München: mohamedán "saría rendőrök" utasíthattak félmeztelenül napozó nőket, hogy vegyék fel a bikini felsőjüket


Münchenben öt férfi "biztonsági szolgálat" feliratú pólóban odament az Isar folyó partján napozó nőkhöz és durva modorban felszólították őket, hogy vegyék fel a bikini felsőjüket. Állítólag a baloldali önkormányzat alkalmazta a nőket vegzáló "biztonságiakat", akik a Journalisten Watch szerint saría rendőrségre emlékeztető módon jártak el.

Az Abendzeitung által az esetről közzétett kép

A Searchlight-Germany nyomán:

"Saría rendőrség" Münchenben, az önkormányzat megbízásából?

Öt erős testfelépítésű férfi járőrözött pénteken (június 21-én) a Wittelsbacher-híd és a Reichenbach-híd között - állítólag az önkormányzat nevében eljárva. A beszámolók szerint durva stílusban rászóltak az Isar folyó partján félmeztelenül napozó nőkre, hogy azonnal vegyék fel a fürdőruhájuk felső részét - mondván, hogy "megszegték az öltözködési szabályzatot".

Az esetről az Abendzeitung München adott hírt egy fényképet is közzétéve, amelyen négy férfi látható "Sicherheitsdienst" (biztonsági szolgálat) feliratú piros pólóban. (Ld. fenti kép) A történtek a Searchlight-Germany szerint a wuppertali saría rendőrség ügyére emlékeztetnek.

Kapcsolódó: Bill Warner: Saría törvény nem muzulmánoknak

"Járókelők és más napozók azonnal közbevatkoztak, kiállva a megfélemlített nők mellett" - írja az Abendzeitung. A botrányos incidens szemtanúi igazolványt kértek a biztonsági őröktől. "Állítólag az önkormányzat megbízásából jártak el, de ezt nem tudom elhinni. A férfiak fellépése nem tűnt hitelesnek, mivel eléggé tolakodóan viselkedtek" - mondta egy szemtanú.

"Hangos vita keletkezett. Ez felfoghatatlan. A nők nagyon meg voltak ijedve, ezért sokan melléjük álltak. Olyan volt, mint egy erkölcsrendészet. Mindez jogszerű lenne, és ez lenne a városháza szándéka, hogy 5 férfi felügyelje az Isar partját és nőket szégyenítsenek meg egy öltözködési szabályzat miatt?" - teszi fel a kérdést a felháborodott szemtanú.

Az Isar partja Münchenben. - Saría zóna? / A kép forrása: Tz.de

Az Abendzeitung kiderítette, hogy az Isar menti biztonsági szolgálatot az önkormányzat építési osztálya bízta meg. Eközben a várost vezető Szociáldemokrata Párt (SPD) képviselője, Gerhard Mayer mossa kezeit és felháborodást színlel: "én is furcsának találom a biztonsági szolgálat viselkedését és azt gyanítom, hogy itt valami félreértés lehet".

Az önkormányzat a honlapján korábban közzétette a nudista zónákra vonatkozó „fürdőruha-rendeletet", amely szerint a meztelen fürdőzés engedélyezett az Isar folyó ezen szakaszán. Fel lehet tenni a kérdést, hogy meddig ... Mert úgy tűnik, Münchenben van egy nagy népcsoport, amelyet már régóta irritál a nemek kötetlen találkozása és az ezzel kapcsolatos engedékenység - jegyzi meg a Searchlight-Germany.

KÖVESD A DZSIHÁDFIGYELŐT A FACEBOOKON IS!


Források:

https://searchlight-germany.blogspot.com/2019/06/sharia-police-in-munich-commissioned-by.html

https://www.journalistenwatch.com/2019/06/22/scharia-polizei-muenchen/

https://www.abendzeitung-muenchen.de/inhalt.augenzeuge-beklagt-ruepelhaftes-verhalten-security-dienst-weist-nackte-frauen-an-der-isar-zurecht.bbdfb2c4-1e03-4efb-ab0a-40f8d01529e1.html

https://www.focus.de/regional/muenchen/vorfall-in-muenchen-security-dienst-weist-nackte-frauen-an-der-isar-zurecht_id_10851621.html

https://www.merkur.de/lokales/muenchen/ludwigsvorstadt-isarvorstadt-ort43328/muenchen-frauen-sonnen-sich-oben-ohne-an-isar-security-empoert-mit-zurechtweisung-12607318.html

2
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/75085/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Erzsébet 2019-07-26 17:04:16
Münchenben nem ismerik azt a korszakot, amikor a helyi rendfenntartást idegen országok fegyveresei látták el??????
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-06-27 18:16:37
Remélem, hogy kellő tisztelettel - mondjuk egy vasvillával - megköszönték ezt is a töketlen németek a merkel muttinak.
Mert - lássuk be - "nagyon rászolgált" már !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?