Olaszország: 50 gyereket vert és kínzott egy imám, ha nem tudták felmondani a Koránt - VIDEÓ


Vittorio Veneto város rendőrsége megerősítette azoknak a gyerekeknek a vallomásait, akik rémülten mesélték el a tanáraiknak, hogy milyen brutális erőszakot szenvedtek el a mecsetben, ha nem tudták arabul felmondani a Korán verseit, vagy ha nem viselkedtek "jó muszlimokként". A szülők nem tettek feljelentést és megpróbálták eltussolni az ügyet. 

Omar Faruk, Pieve di Soligo mecsetjének imámja

Legalább ötven, 5-10 éves gyerek vált áldozattá, amikor Omar Faruk, Pieve di Soligo mecsetjének 36 éves imámja bottal verte és terrorizálta őket. Így akarta kényszeríteni őket, hogy arab nyelven magolják be a Korán verseit a mecsetben tartott hitoktatás során.

A gyerekek bangladesi származású muszlim családjai elhallgatták, és megpróbálták eltussolni az ügyet - még azok után is, hogy a helyi iskola tanárai észrevették a bántalmazások nyomait a tanulókon.

Pieve di Soligo - ebben a kisvárosban történt a kulturális gazdagítás

ELKÉPESZTŐ BRUTALITÁS

A gyerekeknek kegyetlen bánásmódban volt részük: a férfi a hajukat és fülüket húzta és pofozta is őket. Volt olyan, hogy térdre kényszerítette és egy félméteres, ragasztószalaggal körbetekert bottal ütötte, vagy kihegyezett pálcákkal szurkálta, valamint éheztette és szomjaztatta őket.

Muzulmánok Pieve di Soligo mecsetje előtt

Az egész testükön, a karjukon, a lábukon és a nyakukon ütötte a gyerekeket. Ráadásul a testi fenyítések során a lányokat arra kényszerítette, hogy hajtsák le a fejüket, így jelezve behódolásukat a kínzójuknak. Egy hatéves gyereket a hitoktató azzal fenyegetett, hogy levágja a jobb fülét, miközben a kezével olyan mozdulatot tett, mintha egy kést tartana.

Ennyi utal arra, hogy bent az épületben egy mecset van

A gyerekek "bűne" annyi volt, hogy nehezen tanulták meg kívülről arabul a Korán verseit; de volt olyan kisgyerek is, akit a férfi azzal vádolt, hogy ellopta a Koránt.

A cikk a videó alatt folytatódik.

VIDEÓ:  a mecset gondnoka (aki az egyik kisgyerek apja is), és egy másik muzulmán férfi tagadja a történteket

XXXX

A MUZULMÁN SZÜLŐK MEGPRÓBÁLTÁK ELTUSSOLNI AZ ÜGYET

A tanárok gyanúját a gyerekeken lévő zúzódások keltették fel a helyi iskolában, valamint az a tény, hogy néhány gyermek pszichológiai stressz jeleit mutatta, például hánytak és sírdogáltak. Egy kisfiú pedig légzési nehézségekkel küszködött és a mellkasát fájlalta.

A mohamedán szülők azonban nemcsak, hogy soha nem tettek feljelentést, hanem amikor szembesítették őket a tanárok észrevételeivel, mindig letagadták vagy elbagatellizálták a dolgot, vagy egyszerűen úgy tettek, mintha nem értenék, amit mondanak nekik.

A mecset - ártalmatlan külsejű épület egy hátsó udvarban

A Velencei Regionális Oktatási Bizottság munkatársa, Elena Donazzan elmondta, hogy nagyon aggódik amiatt, hogy ez a helyzet a muzulmán családok hallgatása mellett alakult ki. Azt mondja, szerencse, hogy beavatkoztak az általános iskolai tanárok, akik észrevették a diákok karjain és lábán a zúzódásokat. A tanácsadó szerint mindazonáltal nem hagyatkozhatnak a puszta szerencsére: kifejtette, reméli, hogy mélyreható vizsgálat indul az ügyben, valamint különös figyelmet kapnak bizonyos iszlám központok és az általuk folytatott tevékenységek.

TITKOSSZOLGÁLATI MÓDSZEREKKEL SZEREZTEK BIZONYÍTÉKOKAT

A férfit a Vittorio Veneto város rendőrsége által megfigyelés és lehallgatás eszközével megszerzett videók és hangfelvételek buktatták le, amelyek bizonyítják a fizikai és pszichológiai erőszakot, beleértve a gyerekek élelmiszertől és ivóvíztől való megfosztását is.

A vádakkal szembesítve Omar Faruk, a mecset imámja nem szólalt meg a bíróságon.

Omar Faruk nem nyilatkozott az újságíróknak sem

Faruk védőügyvédje, Roberto Baglioni a bírósági meghallgatáson kijelentette: „Fenntartjuk a jogot, hogy a védelmi stratégiáról szóló döntések meghozatala előtt megnézzük a videókat, és esetleg kihallgatást kérjünk a minisztériumnál is, az ügyfelem ellen felhozott új vádak tükrében is”.

Az ügyészség szerint a férfi 50 gyereket pofozott meg, ütött bottal, vagy húzta a fülüket és a hajukat az órák alatt. Ezek olyan "módszerek", amelyeket az imám azért alkalmazott, hogy az akár 5 éves gyermekeket behódolásra kényszerítse, valamint arra, hogy bemagoltasson velük arab nyelvű Korán-verseket. A gyerekek bántalmazása miatt - akik mindannyian bangladesi származású családok tagjai - az imámot kitiltották Treviso megyéből.

EZ A TÖRTÉNET NEM KIRÍVÓ JELENSÉG AZ ISZLÁM KULTÚRÁBAN

A fenti eset egyáltalán nem egyedi.

Dr. Nicolai Sennels dán pszichológus az iszlám gyermeknevelésről:

"Az iszlám kultúra egyik erőteljes védelmi mechanizmusát a muszlim gyermeknevelés adja. Minden muszlim gyermek feje fölött az erőszak vagy akár a halál nagyon is valós fenyegetése lebeg abban az esetben, ha úgy döntene, hogy a szüleitől eltérő életstílust választana. Még ha a szülők meg is engedik a gyermeknek, hogy vallást válasszon – vagy akár azt, hogy ne kövessen semmilyen vallást –, más muszlimok annak szentelik az életüket, hogy megöljék őket.

Dr. Nicolai SennelsA muszlim családokban megtalálható széleskörű erőszak, sőt akár a kínzás alkalmazása, továbbá a muszlim fiatalok ellen napi szinten elkövetett rettenetes mennyiségű, család által történő kivégzés együttesen azt eredményezi, hogy a nagy többségnek eszébe sem jut elmenekülni a saría követése elől. A Korán és a hadísz [rövid elbeszélések Mohamed cselekedeteiről] fenyegetései, hogy a pokol tüzére kerül az, aki szembe megy Mohamed utasításaival és példájával, sokakat elijeszt attól, hogy elhagyják azt a kultúrát, amely oly sok szenvedést okoz nekik. …

Annak biztosítása érdekében, hogy a gyermek úgy nőjön fel, hogy ugyanazokat a mintákat kövesse, mint a családja, sokukat az iszlám rendkívül erőszakos írásai agyzsibbasztó ismétlésének teszik ki, így ketyegő időzített bombákká téve őket, bárhol is éljenek.”

KAPCSOLÓDÓ: Dániai imám: verd meg a gyereket ha nem imádkozik - VIDEÓ


Tartalom és képek forrásai:


https://gatesofvienna.net/2019/07/an-imam-who-doesnt-spare-the-rod/

https://www.youtube.com/watch?v=cU7jB995hhg

http://www.trevisotoday.it/cronaca/pieve-soligo-imam-corano-botte-11-luglio-2019.html

http://www.trevisotoday.it/cronaca/pieve-soligo-imam-scuola-corano-17-luglio-2019.html

https://www.ilgazzettino.it/nordest/treviso/imam_violento_treviso-4614457.html

https://it.geosnews.com/p/it/veneto/tv/treviso/imam-violento-i-bimbi-impauriti-i-lividi-e-la-fatica-a-respirare_25137466

https://www.youtube.com/watch?v=VcRDqijXGvw

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=G-A1J-lQdW8

https://tribunatreviso.gelocal.it/treviso/cronaca/2019/07/12/news/imam-allontanato-da-pieve-di-soligo-comunita-bengalese-divisa-1.36981228

https://www.qdpnews.it/pieve-di-soligo/29688-pieve-di-soligo-domani-l-interrogatorio-di-garanzia-dell-imam-accusato-di-violenza-su-minori-il-legale-e-preoccupato-per-la-sua-famiglia-e-per-il-suo-lavoro

https://www.ilgazzettino.it/pay/treviso_pay/le_minacce_ai_piccoli_sei_bugiardo_ti_taglio_un_orecchio-4611939.html

https://www.qdpnews.it/pieve-di-soligo/29648-pieve-di-soligo-violenze-su-minori-in-un-centro-culturale-islamico-monzoo-e-una-grande-vergogna-per-noi-bengalesi

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/76141/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?