Így védték és tagadták le ellenzéki politikusok a migrációt - Hír TV


Új sorozatot indít a Hír TV, amelyben politikusok múltban tett kijelentéseit hasonlítják össze jelenkori állításaikkal, vagy épp a valósággal. A Múlt idő című műsor első adásában ellenzéki politikusok migrációról, migránsokról mondott állításait idézték fel. - írja az Origo


Az Origo cikkéhez hozzá lehet tenni, hogy Európa ellen bevándorlási dzsihád folyik, amit manapság "nagy népességcserének" is szoktak nevezni.  Ez egy szándékolt, tervezett folyamat, amelynek az iszlámban külön neve is van: hidzsra.

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/72931/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-16 11:18:10
Szenzációs az ötlet, és szenzációs az összeállítás is.
A rossz nyelvek szerint egy átlag - politikával talán kevesebbet foglalkozó - honpolgár emlékezőképessége az ilyen ügyekben nagyjából hat hónap lehet.
Éppen ezért ezt kellene nap, mint nap folytatni az összes lényeges, a magyar embereket közvetlenül érintő liberálbolsevik megnyilatkozások összeollózásával, és megjelentetésével.
Ilyen módon lehetne felfrissíteni embertársaink ismeretanyagát, ami a mai időkben - különös tekintettel az idén még hátralévő két választás miatt - különösen nagy jelentőséggel bírna.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?