Civilizációs háború: egy házkutatás során találták meg a Nyugat iszlám általi megsemmisítésének terveit


A letelepülés [betelepülés, migráció - ford.] folyamata egy 'civilizációs dzsihadista' folyamat, a szó összes jelentésével. Az Ikhwan-nak [a Muzulmán Testvériségnek] meg kell értenie, hogy az Amerikában végzett munkájuk egyfajta nagy dzsihád a nyugati civilizáció belülről történő lerombolásában és megsemmisítésében, valamint  nyomorult építményének szabotálásában az ő saját kezük és a (muszlim) hívők keze által."

Az alábbiakban megdöbbentő részletek olvashatók egy 1991-es találkozó hivatalos dokumentumából, amely felvázolja a Muzulmán Testvériség stratégiai céljait Észak-Amerikában. A dokumentum bizonyítékként került be a 'Szent Föld Alapítvány' [Holy Land Foundation] 2008-as terrorfinanszírozási perébe. A szövetségi nyomozók egy 2004-es házkutatás során jutottak hozzá, amit Ismael Elbarasse-nál, a Dar Al-Hijra [Dár El Hidzsra (hidzsra jelentése röviden: iszlám migráció)] mecset alapítójánál tartottak Virginia államban, Falls Church-ben. Elbarasse a Palesztina Bizottság tagja volt, amit a Muzulmán Testvériség a Hamasz támogatására alapított az USA-ban.

Civilizációs dzsihád: a Muzulmán Testvériség stratégiai tervei - bírósági ügyirat

A Clarion Project nyomán

A Clarion Project cikkében megtalálható az eredeti arab dokumentum, ill. annak angol fordítása. Alább néhány különösen fontos rész olvasható.

4. oldal: "Az iszlám felemelése Észak Amerikában azt jelenti: egy hatékony és stabil iszlám mozgalom létrehozása a Muzulmán Testvériség vezetése által, amely a muzulmánok ügyeit, mind a belföldieket mind a globálisakat, felkarolja és magáévá teszi, és a tudatos és résztvevő muzulmán bázis kibővítésére törekszik, azzal a céllal, hogy egyesítse és irányba terelje a muzulmán törekvéseket, úgy mutassa be az iszlámot, mint civilizációs alternatívát, és támogassa a globális iszlám államot, bárhol is legyen az."

5. oldal: "...a Mozgalomnak terveznie és küzdenie kell, hogy megszerezze ennek a folyamatnak, mint 'Civilizációs Dzsihadista' felelősségvállalásnak, a "kulcsait" és eszközeit."

7. oldal: "A letelepülés [betelepülés, migráció - ford.] folyamat egy 'civilizációs dzsihadista' folyamat, a szó összes jelentésével. Az Ikhwan-nak [a Muzulmán Testvériségnek] meg kell értenie, hogy az Amerikában végzett munkájuk egyfajta nagy dzsihád a nyugati civilizáció belülről történő lerombolásában és megsemmisítésében, valamint  nyomorult építményének szabotálásában az ő saját kezük és a (muszlim) hívők keze által... "

MT Egyiptom - globális szervezet"El kell sajátítanunk és rendelkeznünk kell a 'szövetségkötés' mesteri művészetével, a 'beszivárgás és beépülés' művészetével és az együttműködés alapelveivel."

18. oldal: "Szervezeteink és barátaink szervezeteinek a listája" - És itt a Muzulmán Testvériség hosszan felsorolja az USA-ban lévő kirakatszervezeteit. Köztük olyan [a mainstream médiában rendszeresen megszólaltatott] prominens szervezetekkel, mint a CAIR [Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Tanácsa], ISNA [Észak Amerikai Iszlám Közösség], ICNA [Észak Amerika Iszlám Köre], stb...

https://clarionproject.org/muslim_brotherhood_explanatory_memorandum/

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/72427/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-04 17:05:33
Ebben az a legborzasztóbb, hogy ez az elborult elméjű Merkel, meg a többi soros-csicska, senkiházi, nyugat-európai barom ezeket hozta be, és telepítette le Európában.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?