A homoszexuálisok Allah legmocskosabb teremtményei: 10 megdöbbentő történet a Budapest Pride alkalmából


A nemzetek globalista felforgatása a pride szabadosságával kezdődik, de iszlám diktatúrában végződik

A globalisták a hatalom érdekében felhasználják a homoszexuálisokat a nyugati társadalmak destabilizálására és iszlamizálására, majd sorsukra hagyják őket a saría ellenséges közegében. Az iszlám ráadásul nem csak a homoszexuálisok jogait tiporja el, hanem mindenki másét is, ez azonban teljesen hidegen hagyja a meleg baloldalt. Ennek különböző aspektusait illusztrálja az alábbi 10 történet.


(1)  MAGYAR ISZLÁM KÖZÖSSÉG ALELNÖKE:  A HOMOSZEXUÁLISOK ALLAH LEGMOCSKOSABB TEREMTMÉNYEI - VIDEÓ

Eligazítást tartott 2015-ben a melegekről és a szivárványos profilképekről Kovács Miklós Ahmed imám, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke (alábbi videó). Mint fogalmazott: „És ezek a homoszexuálisok a lehető legmocskosabb teremtmények Allah teremtményei közül. És a muszlimnak nem szabad ezt a dolgot, ezt a betegséget ezt a förtelmes feslett dolgot soha elfogadnia. Nem szabad profilképét a Facebookon szivárványra színeznie, nem szabad éltetni őket, nem szabad szolidaritani velük."

A Blikk készített egy interjút az eset kapcsán Bolek Zoltánnal, a MIK elnökével:

Blikk: – Ha iszlám jogrend lenne Magyarországon, akkor is Istenre bíznák a melegek megítélését?
Bolek Zoltán: – Valamilyen büntetést biztosan kapnának (...)

A teljes interjút itt lehet elolvasni:

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/06/21/magyar-iszlam-kozosseg-alelnoke-a-homoszexualisok-allah-legmocskosabb-teremtmenyei/

(2) EX-MUSZLIM: AZ ISZLÁM SARÍA SZERINT A MELEGEKET MEG KELL ÖLNI

Üdvözlök mindenkit! Ez itt a Sandra Solomon percek a The Glazov Gang csatornán.

Ma arról fogok beszélni, hogy mit tanított nekem az iszlám a homoszexualitásról.

Az iszlám saría szerint a homoszexualitás főbűnnek számít. A gonosz csábítása.

A muszlimok „alkotmánya”, a Korán, valamint a hadísz (Mohamed tettei és mondásai) szerint a homoszexualitást a Sátán hozta el. A muszlimoknak el kell kerülniük a melegeket és nem szabad foglalkozniuk és barátkozniuk velük, mivel mocskosak és rengeteg bűnös szexuális tevékenységet végeznek. 

Ezek alapján azt tanították nekünk, hogy ne beszéljünk a melegekkel, kerüljük el őket, hogy meg kell őket büntetni a saríának megfelelően, vagyis meg kell őket ölni. Ez lehet megkövezés, felgyújtás vagy magas épületről való lelökés.

Fotó: az ISIS tagjai ledobnak egy homoszexuális embert egy épület tetejéről - a saría szerint járnak el

Ahogy láthatjuk, az iszlám nem könyörületes a homoszexuálisokkal, és nem tekint rájuk szeretettel. Mint keresztény, én is bűnnek tartom, de az iszlám és a Korán tanításaival ellentétben, keresztényként szeretjük őket és barátkozunk velük.

A liberálisok, baloldaliak és más képmutatók azt állítják, hogy a muszlimok és az iszlám tanítások támogatják az LGBT közösségeket. Ez egy nagy átverés, takíjja. A saría szerint a melegeket meg kell ölni.

Láthatjuk mi történt az orlandói lövöldözésnél: a melegeket lelövő fickót sok jelentős iszlám közösség világszerte hősként dicsőítette. Ő azt tette, amit tennie kellett. Továbbá láthatjuk az LGBT közösségek üldözését a legtöbb olyan jelentős muszlim országban, mint Szaúd-Arábia, Irán és Afganisztán. Nemrég pedig Csecsenföldön.

Tehát lássuk meg a baloldaliak és liberálisok képmutatását, akik azt állítják, hogy az iszlám jó az LGBT közösségeknek. Ez egy hatalmas hazugság!

Ki kell állnunk az LGBT közösségek védelméért, hogy ne öljék meg őket. Mindez nem arról szól, hogy egyetértünk vagy sem a homoszexualitással, hanem arról, hogy felfedjük a hazugságot, a takíjját, a becsapást a saría homoszexuálisokról szóló tanításaival kapcsolatban.

(3) AZ ISZLÁM A HOMOSZEXUÁLISOK JOGAINAK VÉGÉT JELENTI NYUGATON

Aaron WoodsA brit rendőrség 2016 május 11-én letartóztatott egy muzulmán férfit Brightonban, miután boxerrel úgy megverte a 21 éves, homoszexuális Aaron Woods-ot (fotó), hogy annak eltört az állkapcsa.  

Az áldozat szerint a támadó a verés közben homofób "iszlám dolgokat" üvöltözött.

A brightoni rendőrség az eset kapcsán a következő "megnyugató" üzenetet látta jónak küldeni a biztonsághoz való jogukat a muzulmánok miatt elvesztő homoszexuálisoknak: 

"A brightoni rendőrség LGBT-csapata azon van, hogy támogassa és megnyugtassa azokat, akik feljelentést tesznek gyűlöletbűncselekmény miatt."

Ennyi erővel azt is írhatták volna: "törődjetek bele, hogy az iszlám törvények büntetik a homoszexualitást, mi nem tehetünk semmit értetek".

Robert Spencer, az iszlámkritikus Jihad Watch szerzője hozzáteszi, hogy a baloldali-dzsihadista szövetség miatt a nyugati társadalmakban kiközösítik azokat, akik a homoszexuálisok saría által motivált üldözése ellen felszólalnak.

A muzulmánok időnként el is mondják, hogy a saría a homoszexuálisok jogainak végét jelenti majd Nyugaton. Egy őszinte mohamedán júniusban Torontóban úgy nyilatkozott a kanadai Rebel Media-nak, hogy "a homoszexuálisokat a saría szerint meg kell ölni, és a saría Kanada jövője, mert évtizedeken belül túl fogják szaporodni a muszlimok az őslakosokat és át fogják venni a hatalmat."

https://www.jihadwatch.org/2019/06/toronto-al-quds-rally-muslim-openly-endorses-murder-of-gays-proclaims-sharia-is-canadas-future

http://www.brightonandhovenews.org/2016/05/11/man-arrested-after-gay-bashing-attack-on-brighton-seafront/

https://www.jihadwatch.org/2016/05/uk-muslim-shouting-all-this-muslim-stuff-savagely-beats-gay-man

(4) VÉDETT KISEBBSÉGEK HARCA: MUSZLIMOK VISSZASZORÍTOTTÁK AZ ISKOLAI LGBT PROPAGANDÁT ANGLIÁBAN


Nőiesített fiúk - CBCMind az iszlám, mind a homoszexuális (LGBTQSTB) lobbi a globalisták és a baloldal fegyvertárába tartozik, sok más mellett. Általuk akarják megosztani a társadalmat, szétverni a hagyományos értékeket és átvenni a hatalmat.

Fotó: nőiesített fiúk a CBC gyerekcsatornáján. A baloldalnak semmi sem szent.

Azonban a két védett kisebbség harcának végső kimenetele nem kétséges: az iszlám végső soron el fogja lehetetleníteni a homoszexuálisok, majd minden más kisebbség jogait és létét is.

Ez már ma is így van, amikor a kulturális marxizmus két védett érdekcsoportja összeütközésbe kerül:

Fotó: Muzulmán szülők Nagy-Britanniában heteken át tartó agresszív tüntetésekkel bulizták ki a "liberális" homoszexuális propaganda megszüntetését egyes iskolákban. Ők az egyetlen politikai csoport, amely jelentősen vissza tudta szorítani ezt a propagandát: a muszlim gyerekeknek az érintett iskolákban ma már csak a homokos pingvinnel mossák az agyát, de feltehetően azt sem sokáig. Bár a globalista baloldal szerelmes az iszlámba, az érzelem nem kölcsönös.

Ez a tény világossá kellene, hogy tegye az LMBTQSTB képviselői számára, hogy csak kihasználják őket politikai célokra - de nem fogja. Azt hiszik, hogy a baj csak sokára éri el őket. Addig is részt vesznek a társadalom felforgatásában és iszlamizációjában, kollektív (többlet)jogokat követelve, átmeneti előnyökért.

Az iszlám saría törvény azonban nem fog megállni a homoszexuálisok jogainak eltörlésénél.


Durva videó: nőiesített fiúk parádéját mutatja be a CBC gyerekcsatornája, és ezt dokumentumfilmnek nevezi. Gyerekek agymosásánál és megrontásánál kezdik a társadalom felforgatását a kommunisták. Nem kell tartani tőle, hogy ezt a Twitter videót valaha is eltávolítják ...

https://www.cbc.ca/kidsnews/post/kid-drag-queens-sashay-their-way-into-the-spotlight

https://vladtepesblog.com/2019/07/04/cbc-a-towering-testament-to-the-effectiveness-of-communist-subversion-through-perversion-and-corruption/

(5) A BUDAPEST PRIDE EGY SZÉLSŐBALOLDALI / KOMMUNISTA POLITIKAI MOZGALOM

BÁR EZ NEM ÚJDONSÁG. NYITOTT ORSZÁGRÓL, HATALOMRÓL ÉS EURÓPÁT MEGRENGETŐ MOZGALMAKRÓL BESZÉLTEK A PRIDE FELSZÓLALÓI

(Kiemelések a szövegben: Dzsihádfigyelő)

2019. 07.06. HIRADO.HU

"A Szivárvány Misszió Alapítvány által szervezett rendezvény megnyitóján – a felvonulás kezdete előtt – Peksa Kama sajtószóvivő kijelentette, elegük van abból, hogy a hatalom másodrendű állampolgárként kezeli őket.

Ezt támasztja alá, hogy kiszivárgott, szeptemberben alaptörvény-módosítást hajtanának végre, amely rögzítené, hogy az LMBTQ-emberek ne fogadhassanak örökbe – mondta.

Hangsúlyozta, nem fogják abbahagyni a küzdelmüket, sőt minél nagyobb a nyomás a hatalom részéről, annál inkább összefognak az LMBTQ-szervezetek.

Szólt arról, hogy összesen tizenöt jármű halad a menetben, és 300 önkéntes segíti a tömeg vonulását, akik között jogi megfigyelők is vannak."

Karafiáth Orsolya költő, publicista, a rendezvény műsorvezetője arról beszélt, jó lenne, ha az ország legalább olyan nyitott lenne, mint a Kossuth téren összegyűlt tömeg. Hozzátette, nem félnek, és most a méltóságért, illetve a másságért állnak ki.

Fotó: LGBT az iszlám mellett Nagy-Britanniában - viszonzatlan szerelem

Elmondta, hogy a tér egyik oldalán egy civil falut alakítottak ki, ahol különböző szervezetek állítottak fel sátrakat.

(...)

A harmadik felszólaló  – Máté Dezső szociológus, társadalomkutató – úgy fogalmazott, a XXI. század elején azt lehet észrevenni, hogy hiányzik a társadalomból a változtatás, a kérdezés és az egyenlőség motivációja.

„Mintha megállt volna az idő, és megelégednének az állam tagjai azokkal a polgári jogokkal, és kötelességekkel, amelyeket az elődök harcoltak ki”. Azt látni, hogy a nyilvános és az országot, Európát megrengető társadalmi mozgalmak és megmozdulások mintha a végüket járnák – fogalmazott a szociológus.

https://www.hirado.hu/belfold/cikk/2019/07/06/elindult-a-budapest-pride-menete-a-kossuth-terrol


(6) A TÁRSADALOM DESTABILIZÁCIÓJA A HOMOSZEXUÁLISOK FELHASZNÁLÁSÁVAL

"15 évvel ezelőtt otthon disznólkodott, senkit nem érdekelt. Most hirtelen politikai kérdést csinál belőle." - részlet Jurij Bezmenov ex-KGB ügynök 1983-as!, Los Angelesben tartott, a felforgatásról szóló előadásából.


Jurij Bezmenov"Az „alvók” felkelnek! 15-20 évig aludtak. Most mozgalmak vezetőivé válnak, prédikátorok lesznek, közszereplőkké válnak, prominens személyek lesznek, aktívan belépnek a politika színterére. Hirtelen előkerülnek a homoszexuálisok. 15 évvel ezelőtt otthon disznólkodott, senkit nem érdekelt. Most hirtelen politikai kérdést csinál belőle. Tiszteletet követel, elismerést, emberi jogokat, és nagy tömegeket visz ki az utcára. Erőszakos összeütközések vannak az ő csoportja és rendőrség, közöttük és az átlagemberek között. Teljesen mindegy: fehér a fekete ellen, sárga a zöld ellen – mindegy, hogy hol húzódik a vizuális határ, amíg egy csoport ellentéteket és összeütközéseket okoz, néha harciasan, néha lőfegyverekkel! Szóval ez a destabilizációs folyamat. Az „alvók”, akiknek többsége szimplán KGB ügynök, vezetőkké válnak a destabilizáció folyamatában." - Jurij Bezmenov ex-KGB ügynök

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/01/12/ex-kgb-s-hogyan-romboljak-a-tarsadalmat-a-balliberalisok/

DEMORALIZÁCIÓ: HOMOSZEXUÁLISOK MOSSÁK A GYEREKEK AGYÁT AZ ÓVODÁKBAN 

(Ha valaki rákeres a "drag queen kindergarten" kifejezésre, rengeteg hasonlót találhat.)

FGF


(7) "ALLAH MELEG" JELSZÓVAL ÁLLTAK KI EGY BRIT VÁROSBAN - ELKÜLDTÉK ŐKET MELEGEBB ÉGHAJLATRA


Lauren Southern teszteli az iszlám toleranciátLauren Southern egy társadalmi kísérletet szeretett volna megvalósítani, melyben az iszlámhívők homoszexualitáshoz és transzgenderizmushoz való hozzáállását akarta megvizsgálni az angliai Lutonban. Muzulmánok balhézni kezdtek a standnál és rendőrök kergették el az aktivistákat. Két héttel később Calaisban, a csatornán való átkelés előtt Laurennek már azzal kellett szembesülnie, hogy nem engedik be az Egyesült Királyság területére, ugyanis egy életre kitiltották onnan...

“Az egész ügy rávilágít a nyugati társadalmak monumentális kettős mércéjére” – hangoztatta videójában Southern, aki kiemelte: “miért rasszista vagy sértő dolog azt mondani, hogy Allah meleg, miközben az nem számít rasszistának, ha azt mondjuk, hogy Jézus meleg? Miért helyezik előrébb a muszlimok homofób jogait a meleg emberek önkifejezésénél?”

http://www.dzsihadfigyelo.com/2018/12/17/allah-meleg-tarsadalmi-kiserlet-a-beke-vallasarol-lauren-southern/


(8) AL-AZHAR SEJKJE: AZ ISZLÁMOT ELHAGYÓKAT MEG KELL ÖLNI, A HOMOSZEXUALITÁS BETEGSÉG

Ahmed Mohamed El-Tayeb„Az emberi jogok fogalma tele van ketyegő időzített bombákkal” és egy muszlim társadalomban a szexuális szabadság és a homoszexualitás betegségeknek számítanak. „Egyetlen muszlim társadalom sem tekintheti soha a szexuális szabadságot, a homoszexualitást stb. személyiségi jognak” – mondta Tayeb.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2019/06/26/al-azhar-sejkje-az-iszlamot-elhagyokat-meg-kell-olni-a-homoszexualitas-betegseg/


(9) SARÍA, VÉGÁLLOMÁS:

A HOMOSZEXUALITÁS 11 MUSZLIM TÖBBSÉGŰ ORSZÁGBAN HALÁLLAL BÜNTETHETŐ


Az Jihad Watch szerint ezen semmi csodálkoznivaló nincs, mivel a Korán elítéli a homoszexualitást. A Korán 7:80-84 szerint például a homoszexuálisok büntetése megkövezés. Az iszlám prófétája, Mohamed pedig előírja a homoszexuálisok kivégzését egy hadíszban (Abu Dawud 4462).

Fotó: Két 18 év alatti homoszexuális fiút végeznek ki Iránban, 2005-ben. A vád szerint fiúkat erőszakoltak.

A nemi erőszak itt gyakran egy jogi fedőtörténet. Ezekben az esetekben Iránban ugyanis problémás kérdés, hogy a vádlott homoszexuálisok mondják-e azt, hogy megerőszakolták őket, vagy inkább azt, hogy beleegyeztek az aktusba. Ha nem mondják azt, hogy erőszak áldozatai lettek, akkor esetleg őket is halálra ítélik, nem csak a partnerüket.

"Vajon a meleg-jogok képviselőinek van-e erről bármi mondanivalójuk? Természetesen nincs. Régóta megállapítást nyert, hogy a politikaiag korrekt ügyek hierarchiájában az iszlám felülírja a homoszexuális jogokat" - írja Robert Spencer, és konkrét eseteket is felhoz.


https://www.jihadwatch.org/2019/04/the-11-countries-where-being-gay-is-punishable-by-death-are-all-majority-muslim

https://www.advocate.com/world/2016/8/05/teen-executed-gay-sex-iran-latest-long-trend

(10) DÁN PSZICHOLÓGUS: A NŐK ELNYOMÁSA AZ ISZLÁMBAN HOMOSZEXUALITÁSHOZ ÉS PERVERZIÓHOZ VEZET

bacha bazi Afganisztánban

Nézzünk meg egy olyan valóságot, melyről a politikailag korrekt baloldali média nem tudósít.

A nők elnyomása – akármilyen környezetben is fordul elő – nem csupán a nőkre, de a férfiakra nézve is ártalmas. A nőket érintő negatív gondolkodás, beszéd és cselekvés a férfiak nőkkel való pszichológiai kapcsolatára is hatással van.

Fotó: szexrabszolga kisfiúval (bacha bazi) erőszakoskodik egy idős férfi Afganisztában.

Így működik az emberi tudat: ha külső szinten rosszul bánunk másokkal, akkor a belső pszichológiai szinten is eltávolítjuk őket magunktól és elvágjuk a lehetőségét, hogy tanulhassunk tőlük, és hogy élvezzük a társaságukat.  Az emberi éretlenség és szexuális perverzió útja elnyomott nőkkel van kikövezve.

Azok a vallások és kultúrák, melyek megakadályozzák a férfiak és nők természetes és szabad találkozását, homoszexualitásra, a legrosszabb esetben perverzióra hajlamosítanak.

Számos muzulmán országban létezik a szokás – főleg a csütörtöki napokon, egy nappal a szent péntek előtt- mely szerint a férfiak összegyűlnek és érzékien táncoló fiatal fiúkat néznek. Mikor a műsornak vége, a férfiak gyakran létesítenek szexuális aktust ezekkel a fiúkkal, ami több esetben tulajdonképpen csoportosan elkövetett nemi erőszak.

A természetes szexualitás megbomlása néha a homoszexualitás mellett más abnormális szexuális kielégüléshez is vezet. Ha a Google Trends-ben angolul rákeresünk a „szamár szexre”, „tehén szexre”, „gyerek szexre” és „erőszakos szexre”, akkor a listát muzulmán országok fogják vezetni.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2011/05/08/a-nok-elnyomasa-az-iszlamban-homoszexualitashoz-es-perverziohoz-vezet/

https://www.ayannanahmias.com/popular-posts/2012/04/06/taliban-sodomy

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/75622/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?