Dzsihád Norvégiában: allahakbározó mohamedán késelt Oslo belvárosában - VIDEÓ


Videón, ahogy a norvég rendőrök sokkolóval ártalmatlanítanak egy késsel fenyegetőző mohamedánt, aki megszúrt egy férfit. A rendőrség szerint "nem történt terrorcselekmény", a norvég média szerint pedig a támadó "mentálisan beteg". Tombol a globális mentális betegség járvány ... valódi nevén iszlám dzsihád.

Pamela Geller kommentárja:

A gyanúsított a rendőrség számára ismert volt. Ez azt jelenti, hogy azért nem tettek semmit, mert nem akartak iszlamofóbnak tűnni”. 


Az alábbi cikk és videó Peter Imanuelsen svéd blogger helyszíni tudósítása, nem sokkal a merénylet után.

A Gateway Pundit cikke:

"Riport Norvégiából: Késsel őrjöngve hadonászó, Allah akbárt üvöltöző férfi megszúrt egy embert Norvégiában 

- A videó be van állítva arra a kb. 11 másodperces jelenetre, amikor a rendőrök semlegesítik a támadót. A cikk a videó alatt folytatódik - 


Oslo központjában letartóztattak egy orosz állampolgárként azonosított férfit, miután késsel hadonászva szaladgált, iszlám mondatokat üvöltözve.

A támadó csupasz felsőtesttel fenyegette az embereket egy késsel, majd egy férfit meg is szúrt, aki súlyosan megsérült, de állapota már javul. A szemtanúk által rögzített videóban arabul azt kiabálta, hogy „Allah akbar” (Allah a leghatalmasabb) és „Istennél keresek védelmet a sátán elől”.

A beszámolók szerint egy nőt is üldözőbe vett, mielőtt az áldozatát megszúrta. Az életéért futó nőnek sikerült elmenekülnie.

A norvég rendőrök figyelmeztető lövést adtak le, majd sokkolóval ártalmatlanították és letartóztatták a férfit.

A gyanúsítottat már ismerte a rendőrség. 2017-ben egy építkezésen megrongált egy kerítést és rátámadt a munkásokra. 2014-ben pedig elítélték egy állami alkalmazott ellen elkövetett testi sértés miatt.

„Nincsenek olyan információk, amelyek arra utalnak, hogy ez az esemény terrorizmussal összefüggő lenne” - mondja Anne Alræk Solem a norvég rendőrségtől.

A norvég média arról számol be, hogy a gyanúsított „mentálisan instabil” lehetett, és korábban kábítószereket használt.

A támadás Eid napján történt, amely a ramadáni böjt vége."

- írja a Gateway PunditForrások:

https://gellerreport.com/2019/06/norway-jihad-allah-akbar.html/

https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/report-from-the-scene-knife-wielding-maniac-screaming-allah-akhbar-stabs-one-person-in-norway-attack-video/

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/74004/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?