Ausztrália: rakétákat és detektort gyártott az ISIS-nek egy mohamedán villanyszerelő a farmján - FOTÓK


Elképesztő fotókat hozott nyilvánosságra Új-Dél-Wales legfelsőbb bírósága. Egy munkanélküli muzulmán villanyszerelő ISIS-logóval ellátott rakétákat, valamint rakétaészlelő jelzőrendszert tervezett, épített és tesztelt a háza mellett az iszlám terrorszervezet számára. 

Az egyik szimuláció: ISIS-logóval ellátott rakéta

A napokban bíróság elé állított 44 éves, 6 gyermekes munkanélküli villanyszerelő, Haisem Zahab 2014-től 3 évet töltött azzal, hogy ausztráliai otthonából segítse az ISIS-t. A kertjében rakétákat és detektorokat gyártott és tesztelt, a teszteredményeket pedig elküldte a dzsihadista szervezet egy tagjának Angliába.

A bíróságon kiderült, hogy 25 évet is kaphat - több se kellett neki: azonnal elhatárolódott az ISIS-től, "szektának" nevezve azt.

Nem "migráns": Sydney egyik külvárosában született. Később kiköltözött a városból a családjával, hogy "kimeneküljön a mókuskerékből":

Zahab csendes tanyája, távol a világ zajától

2017-ben tartóztatták le, amikor az ausztrál szövetségi rendőrök egyik reggel körülvették a kis családi tanyáját.

A letartóztatás 2017-ben

Zahab a bíróságon bűnösnek vallotta magát terrorcsoport támogatásában, valamint rendőri intézkedés akadályozásában - mert nem tett eleget a hatóság felszólításának, hogy biztosítson hozzáférést az elektronikus eszközeihez.

Elhivatottság - Zahab bütyköl az udvaron


Bár az ISIS-nek dolgozott, Zahab kedden a bíróságon már elítélte a terrorcsoportot, "szektának"* nevezve azt (ld. jegyzet a lap alján). A hatgyermekes apa ma már azt állítja, hogy elutasítja a dzsihadista csoport ideológiáját: "Nagyon szégyellem, hogy olyan idióta voltam" - mondta a bíróságon. "(Az ISIS) szélsőségesekből és terroristákből áll. Nagyon szégyellem. Elragadott magával valami, amit ma már szektának tartok." - kamuzott a férfi a globalisták hazug nyelvezetét használva.

Az ügyészség is gyanúsnak találta, hogy Zahab pont akkor ítélte el az ISIS-t. Az ügyész, Richard Maidment megkérdezte tőle:

Azért mondja, hogy már nem radikális, hogy enyhébb büntetést kapjon?"

A bíróságon

2014 után 18 hónapig folyt nyomozás a Zahab család azon tagjai ellen, akik elhagyták Ausztráliát, hogy részt vegyenek a szíriai dzsihádban.

A rokonság a bíróság előtt

2014 közepétől Zahab a Twitteren elkezdett megosztani ISIS mémeket és propagandát, és titkosított üzeneteket küldött a dzsihadista csoport támogatóinak.  Hat hónappal később lézervezérlésű fegyvereket keresgélt az interneten, majd egy harctéri figyelmeztető vevőkészülékkel foglalkozott. Ez a készülék hangrisztást ad, amikor lézervezérlésű rakéták közeledtét érzékeli. 

Rakéta tesztek és szimulációk a bizonyítékok között

Zahab ábrái - képzett munkaerő

Számítógépes szimulációkat végzett, hogy tesztelje a terveit - köztük egy hat méter hosszú rakéta tervét, amelynek ISIS-zászló van az oldalán.

Illusztráció: az ISIS zászlaja:

AZ ISIS zászlaja. ISIS=iszlám

3D nyomtatót használt a prototípusok elkészítéséhez, utólag beépített elektronikával.

Az egyik tesztrakéta

Amikor a rendőrség lefoglalta az eszközeit, bizonyítékot találtak arra, hogy Zahab 288 oldalas jelentést küldött a tengeren túlra a rakétaészlelő detektoráról az Iszlám Állam egy tagjának.

Kép Zahab műhelyéből

A bíróság előtt Zahabot közeli és távoli rokonsága támogatta, "nagyon jó embernek" nevezve a férfit. "Nagyon jól ismerjük a testvérünket, és tudjuk, hogy milyen," mondta az egyik férfirokon. "Azt hiszem, sokunkat elkapott a felhajtás, és néha keményebb dolgoknak kell történniük ahhoz, hogy tanuljunk belőlük. De ő férfiként viselkedett és vállalta a felelősséget, és mindent meg fogunk tenni, amit csak tudunk, hogy támogassuk őt." - hantázta a rokon.

Figyelemre méltó, hogy az öldöklő dzsihádhoz való csatlakozást "felhajtásnak" nevezi a muzulmán rokon. Majd felelősségvállalásnak hívja azt, hogy "segíts embereket ölni az iszlám nevében és ha elkapnak, fogd rá az ISIS-re". 

A rokonság egyik tagja nyilatkozik a bíróság előtt

A vádlott, a rokonai és az ausztrál média mindent elkövettek, hogy azt sugallják a közvéleménynek, hogy az ISIS-nek semmi köze az iszlámhoz. (Ami távolabb nem is állhatna a valóságtól.)

A 9news például idézeteket közölt a Zahabtól, amely szerint "elhitte az Iszlám Állam propagandáját, megszállottja lett az ISIS-nek, és azt gondolta, hogy ők Isten erejét közvetítik". De a "média riportjainak hatására, amelyek bemutatták az ISIS kegyetlenségeit",  később belátta a tévedését és "deradikalizálódott". - hazudta a 9news.

Ennyi erővel az is lehet, hogy Zahab soha nem is volt dzsihadista, csak azért költözött ki a városból egy tanyára, mert megnézte a Kozmix klipjét:


JEGYZET:

*Az iszlám szekta-jellege

Ahogy fentebb olvasható, a mohamedán férfi a bíróságon már "szektának" nevezte az ISIS-t és elhatárolódott tőle. 

A valóság viszont az, hogy az ISIS egyáltalán nem határolódik el az iszlámtól. Attól az iszlámtól, amely valóban szekta jellegeket mutat:

Nemzetközi Szövetség a Szekták Tanulmányozására - ICSA - http://www.icsahome.com 

Az ICSA a szekták felismerésére és tanulmányozására számos szempontot állított fel. Ezek közül a legfontosabbak az iszlámra is teljes mértékben illenek, és ezzel az iszlám mint szekta igazolást nyer:

- Aki elhagyja az iszlámot, azt halállal büntetik
- A muszlimokat erőszak elkövetésére biztatják a “vallás” nevében
- Az iszlám nem fogad el kritikát vagy változást. (ezt szintén halállal büntetik)
- Az iszlám felsőbbrendűséget hirdet a hitetlenekkel szemben.

Az iszlám még további szekta jellegeket is mutat:

- a vezetőnek (Mohamed), “mindig igaza van”,
- programozás: napi 5 imádkozás a programozást elősegítő együtt hajlongással,
- a vezetés pontról pontra előírja, hogy a hívek mit gondoljanak,
- a (muszlim) közösség elfordulása attól, aki nem tagja a szektának,
- rituálék, ruházat előírása,
- új tagok toborzása és annak elhitetése, hogy e közösségen kívül nincs is ("emberi") élet.


 Dzsihádfigyelő   - az iszlám valós arca

www.dzsihadfigyelo.com 

https://videa.hu/tagok/dzsihadfigyelo-2100918

https://bit.tube/Dzsihadfigyelo

https://www.bitchute.com/channel/dzsihadfigyelo/


Források:

https://gellerreport.com/2019/05/aussie-muslim-isis-rockets.html/

https://www.9news.com.au/national/sydney-news-haisem-zahab-electrician-who-pleaded-guilty-to-supporting-islamic-state-deradicalised/e37fc775-516b-410c-849f-fc9f970fa095

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7076829/Tradie-designed-rockets-ISIS-denounces-terror-group.html

https://10daily.com.au/shows/10-news-first/a190528trabs/ive-come-out-of-a-cult-terror-tradie-now-rejects-isis-20190528

https://crossware.blogstar.hu

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/73665/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?