Tommy Robinson üzent a magyaroknak ! - Pesti Srácok interjú - VIDEÓ


Exkluzív videóinterjút adott Varga-Bíró Tamásnak és a PestiSrácok.hu-nak Tommy Robinson iszlamizáció-ellenes brit politikai aktivista, akit szókimondása és tevékenysége miatt számos alkalommal akartak már elhallgattatni Nyugat-Európában. Tommy, aki most független jelöltként indul az Európai Uniós választásokon, üzent a magyaroknak.


Orbán Viktor megmutatta és bebizonyította, hogy Európa legerősebb vezetője, aki Európát védelmezi és akinek a megingathatatlanságáért hálásak vagyunk Nyugat-Európában - jelentette ki a PestiSrácok.hu-nak adott exkluzív videóinterjúban Tommy Robinson brit politikai aktivista, akit egy évvel ezelőtt azért zártak börtönbe Nagy-Britanniában, mert nőket és kislányokat erőszakoló muzulmánok bírósági tárgyalásáról akart tudósítani.

Magyarország a múltban többször is Európa védelmezője volt, most minden eddiginél nagyobb szükségünk van arra, hogy Magyarország és a V4-ek megvédjék a kontinenst az inváziótól.

Tommy Robinson szerint Orbán Viktornak és az olasz Matteo Salvininek, valamint azoknak a politikusoknak és pártoknak, akik ugyanígy gondolkodnak és az emberek érdekében politizálnak, azoknak össze kell fogniuk. 

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/73209/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?