánál elhelyezkedő könnycsepp alakú szigetországban;

pokollá változtatnak egy kis paradicsomot a paradicsomot keresők.

Priyalal Dassanayake, az országos rendőrfőnök helyettes azonosította az iszlamisták neveit és szervezetét. Azt írta: "Arra utasítom önöket, hogy fordítsanak különleges figyelmet a dokumentum 2. és 4. oldalán található alábbi címen 'National Thawhith (Tawhid) Jamaan [NTJ]' való hivatkozásra, ami Mohammed Zaharan, a National ‘Thawhith Jamaan’ szervezet vezetője által az országban tervezett lehetséges öngyilkos támadással foglalkozik."

A The New York Times által lefordított memorandum a következőket mondja: "Külföldi hírszerző ügynökségek arról tájékoztattak, hogy Mohammed Cassim, Mohamed Zaharan alias Zaharan Hashmi a National Thowheeth Jama’ath szervezet vezetője és követői öngyilkos támadásokat terveznek az országban. A jelentések rámutattak, hogy ezeket a támadások

katolikus templomok és a Colombói Indiai Főbizottság ellen irányulhatnak."

Meg kell jegyezni, hogy egyetlen politikus sem fordított figyelmet a figyelmeztetésre, az elnök és a miniszterelnök hatalmi harcai miatt.Amint az öngyilkos merénylők robbantottak és százak haltak meg, a legfelsőbb vezetők és kormányzati miniszterek szégyenkezés nélkül elismerték, hogy a figyelmeztetés soha nem jutott el hozzájuk, és ezért semmi intézkedés nem történt, hogy megakadályozza az iszlám szervezetet, hogy a tömeggyilkosságot végrehajtsa.

Világszerte a média, a televíziós tanácsadók, a kanadai és más nyugati politikusok reakciója meglehetősen hideg, ha nem egyenesen lehangoló volt.

Szinte senki sem merte szájára venni a "keresztény" szót,

nem beszélve arról, hogy a terroristákat sem merték muzulmánnak, iszlámnak vagy iszlamistának nevezni, vagy milyen biztonságos szó van rájuk abban a polkorrekt szótárban, amit csak a fecsegő felsőbbrendű osztály használ. Természetesen a hasonló atrocitások jellemzésére a "fehér nacionalista" vagy "iszlamofób" jelzők mindig gond nélkül és azonnal rendelkezésre állnak.

Nem csoda, hogy Amerika élő liberális szentjeinek háromsága, Barak Obama, Hillary Clinton és Elizabeth Warren, mindannyian

a "Húsvét hívők" kifejezést használták a keresztények helyett.

majdnem úgy nézett ki,

mintha a "K" betűs szó túl alávaló lenne a számukra.

Mohamed Zahran HashimMások, mint pl. Alan Keenan az International Crisis Group-tól azt találta állítani, hogy a Srí Lanka-i támadások valódi áldozatai a célpontba került szélesebb muzulmán közösség lehet, függetlenül a ténytől, hogy a vérfürdőt a hitsorsosaik követték el.

Íme Mohamed Zahran öngyilkos merénylő szavai a [cenzúrázatlan] YouTube csatornájáról, ahol kijelentette:

Bűn a Dar Al Kufr-ban élni",

('a hitetlenség földjén', olyan országban, ahol a többség nem muzulmán)

és "Még akkor is, ha egy Kuffár (kafir) tesz jó dolgokat, akkor is gyűlölöm, mert ő hitetlen [az iszlámban]."

- mondta korábban a dzsihadista.

(A Kufr nem egy olyan érzelmileg semleges szó, mint a 'hitetlen', egy megvetést, mocskosságot jelentő érzelmi töltés kapcsolódik hozzá) - a ford.megj.]


Az ilyen gyűlölet talán nem egy túl domináns jellemző a mindennapi muzulmánok körében,

de mint egyikük, tisztában vagyok vele, hogy ezt a gyűlöletet az elménkbe plántálták.

illusztráció

Minden muzulmán gyerek, az összes mecsetben, napi tizenhét alkalommal hallja az imámot egy olyan imát olvasni, amiben a keresztényekre és zsidókra megvető, gúnyos szavakkal utalnak, de senki sem mer közbeavatkozni.

Míg az iszlám a 'Tawhidon' alapul (ami a Srí Lanka-i iszlám terrorszervezet nevében is megtalálható), ami szigorú monoteizmust jelent [nincs más isten, csak Allah, és Mohamed az ő küldötte], ez a 'Shirk' [hitetlenség, bűn, bálványimádás, többistenhit](a Szentháromságban való keresztény hit) koncepciójának a szöges ellentéte.

Nincs az a mennyiségű vallásközi párbeszéd, ami a muzulmánok buzgóságát át tudná hidalni, hogy válaszoljanak arra a hívásra, hogy eltöröljék a 'Shirk'-et és megtisztítsák tőle a földet.

Colombo nem az utolsó megtámadott város. Csak a legutolsó abban a sorban, ami Konstantinápollyal kezdődött.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/71913/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?