Nagy-Britannia: a Koránra felesküdött mohamedán belügyminiszter bejelentkezett a miniszterelnöki posztra


A brit belügyminiszter, Sajid Javid közölte hétfőn, hogy jelölteti magát a kormányzó Konzervatív Párt vezetői tisztségére és így a miniszterelnöki posztra. - írja a Mandiner. Érdemes felidézni, hogy Javid már a belügyminiszteri beiktatásakor is a nem-muszlimok elnyomását hirdető Koránra esküdött fel.

Paul Weston brit iszlámkritikus politikus alábbi videójában látható, ahogy Sajid Javid a belügyminiszteri beiktatásakor felesküszik a Koránra. A videóban 0:06 -nál Javid odasúgja egy asszisztensnek, hogy - "A Koránt legyen szíves". Majd a segéd így kérdez vissza: -"Szeretné inkább saját maga felvenni (az asztalról)?". Pedig Theresa May beiktatásakor ez a kérdés nem merült fel: akkor az asszisztens minden további nélkül odaadta May-nek a Bibliát.

Weston a videóban ezt a kettős mércét úgy kommentálja, hogy az asszisztens "egy koszos hitetlen, aki nem mocskolhatja be a 'szent Koránt' a majomszerű ujjaival".

(Ha valaki túlzásnak érzi ezt a megfogalmazást, akkor gondoljon a pakisztáni keresztény Asia Bibi sorsára, aki azért töltött majdnem tíz évet halálsoron, mert keresztényként ugyanabból a vízellátóból ivott mint muszlim szomszédai, szerintük ezzel "beszennyezve" a kutat, mivel "tisztátalan" nem-muszlim. Ez vezetett az ellene felhozott "istenkáromlási" vádhoz. Ennek kapcsán Pakisztánban a Korán-iskolák hathatós segítségével tudtak kivinni az utcára százezres tömeget, mely magából kikelve követelte, hogy azonnal akasszák fel Asia Bibit.)

Weston kifogásolja, hogy a britek megengedik, hogy a parlamentben egy muszlim arra a Koránra fogadjon hűséget, amely "egy idegen könyv, tele olyan parancsokkal, amelyek minden nem-muszlim elnyomására szólítanak fel".

Weston felhívja a figyelmet arra az összefüggésre is, hogy napokkal azt követően, hogy a muszlim Javid belügyminiszter lett,  a brit demokrácia alapjain átgázolva jogellenesen bebörtönözték Tommy Robinsont.

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/73589/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?