Dán pártvezető ledobta az igazságbombát: „vagy kidobjuk a muszlimokat, vagy átveszik a hatalmat” - VIDEÓ


Elképedt baloldali politikusok a TV-stúdióban

Dán TV-vita: szemmel láthatóan sokkolta a baloldali politikusokat a bevándorlásellenes Stram Kurs párt vezetőjének iszlámmal kapcsolatos programja május elején. Ahogy a Gates of Vienna írja a snaphanen.dk dán oldalra hivatkozva: „a Stram Kurs igencsak felborítja az asztalt Dániában”.


A Gates of Vienna nyomán 

A videóban látható TV-vita előzményei:

Rasmus Paludan, a Stram Kurs párt (kb. "Keményvonal") vezetője évek óta határozottan kiáll Dánia iszlamizációja ellen. Paludan koránégetős és -dobálós nyilvános performanszai a közelmúltban muzulmán lázadást váltottak ki Koppenhágában, amelynek során az egész várost brutálisan felforgatták. Magát Paludant is több esetben fizikailag megtámadták a muzulmánok. A pártnak mostanra sikerült összegyűjtenie annyi aláírást, hogy indulhat a választásokon. Így egy korábban marginális, parlamenten kívüli pártból hirtelen politikai tényező lett. Ez repítette a pártvezetőt ebbe a TV-vitába is, ahol Dánia történetében először érte ennyire közvetlen kihívás az iszlámsimogató baloldali narratívát. Ezt lehet is látni a politikusok elképedt arcán. Paludan a videó közepe felé egyenesen Lars Rasmussenhez, Dánia miniszterelnökéhez beszél, aki meglehetősen morózusnak tűnik. A videó alatt cikk formában is elolvasható a magyar felirat.

A videó közvetlen linkje: Bitchute; Videa

A videó leirata:

Rasmus Paludan, az elmúlt hetekben sok figyelem irányult önre és a politikai platformjára, és arra, hogy a pártja elérte, hogy lehessen rá szavazni. A mai téma a migráció. Részletezné, hogy reményeik szerint mit szeretnének elérni?

Rasmus Paludan: Nos, szeretnénk rámutatni arra, hogy Dánia nem tűnne el nemzetként, ha mindazok,akik ragaszkodnak a "béke vallásához", visszamennének a származási országukba a következő pénteki ima után. Sőt, inkább azzal a pénzzel lenne "gondunk", ami hirtelen megmarad nekünk,úgyhogy azt mondom, hogy mindaz, amiről eddig itt beszéltünk, az teljesen elégtelen. A nagy paradigmaváltás az, hogy arról kellene gondoskodnunk, hogy a menekültek visszatérjenek a szülőföldjükre. A menekülteknek azonnal vissza kell térniük! Dánia nem fog túlélni egy óriási embertömeget, akik azért jönnek, mert pénzt akarnak! És éppen ez történik már 40 éve. És ez a lehető legrosszabb kiindulópont, ha egy harmonikus társadalmat akarunk.

- Rasmus Paludan, ...csak azt akarom...

RP: Még nem fejeztem be! Maguk szocialisták nem tehetik, hogy csak 20 másodpercet adnak nekem!

- Nem, nem ...

RP: Nézze, az nincs rendben, hogy úgy beszélnek erről, mintha egy jelentéktelen probléma lenne. A nagy népességcsere azt jelenti, hogy Dániában a muszlimok - akik nem tartoznak ide - nagyon korán házasodnak és sok gyermeket nemzenek. A dánok viszont későn házasodnak és nagyon kevés gyermeket nemzenek.
És ez azt jelenti, hogy amikor Lars Lokke [Rasmussen] arról beszél,hogy 2040-ben kell majd felülvizsgálnunk a nyugdíjkorhatárt ... akkor nem érti mindazt, ami körülötte történik. Mert ha a dolgok így folytatódnak, akkor addigra már közelíteni fogunk ahhoz a ponthoz,amikor a dán nép kisebbséggé válik a saját országában,és az nem lesz vicces sem önnek, sem nekem!

Morten Ostergaard [Radikálisok]: Most kell kimondanunk, hogy mi mellett állunk ki, és mi mellett nem.

Műsorvezető: Mindenki sorra fog kerülni. Én csak azt próbálom megérteni, hogy ... Ön be akarja tiltani az iszlámot és ki akarja utasítani muszlimok százezreit az országból? Ezt pontosan értem?

RP: Ez így van, de ennél többről van szó. Mindenféle megmondóemberek arról beszélnek, hogy mi meg akarjuk szegni az alkotmányt és hasonlók,de ezek az emberek korrupt módon alkalmazzák a törvényt, vagy nem is alkalmazzák. Mi az alkotmány és mindazon szabadságjogok keretein belül járunk el, amelyeket a dánok szeretnek, de a muszlimok általában gyűlölnek. De még ezen kereteken belül is könnyen be tudjuk tiltani az iszlámot.

De, de ... akkor meg tudja magyarázni, hogy több százezer muszlimnak ebben az országban - akik többsége békés életet él az adott jogi keretek között - akkor miért nem lehet megengedni, hogy itt legyenek?

RP: Megmondom magának, miért. Azért, mert láthatjuk, hogy amikor a muszlimok bevándorolnak a nyugati demokráciákba, vagy egy bármilyen országba, ahol a többség nem muszlim, akkor addig,
amíg ők vannak kisebbségben, elég békések - bár azt is el kell ismerni, hogy sokan nem azok.

Műsorvezető: de el kell ismernünk, hogy sokan békések!

RP: De nem ez a lényeg, hanem az, hogy abban a pillanatban, hogy többségbe kerülnek, a hozzáállásuk egyértelműen megváltozik, mert akkor már képesek megtenni mindazt, amit a Korán parancsol nekik, és elmondható, hogy ez mindig így történik, egy ország sem kivétel ...Vegyük például Spanyolországot: nem volt túl élvezetes ott lenni, amikor a muszlimok megérkeztek oda. Nincs egyetlen olyan nyugati ország sem, ahol harmónia lenne, ha muszlim bevándorlók vannak ott. Ezért a gyakorlatban két választás van: vagy kidobjuk a muszlimokat, vagy átveszik a hatalmat. És EZ az, ami ellen én küzdök. Mert a Korán és a hadíszok elolvasása után TUDOM, hogy mit szoktak tenni a "hitetlenekkel", és különösen a "hitetlen" nőkkel - és ezek nem szép dolgok. Ezért még csak a lehetősége sem merül fel annak, hogy elfogadjuk ezt a népességcserét, és őszintén szólva nem érdekel, hogy mit habognak erről az árulók, mert a tény az, hogy ez az EGYETLEN kihívás, ami az országunk előtt áll.

Rasmus Paludan, mit gondol azokról a reakciókról, amikkel szembe fog kerülni, és hogy nem nagyon fognak önökkel együttműködni?

RP: Nos, ebben teljesen egyetértek önnel. De azt elmondhatom, hogy én teljesen őszinte és demokratikus érzelmű vagyok, viszont vannak olyanok, akik nem - és ez nem csak az ő problémájuk, hanem az egész nemzetünké. Én természetesen mindenkivel szeretnék együttműködni, aki szeretne velünk együttműködni. És aztán persze lesznek dolgok, amikben egyetértünk, és lesznek, amikben nem értünk egyet - amikor én fogom szégyellni magam helyettük, mert ők képtelenek észrevenni, mekkora kárt okoznak minden dánnak.Viszont szeretnék beszélni erről a "gyűlölet" dologról is. Én semmi ilyet nem mondok, mivel azt szeretném, hogy a muszlimok boldog és elégedett életet éljenek az 51 muzulmán országban,és ha valamelyik (muszlim) ország "becsődöl", akkor még mindig marad rengeteg, ami közül választhatnak. De ha Dánia omlik össze, akkor nekünk nem lesz hova mennünk. És ezért teljesen észszerű, hogy ha valaki nem képes beilleszkedni a dán életmódba - amit mindenek felett szeretek, és minden dánt is szeretek - akkor vissza kell majd menniük arra a helyre, ahol harmóniában tudnak majd élni.

2
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/72892/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Andrew 2020-01-12 17:10:15
Ez es ehhez hasonlo cikkek gyakran megjelennek a sajtoban arrol viszont soha nincs szo hogy ez mit jelent a gyakorlatban semmi tenyleges akcio nemtortenik meg annyi sem hogy a nyugati rendorseg vegre eroteljesen szemebeszalljon a migransok orjongeseivel
Válaszolok
Josef 2019-12-21 14:50:16
Bár nem Dániában lakom hanem egy sokkal rosszabb helyen, (Svédországban)
így a dán nyelvet olyan 70%-ban értem és a magyar szöveg korrekt, és valóban ez van.
A Dánok legalább okosabbak mint a svédek és észnél vannak.

Svédországról meg ne is beszéljünk mert ezeknek elment az eszük és a nép konkrétan nem mer fel lázadni a rendszer ellen. A svédeknél naívabb nemzetet a világon sehol nem talál az ember. De, ( DE hangsúlyozom) hozzá kell tennem hogy tisztelet a kivételnek men sokan már tettek volna ellene.

Sokan a Svéd Demokratákra szavaznak, de a világért sem vallanák be.
Itt a szavazás úgy megy mát vagy 60 éve hogy ha a svéd megy szavazni, akkor viszi befele a lapokat az ÖSSZES párttól a fülkébe és sutyiban tölti ki, teszi borítékba.

Itt nem szabad megkérdezni hogy kire szavazott mert az tabu.

Na most megtudtatok valamit a svéd módról. :)

köszöntem
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?