Korán-idézetekkel szólítja fel az ISIS a mohamedánokat a nem-muszlimok elleni háborúra Európában


Új posztereket tett közzé az Iszlám Állam, amelyeken a lángoló London és New York látható.  A képekre szó szerinti, erőszakos Korán-idézeteket írtak.  Mindez rámutat arra, hogy az iszlám és a dzsihád-terror nem elválasztható. A támadások deklarált célja, hogy az iszlám legyőzze "Rómát" (azaz a Nyugatot) és mindenhol a saría uralkodjon.

Az ISIS most közzétett poszterén a lángokban álló Big Ben-t ábrázoló képre a Korán 9:5-öt írták fel: – „Amikor a Szent Hónapok leteltek, akkor öljétek meg a többistenhívőket ott, ahol rájuk találtok! Fogjátok el őket! Ostromoljátok meg őket! És lesben állva állítsatok csapdát nekik mindenhol." 

Az alábbi kép felirata pedig a Korán 5:54 - "Ó, kik hisztek! Aki elhagyja közületek (iszlám) vallását, annak tudnia kell, hogy Allah helyettük azt a népet fogja felemelni akiket szeret, és akik szeretik Őt; akik alázatosak a hívőkkel, és zordak a hitetlenekkel, és akik Allah útján küzdenek, s nem félnek senkitől aki kritizálja és hibáztatja őket. Ez Allah kiváltsága, amit annak ad, akinek akar, és Allah a Mindent Átható, Mindentudó."

Mivel az ISIS az iszlám doktrína alapján cselekszik, a muszlimoknak szerte a világon jó okuk van arra, hogy válaszolnak a dzsihadista szervezet 2014 óta közzétett felhívásaira. Ezekben többek között autós támadásokra, robbantásokra, gyújtogatásra és késes támadásokra szólítják fel őket azzal a céllal, hogy az iszlám legyőzze "Rómát" (azaz a Nyugatot):

Az, hogy az ISIS a Korán erőszakos verseit idézi és annak megfelelően cselekszik, nem a kivétel, hanem a szabály. Az alábbi 2018-as plakáton például Lionel Messi lefejezésével fenyegetőztek ezzel a Korán-idézettel: "Vágjatok hát a nyakukra és minden ujjpercüket vágjátok le!

Korán 8:12 – (Emlékezz) midőn Urad sugallta az angyaloknak: „Én veletek vagyok! Erősítsétek azokat, akik hisznek! És azok szívébe, akik hitetlenkednek a rettegést fogom elhinteni. Vágjatok hát a nyakukra és minden ujjpercüket vágjátok le!

A fentiek is mutatják, hogy az iszlám és a terror nem elválasztható, és a dzsihád-terror alapvető oka a Korán valamint Mohamed példája és tanításai. Ezért mindazok, akik ezt a tényt megpróbálják elködösíteni, a dzsihadistákat támogatják és az iszlám szabad világ feletti győzelmét segítik elő.


Források:

https://888.hu/amerika-london-parizs/az-iszlam-allamnak-megint-nyugat-europa-a-celpont-4180444/

https://www.frontpagemag.com/fpm/238918/why-islamic-state-behaving-way-robert-spencer

https://www.frontpagemag.com/fpm/239626/islamic-state-has-nothing-do-islam-robert-spencer

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/lionel-messi-threatened-isis-sick-12222398

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/04/27/isis-iszlam-ex-muszlim-tv-vitaban-legyozi-egy-muszlim-aktivista-no-erveit/

https://ent.siteintelgroup.com/jihadist-groups-2.html

https://www.jihadwatch.org/2014/09/islamic-state-we-will-conquer-your-rome-break-your-crosses-and-enslave-your-women-by-the-permission-of-allah

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/73509/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?