Merkelisztán: a rendőrség betiltotta az egész malacot egy rendezvényen a muszlimok miatt, majd muzulmánok németeket késeltek


Chemnitz: az iszlámnak behódolt német rendőrség a muszlimok és a baloldali média reakcióitól tartva megtiltotta a németeknek, hogy egyben süssenek meg egy malacot egy nyilvános rendezvényen; majd két hálás muzulmán migráns késsel támadt az őslakosokra. Mindez azt bizonyítja, hogy az iszlám táplálkozási szabályok sokkal inkább a nem-muszlimok feletti uralomról szólnak, mintsem a muszlim étrendről - írja a Vlad Tepesblog.

A Pro Chemnitz betiltott malaca 2019. június 8-án

A Searchlight Germany nyomán

A Pro Chemnitz állampolgári mozgalom által szombaton tartott pecsenyesütésen a rendőrség megtiltotta a résztvevőknek, hogy egészben tegyenek közszemlére és süssenek meg egy malacot, mert a hatóság "aggódott" a muzulmánok miatt. Mindez a Journalisten Watch szerint a Leipziger Volkszeitung baloldali újságban megjelent riport következménye, amely soha nem habozik a polgári kezdeményezést jobboldali szélsőségesnek bélyegezve bemutatni.

A chemnitz-i rendőrség az NDK-s idők óta nem korlátozta ilyen durván a véleménynyilvánítás és a helyváltoztatás szabadságát - ahogy arról a hivatalos hatósági közlemény is tanúskodik:

„14.30-kor a felvonulás folytatódott a „Malacunk van - Chemnizt-ért” mottó alatt a belvárosi vörös toronynál. A hatóságok szerint mintegy 100 ember vett részt a rendezvényen. 15.30-kor az egész állatok vagy állati fejek grillezésére vonatkozó korlátozásokat a rendőrség érvényesítette. A gyűlés 17.15-kor ért véget."

Chemnitz - nincs malacuk a saría törvénnyel

Az állampolgári mozgalom ezt írta a Facebook oldalán: „A grillezés hamarosan megkezdődik a vörös toronynál, és mi szigorúan betartjuk az utasításokat: nincsenek egész állatok (a malacnak nincs sem lába, sem farka), és nincs kitéve egyetlen sertésfej sem.”

Ennek ellenére a saríának behódolt szász rendőrség nem kegyelmezett a régi grillező hagyományok patrónusainak. A fenti fotón látható malacot a rendőrök utasítására és felügyelete mellett darabokra kellett  vágni. (A cikk a kép alatt folytatódik.)

A FACEBOOK SOKADSZOR TÖRÖLTE A DZSIHÁDFIGYELŐ OLDALÁT. ÚJRAINDÍTOTTUK. SEGÍTS ÚJRAÉPÍTENI! KÖVESS MINKET! 

Ha a rendőrségi tiltás nem lett volna elég, a „vallásközi Eid fesztivál” elleni tiltakozásként szervezett pecsenyesütés során két szír migráns késsel támadt a résztvevőkre. A gyorsan kiérkező rendőrök letartóztatták a támadókat, emberölési kísérlettel gyanúsítják őket. Egy ember könnyebben megsérült a késelésben, amely egyébként a malac hatósági betiltását követően történt. 

- írja a Searchlight Germany

Mindez azt bizonyítja, hogy az iszlám táplálkozási szabályok sokkal inkább a nem-muszlimok feletti uralomról szólnak, mintsem a muszlim étrendről. Ha a muszlimok valóban azért aggódtak volna, mert nem akarnak sertéshúst enni, akkor azt akarták volna, hogy egyértelmű legyen, mit esznek. Azonban a muszlimok valójában azt akarják, hogy SENKI ne ehessen sertést a közelükben. A rendőrség és a média dimmiként (iszlámnak behódolt 'hitetlenként') viselkedik - értelmezi a Chemnitzben történteket a Vlad Tepesblog iszlámkritikus portál.


Források:

https://searchlight-germany.blogspot.com/2019/06/saxon-sharia-police-forbids-grilling-of.html

https://www.journalistenwatch.com/2019/06/11/saechsische-scharia-polizei/

https://vladtepesblog.com/2019/06/11/iran-muslims-in-uk-stupa-commie-tricks-and-more-links-1-june-11-2019/

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/74312/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-12 23:10:25
MERKEL, TE TETTED EZT !!!!!!!!
Légy átkozott, amíg csak élsz !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?