Legalább 11 mecsetben nyíltan hirdették a dzsihádot Srí Lankán


Mohamedánok egy mecset előtt Srí Lankán

A Srí Lanka Daily Mirror-ban csütörtökön jelent meg egy riport, amely feltárja, hogy a húsvéti dzsihád vezetője egy olyan környéken prédikált, ahol legalább 11 mecsetben gyakorolják a vahabizmust illetve a fundamentalista iszlámot - más szavakkal az iszlám hiteles tanításait.


Pamela Geller kommentárja:

"Ez nem meglepő, és valószínű, hogy nem csak tizenegy mecsetben prédikáltak a kafírok elleni gyűlöletről és az ellenük vívott háború szükségességéről.

Az a tizenegy mecset hiteles iszlám szövegeket és tanításokat hirdetett. A többi mecset is.

De a hatóságok Srí Lankán és Nyugaton mindenhol teljes tagadásban vannak azt illetően, hogy honnan származik az olyan támadások ideológiai mozgatórugója, mint ami Srí Lankán történt." 


Zahran HashimKattankudy egy kis területen helyzkedik el, amelynek egyik legnagyobb a népsűrűsége, és 63 mecset van ott.

A merényletek kitervelője és egyik végrehajtója, Zahran Hashim is ebben a körzetben prédikált.

A mecsetek közül 8-ban nyíltan fundamentalista irányvonalat követtek, a másik 3 mecsetben pedig a „vahabita ideológia különböző fokozatait”. - írja a Breibart.


Kapcsolódó: 

A mecsetek valójában katonai támaszpontok

lkj

Ne legyenek illúzióink: a mecset nem a béke helye. Ez a fizikai és politikai dominanciát, a politikai hatalmat előmozdító hely. A mecset, mint olyan, katonai támaszpont egy elhúzódó, fasiszta jellegű háborúban. - Gavin Boby elemzése.

Mohamed Mekkában még nem volt képes létrehozni diktatúráját, ezért visszatért Medinába és ott állított mecsetet – és politikai hatalmát is ott alapozta meg.

Azt a mecsetet többek között arra használták, hogy megtervezzék, szentesítsék és irányítsák a dzsihád hadseregeit és háborúit; szerződéseket írjanak, kihirdessék a saría törvényt – azaz, hogy kihirdessek a muszlimok fennhatóságát a nem muszlimok felett; és halálbüntetések kiszabására is. Erre varrjunk gombot: egy templom, ahol halálos ítéleteket mondanak ki… (...)

Egy tanulmány szerint az amerikai mecsetek 80%-ában voltak megtalálhatók olyan anyagok, amelyek egy iszlám állam megalapítását támogatják. Ez 2005-ben volt – és nézzük meg, mi történt 10 évvel később… a nem-muszlimok ellen irányuló erőszak és gyűlölet, zsidógyűlölet, a hitetlenekről szóló összeesküvés elméletek, dzsihád-ideológia és a nők elnyomása. (...)

Ezt a Channel 4 egy dokumentumfilmje is igazolta, amelynek címe Kémkedés a mecsetben.

Ebben néhány újságíró a ruhájuk alá rejtett kamerával ment be mecsetekbe és felvették a „béke és szeretet” szavait, amelyek angolul elhangzottak a mecsetekben. Például: „Ha egy imám keresztre akar feszíteni egy hitelhagyót, akkor tegye meg! A személyt fel kell rögzíteni a keresztre és ott kell hagyni három napig, amíg el nem vérzik és meg nem hal.” Egy másik példa: „Fel kell robbantanotok az indiaiak üzleteit, ami pedig a zsidókat illeti, meg kell őket ölnötök.”

Szóval ez megmutatta a hozzáállásukat.

Ne legyenek illúzióink: a mecset nem a béke helye. Ez a fizikai és politikai dominanciát, a politikai hatalmat előmozdító hely. A mecset, mint olyan, katonai támaszpont egy elhúzódó, fasiszta jellegű háborúban.

Egy kérdés Önökhöz: mi mindent hajlandóak feláldozni azért, hogy megadják magukat ebben a háborúban?

>> a teljes cikket ITT lehet elolvasni

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/71978/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?