Ausztria: 11 tagú, munkanélküli mohamedán család kapott hitelt házvásárlásra egy faluban, a helyiek tiltakoznak


VIDEÓ - Tiltakoznak egy kis osztrák település lakói az ellen, hogy egy muszlim család házat vásároljon a Bécs melletti faluban. Állításuk szerint egy kilencgyerekes palesztin család szeretne odaköltözni, de ők nem akarnak velük együtt élni. Például a kulturális különbségek miatt. Többen azt is kifogásolják, hogy a családfő munkanélküli, mégis kap hitelt a költözéshez. - Írja a hirado.hu. Ráadásul egyik "palesztin" migráns sem osztrák állampolgár a noen.at szerint. 


"A családfő munkanélküli, mégis kap hitelt a költözéshez"

Már most is érvényesül a kettős mérce a nem-muszlimok hátrányára: egy munkanélküli osztrák eleve nem is nagyon juthat hitelhez. De vajon akkor mi fog történni, ha a migráns családfő nem tudja törleszteni a hitelt? Majd még több segélyt kapnak a migránsok az osztrákok adójából? Vagy az állam konszolidálja a bankot, ami államadóssághoz vezet, amit majd szintén az európai őslakosok fizetnek vissza? Ki vállalja a kezességet erre a kockázatos hitelre? 

A Jihad Watch iszlámkritikus portál szerint az, hogy a "hitetleneknek" pénzzel hozzá kell járulniuk a muszlimok eltartásához, koráni előírás:

Korán (9:29) – „Harcoljatok azok ellen, akik nem hisznek Allahban, sem az Utolsó Napban és nem tartják tilosnak azt, amit Allah és az Ő Küldötte tilalmasnak nyilvánított és nem az Igazság vallását vallják – azok közül, akiknek a Könyv adatott (keresztények és zsidók)! Mindaddig (tegyétek ezt), amíg meg nem adják, akarva akaratlanul, a fejadót (dzsizját). Megalázottak, megvetettek, kicsinyek (maradnak) ők!”

Ahogy a Nagy-Britanniában élő mohamedán prédikátor, Anjem Choudary kifejezte: "dzsihádkeresési járadékon vagyunk". Majd úgy folytatta, hogy az a normális, hogy a muszlimok beszedik a dzsizja fejadót a kafíroktól (mocskos nem-muszlimoktól).


"Nem akarnak (a muszlimokkal) együtt élni. Például a kulturális különbségek miatt."

Érthetetlen. Az "iszlamofób, rasszista" osztrákok nem akarják azt a fasisztoid, brutálisan erőszakos elnyomást, amit az iszlám saría törvény rájuk kényszerítene, másodrendű állampolgárokká téve őket a saját hazájukban. De úgy tűnik, hogy így is késésben vannak: az M1 riportja szerint ugyanis már "a település lakóinak tíz százaléka migrációs hátterű. A helyiek is megpróbálnak alkalmazkodni, például a muszlim gyerekek miatt már nem adnak disznóhúsból készült ételeket az óvodában."

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/75401/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?