Így hódolt be az iszlámnak az új brit miniszterelnök, mielőtt megválasztották - VIDEÓ


Egy hónappal a megválasztása előtt, a BBC elnökjelölti vitájában Boris Johnson - és a többi jelölt is - mélyen megalázkodott a muszlimok előtt. Egy brit politikus úgy fogalmaz, hogy  Johnson olyan rémülten viselkedett, mint egy megfélemlített kisgyerek a játszótéren, és behódolt az iszlámnak. Úgy tűnik, az új miniszterelnök sem fog tenni semmit, hogy visszafordítsa az ország iszlamizációját. 

A Gates of Vienna nyomán

A BBC londoni stúdiójában június 18-án élőben kapcsoltak egy imámot Bristolból, aki a jelen lévő "konzervatív" miniszterelnök-jelöltek értésére adta, hogy ő bizony naponta látja a közösségében az állítólagos "iszlamofób" közbeszéd muszlimokat érő hatásait. És ezzel összefüggésben ezt a kérdést szegezte a jelölteknek: egyetértenek-e azzal, hogy "a szavaknak következményei vannak".

A BBC műsorvezetője azonnal Johnson képébe is dörgölte a jelölt korábbi szavait, ami szerint a fátylat viselő muszlim nők "olyanok, mint a postaládák, vagy a bankrablók". A későbbi miniszterelnök erre megalázkodva bizonygatni kezdte, hogy mennyire igaz, hogy a "szavaknak következményei vannak", és mennyire sajnálja, ha a szavai megbántottak valakit.

Majd Johnson még muzulmán dédapjával is eldicsekedett, aki "büszke lenne rá és az ország nyitottságára". 

A jelöltek mind támogatták Sajid Javid muzulmán belügyminiszter azon felvetését is, hogy folytassanak vizsgálatot a Konzervatív Párt ellen az "iszlamofóbia" vádjának ügyében, valamint elítélték Donald Trump amerikai elnök "londonisztános" Twitter-posztjait.

Érdekes csavar a történetben, hogy az adás után nem sokkal botrány tört ki a műsorban szereplő imám korábbi antiszemita és nőellenes Twitter-kommentjei miatt, ezért a BBC bocsánatkérésre kényszerült. 


A cikk a videó alatt folytatódik. Boris Johnson kb. 3.10-ig szerepel a videóban, de az utána következő rész is érdekes.


*(Egyébként az "iszlamofóbia" egy propaganda kifejezés, amit a több országban terrorszervezetnek nyilvánított Muzulmán Testvériség is használ, és amelynek célja, hogy megbélyegezze és elhallgattassa az iszlám dzsihádot ellenzőket.- ld Jegyzetek alább)

Anne-Marie Waters brit iszlámkritikus politikus egy videóban egyenesen úgy fogalmaz, hogy a jelöltek olyan rémülten viselkedtek, mint a kisgyerekek, akiket a játszótéren megfélemlítettek az őket bántalmazó nagyobb gyerekek. 

A Gates of Vienna szerint pedig a jelöltek közül egyedül Sajid Javid nem hódolt be az iszlámnak a vita során - aminek az egyetlen oka, hogy ő eleve muszlim, így neki nem kellett. 

A történet különös fordulata, hogy az adás után kiderült: az imám antiszemita és nőellenes kommenteket** (ld. Jegyzetek alább) tett közzé. A Twitter-posztjaiban többek között azt írta, hogy Izraelt áthelyezné az USA-ba, valamint a nőket hibáztatta az ellenük elkövetett szexuális támadásokért

Az imám napvilágra került posztjai nyomán botrány kerekedett, így a BBC nyilvános bocsánatkérésre kényszerült, és elérhetetlenné tette az elnökjelölti vitáról készült felvételt a honlapján. Az eset miatt Abdullahot el is bocsátották az általános iskolából, ahol igazgatóhelyettesként dolgozott.

Hogy Boris Johnson beváltja-e a Brexittel kapcsolatos ígéreteit, az majd kiderül. Az viszont biztosnak tűnik, hogy minden várakozás ellenére ő sem fog tenni semmit, hogy visszafordítsa Nagy-Britannia előrehaladott iszlamizációját.

Nincs olyan jelentős brit politikus, aki hajlandó lenne felemelni a szavát a Béke Vallása ellen. Az egyetlen ember, aki ezt bátran és elszántan megtehetné, éppen a dzsihadistákkal zsúfolt Belmarsh börtönben ül politikai fogolyként, és őt Tommy Robinsonnak hívják - elemzi a brit belpolitikai helyzetet a Gates of Vienna.JEGYZETEK:

(1)
* Az úgynevezett "iszlamofóbia" (amivel a gloucesteri imám, Abdullah Patel a BBC-vel karöltve megfenyítette a leendő miniszterelnököket) a több országban terrorszervezetnek nyilvánított Muzulmán Testvériség által is használt propaganda kifejezés. Az “iszlamofóbia” vádjának célja az, hogy megbélyegezze, démonizálja, marginalizálja és végső soron kriminalizálja az iszlám kritizálását. Mindezt azért, hogy a dzsihád terrortevékenység szabadon, ellenállás nélkül folytatódhasson. Az “iszlamofóbia” vádja révén a dzsihád terroristák szövetségesei és támogatói egy erőteljes eszközzel rendelkeznek ahhoz, hogy elnémítsák a dzsihád terror ellenzőit. 

(2)
** Az imám antiszemita és nőellenes Twitter posztjai / kommentjei:


"Minden olyan politikai szereplő, aki rajta van a cionisták fizetési listáján, Corbynnal ijesztgeti a világot. Nem szeretik (Corbynt). (Corbyn) tűnik a legalkalmasabbnak arra, hogy kezelje őket."

Az imám megosztott egy képet is, amin Izraelt az USA térképére áthelyezve ábrázolták, mint megoldást az izraeli-palesztin konfliktusra. Egy másik Twitter posztjában az imám ezt írta: "MEGTALÁLTAM A MEGOLDÁST! Amerika gondoskodni akar Izraelről? Megtaláltam a módját, hogyan lehetnének szomszédok!"

Az imám arra utaló posztot is kitett, mely szerint a nők elleni szexuális támadásokért maguk a nők a felelősek. Ezt írta Twitteren: "Tegyünk világossá valamit: általában véve a férfiak ragadozók, de ezt a nőknek fel kell ismerniük és okosabbnak kell lenniük. (...) A tánc két emberen múlik, és ha valaki (nőként) olyan helyzetbe hozza magát, akkor ne várja, hogy minden férfi kihagyja majd ezt a lehetőséget arra, hogy kihasználja a nőt. Egy nő ne maradjon egyedül egy férfival!" 

(3)

Miért behódolás az iszlámnak Johnson viselkedése?

"A BBC műsorvezetője azonnal Johnson képébe is dörgölte a jelölt korábbi szavait, ami szerint a fátylat viselő muszlim nők "olyanok, mint a postaládák, vagy a bankrablók". A későbbi miniszterelnök erre megalázkodva bizonygatni kezdte, hogy mennyire igaz, hogy a "szavaknak következményei vannak", és mennyire sajnálja, ha a szavai megbántottak valakit."

Ezzel Boris Johnson lényegében önkritikát gyakorolt saját korábbi kijelentéseivel kapcsolatban, amelyekben az iszlám saría megnyilvánulásait (burka / fátyol) bírálta a szólásszabadsággal élve.

Így gyakorlatilag az alkotmányellenes saríát informálisan a brit törvények fölé helyezte, más szavakkal a muszlimokat az őslakos britek fölé. Ugyanis a helyzet nem szimmetrikus: a muszlimokat nemigen éri hátrány amiatt, ha a brit törvényeket és normákat bírálják. Az iszlámot bírálók viszont súlyos retorziókra számíthatnak - miközben ki vannak téve a nemi erőszak dzsihádnak, valamint a muzulmánok által folytatott alacsony intenzitású polgárháború (dzsihád) más erőszakos cselekményeinek.


Források:

https://gatesofvienna.net/2019/07/tory-leaders-in-full-submission-to-islam/

https://www.youtube.com/watch?v=2ZKCsrunKTI

https://www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/imam-abdullah-patels-controversial-tweets-16451232

https://www.bbc.co.uk/programmes/m00062sl

https://www.thesun.co.uk/news/9328914/bbc-failed-tell-viewers-tory-debate-guest-worked-labour/

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/81749/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-07-27 12:01:33
Na, szép kilátások, és nem csak a briteknek !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?