Donald Trumphoz folyamodott politikai menedékért Tommy Robinson - VIDEÓ


Az alábbi videóban Donald Trumptól kért menedékjogot az USA-ban maga és a családja számára a hazájában másodszor is politikai fogollyá tett Tommy Robinson, attól tartva, hogy muzulmánok megölik a börtönben és bántalmazhatják a családját is. 

Tommy Robinson a bíróságra tart 2019. július 11-én. A pólója felirata: ÚJSÁGÍRÁSÉRT ELÍTÉLVE

SARÍA NAGY-BRITANNIÁBAN


Újságírásért börtön - dzsihadisták között

A Rebel Media adott hírt arról, hogy már másodszor küldik börtönbe ugyanazért a "bűncselekményért" Tommy Robinsont. Még 2018-ban Tommy Facebookon élő adásban kommentálta egy muzulmán nemi erőszak banda ítélethirdetését, a bíróság épülete elől. Emiatt egyszer már elítélték és bebörtönözték, majd megszüntették ellene az eljárást - azonban nemrég újraindították.

Ezért 2019. július 8-án Tommy az Infowars-nak adott interjúban (angol videók ITT és ITT) menedéket kért az USA-ban, mivel a muzulmánokkal zsúfolt börtön könnyen halálbüntetést jelenthet a számára, és távollétében a családja is veszélybe kerülhet. Ez a félelem egyáltalán nem alaptalan, hiszen a brit rendőrség korábban hivatalosan figyelmeztette, hogy muzulmánok a meggyilkolására, valamint a felesége elleni savtámadásra készülnek.

A Rebel helyszíni tudósítása szerint július 11-én Tommy-nak a bíróságról rögtön a börtönbe kellett vonulnia 19 hétre, és a bíró szerint várhatóan a büntetés felénél, több mint 2 hónap múlva helyezhetik szabadlábra. Mindezt azért, mert Facebookon élő adásban közzétette a véleményét.

Ráadásul mint kiderülta Belmarsh börtönbe vitték, amelyet dzsihadista kiképző táborhoz hasonlítanak. Az intézményt a magukat "Testvéreknek" (arabul Akhi) nevező dzsihadisták uralják - sőt, majdhogynem ők vezetik - az  Evening Standard szerint imámok és kormányzati tisztviselők tudtával.

Ez alátámaszthatja a UKIP vezetője, Gerard Batten korábban megfogalmazott véleményét, hogy a brit kormány meg akarja öletni Tommy-t a muszlimokkal.

Az ítélet szerinti "bűncselekmény" hivatalos megnevezése egyébként a "bíróság megsértése / megvetése" (contempt of court). 

Példát statuál a kormány 

A Jihad Watch-on Robert Spencer saría-igazságszolgáltatásnak nevezi az ügyet, és úgy véli, hogy a brit kormány egyértelműen példát akar statuálni, hogy elrettentse a briteket attól, hogy még többen tiltakozzanak a kormány muszlimokat tömegesen importáló bevándorláspolitikája ellen, valamint az ellen, hogy eltitkolják a muszlimok által az iszlám nevében és annak tanításaival összhangban elkövetett bűncselekményeket

Spencer szerint az ítélet nem Tommy Robinson bíróság iránti "megvetését" tükrözi, hanem a brit kormány megvetését saját állampolgárai és a muzulmán nemi erőszak bandák áldozatai iránt.

Az ügy előzményeivel, Tommy Robinsonnal kapcsolatos további cikkek ITT és ITT.

A videó alatt is el lehet olvasni a magyar feliratot.



A videó leirata:

"Ezen a héten két bíró bűnösnek talált "a bíróság két rendbeli megsértésében". Nem esküdtszék állapította meg a bűnösségemet, hanem két kinevezett bíró.

A bíróságon ülve nem tudtam elhinni, amit hallok: mindkét bíró abban talált bűnösnek, hogy szerintük megsértettem a hírzárlatot egy EGY GYEREKEKET CSOPORTOSAN ERŐSZAKOLÓ MUSZLIM BANDA tárgyalásával kapcsolatban.

Arra a következtetésre is jutottak, hogy azzal, hogy fényképeket készítettem a bíróság épülete előtt a gyerekerőszakoló muszlimokról, miközben egyszerű kérdéseket tettem fel nekik a kihirdetendő ítéletükkel kapcsolatban -- azzal "szorongást okoztam" a szegény muszlim pedofiloknak.

És ezért most a brit igazságszolgáltatás hatalmát felhasználva fognak megbüntetni engem. A nevem Tommy Robinson. A mai napon Donald Trump, a kormányzata és a Republikánus Párt segítségéért folyamodom, hogy adjanak politikai menedékjogot nekem és a családomnak az USA-ban.

Azért beszélek ma önökhöz, hogy elmagyarázzam a politikai üldöztetésem hátterét. Olyan cselekményben találtak bűnösnek, amely (az USA-ban) az I. alkotmánykiegészítésben meghatározott jogok gyakorlása lenne. Benjamin Franklin mindezt előre látta: "Ha valaki el akarja tiporni egy nemzet szabadságát, akkor a szólásszabadság elnyomásával kell kezdenie".

Több mint 10 éve hívom fel a figyelmet a fiatal, sérülékeny brit lányok iparszerű kerítésére, prostituálására, verésére és erőszakolására - ami ennek a valaha nagyszerű országnak számos pontján történik. Az egymást követő brit kormányok megpróbáltak elhallgattatni és üldöztek. Hogy miért? Mert megpróbáltam megakadályozni, hogy sérülékeny fiatal lányokat szexrabszolgákká tegyenek a rájuk vadászó, nagyrészt muszlim férfiakból álló bandák, akik éveken át erőszakolták és verték őket.

Megpróbáltam folytatni azt a tevékenységemet, hogy a brit kormányt cselekvésre ösztönözzem, hogy leállítsák a gyermekekkel történő szisztematikus visszaélést, ami ebben a pillanatban is történik. A muszlim nemi erőszak bandák fiatal áldozatait teljesen cserbenhagyták - ami a kormány munkáspárti vezetéséből indult ki Gordon Brown miniszterelnöksége idején. 

Ezek a történetek szívszaggatóak, megrázóak és felkavaróak. Higgyék el nekem, sok áldozat és család történeteit hallgattam meg személyesen, és kisírtam a szemeimet rajtuk."

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/75818/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?