Svájc: brutálisan összeverte tanárnőjét egy hetedikes mohamedán fiú, eltört a nő állkapcsa


Súlyosan bántalmazta tanárnőjét egy 14 éves szíriai iskolás gyerek Svájcban, amiért a pedagógus bele akart nézni a táskájába, mert ellenőrizni akarta, hogy van-e benne kés. Erre a migráns ököllel ötször megütötte és meg is rúgta a nőt, aki állkapocstörést szenvedett. A fiú gyakran beszélt a Koránról, Allah nevében erkölcsösségre szólította fel a lányokat és késsel hadonászott.

Az Origo az alábbi cikkében erről nem ír, de az Aargauer Zeitungban van némi plusz információ a történet hátteréről:

A fiú, 'M.' már egy ideje gyakran beszélt a Koránról. Azt is kérte - „Allah nevében” - az iskolába járó lányoktól, hogy öltözzenek és viselkedjenek erkölcsösebben. Ezzel összefüggésben állítólag egy késsel hadonászott a Hellmatt iskolában az udvaron. A Weltwoche szerint ez vezetett ahhoz, hogy minden alkalommal ki kellett ürítenie a zsebeit, mielőtt beléphetett az osztályterembe."

- írja az Aargauer Zeitung. 

Az ember már-már arra következtet, hogy az ügynek köze lehet az iszlámhoz.

"Apja szerint származása miatt terrorizálják a fiút"- írja az Origo. Ehhez szemernyi kétség sem férhet, mivel a muszlimok által elkövetett erőszakos cselekmények valódi áldozatai mindig ... a muszlimok. A muzulmán áldozati kártyával ugyanis politikai hatalmat és előjogokat lehet vásárolni.


Az Origo cikke:


"V4NA: Eltörte tanárnője állkapcsát egy hetedik osztályos szíriai gyerek


Súlyosan bántalmazta tanárnőjét egy 14 éves szíriai iskolás gyerek Svájcban, amiért a pedagógus bele akart nézni a táskájába. A migráns ötször ütötte meg a nőt, aki állkapocstörést szenvedett. A gyereket kicsapták az iskolából, apja szerint származása miatt terrorizálják a fiút – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Az eset a svájci Möriken-Wildegg egyik iskolájában történt egy héttel ezelőtt. A német sajtóbeszámolók szerint az első hírekkel ellentétben a gyerek nem egyszer, hanem ötször ütötte meg a tanárnőt. Továbbá a szemtanúk szerint meg is rúgta a pedagógust.

A tanárnőt állkapocstöréssel szállították kórházba.

A hírek szerint a 14 éves gyerek hat éve él Svájcban, jól beszél németül, családja pedig egy modern házban lakik, és szociális segélyben részesül.

Ennek ellenére integrációs problémákkal küzd.

Ez adta az apropót a támadásra is, ugyanis elterjedt az intézményben az a hír, hogy kést hord a táskájában, a tanárnő pedig bele akart nézni.

A gyerek nem engedte neki, és rátámadt az oktatóra. Az agresszív migránst néhány órával a támadás után őrizetbe vették, két napot töltött fogságban. A fiú apja a Weltwoche kérdésére azt állította, fiát származása miatt terrorizálják az iskolában."

- írja az Origo


Források:

https://www.aargauerzeitung.ch/aargau/lenzburg/der-14-jaehrige-syrer-schlug-fuenf-bis-sechsmal-auf-seine-lehrerin-ein-er-fiel-schon-vorher-negativ-auf-134738542

https://www.aargauerzeitung.ch/aargau/lenzburg/schueler-rastet-aus-lehrerin-nach-faustschlag-schwer-verletzt-134710295

https://medforth.wordpress.com/2019/07/13/syrer-bricht-seiner-lehrerin-mit-einem-faustschlag-den-kiefer-weil-sie-kontrollieren-wollte-ob-er-ein-messer-dabei-habe/

https://www.tagblatt.ch/schweiz/der-14-jahrige-syrer-schlug-funf-bis-sechsmal-auf-seine-lehrerin-ein-er-fiel-schon-vorher-negativ-auf-ld.1134755

https://www.blick.ch/news/schweiz/mittelland/gewalt-an-aargauer-schule-schueler-13-bricht-lehrerin-mit-faustschlag-den-kiefer-id15405651.html

https://vladtepesblog.com/2019/07/13/syrian-refugee-breaks-teachers-jaw-as-she-searches-for-his-knife/

https://www.origo.hu/nagyvilag/20190713-megutotte-tanarnojet-egy-szir-migrans.html

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/75915/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-07-15 13:30:24
Gyurcsányné, meg a többi idióta, migránssimogató barom !
Ugye, milyen felemelő érzés lehet egy ilyen nyikhajt befogadni, tanítani, gyógyítani, egyáltalán eltartani ?!
Szakadjon szét az összes aberrált liberált ökör, mint a véres hurka !!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?