Most a randiappokat hibáztatják a svéd hatóságok a nemi erőszak dzsihádért


A 888 írt arról, hogy a svéd hatóságok a randiappokat hibáztatják a nemi erőszakok növekvő számáért. Valójában a nagyrészt muszlim migráció a felelős, ezért fontos kimondani, amit a "liberális" hatóságok nem hajlandóak: bár nemi erőszak minden kultúrában történik, csak az iszlámban van rá isteni felhatalmazás.

A nemi erőszak dzsihád nemcsak Svédországban, hanem egész Európában terjed.

A Jihad Watch iszlámkritikus portál így vezeti vissza az iszlám doktrínára a nem-muszlim nők és lányok elleni szexuális erőszakot:

Szexuális erőszak minden kultúrában történik, de csak az iszlámban van rá isteni felhatalmazás: 

A Korán azt tanítja, hogy a 'hitetlen' nőket jogszerűen lehet használni szexuális célokra. A rabszolgákat a Korán az "akit a jobb kezed birtokol" kifejezéssel határozza meg, és kifejti, hogy egy muszlim férfi tarthat rabszolgákat, szexrabszolgákat (Korán 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50, 70:30).

Korán (33:59): "Ó, Próféta! Mondd meg a feleségeidnek és a lányaidnak és a hívők feleségeinek, hogy ruhájukkal, fátylaikkal takarják be a fejüket, és egész testüket. Ez így jobb, hogy felismerjék őket (tiszteletre méltó nőként), és ne zaklassák (molesztálják) őket. Allah Megbocsátó és Könyörületes.” - ez a vers célzás arra nézve, hogy akik viszont nem takarják el magukat, azokat lehet szexuálisan zaklatni."


Nagy-Britanniában egy muzulmán nemi erőszak banda túlélője elmesélte, hogy kínzója a Koránt idézte neki és a férfi hitt abban, hogy amit tesz, arra az iszlám felhatalmazást ad. És az erőszakoló muszlim nem tévedett: 

Suad Saleh2014. szeptember 12-én az Al-Azhar Egyetem teológia professzora, Suad Saleh a Fatwa c. műsorban az „akit a jobb kezed birtokol” iszlám fogalmát magyarázta. A Hayat TV-n sugárzott műsorban a professzornő azt mondta, hogy azok a muszlimok, akik egy "jogszerű háborúban" ejtenek foglyul nőket az ellenségeiktől, birtokolhatják és szexrabszolgaként használhatják őket. „Azért, hogy megalázzák őket, a (nők) a parancsnok vagy valamelyik muszlim tulajdonává válnak, aki úgy szexelhet velük, mintha azok a feleségei volnának”.

Németországi mohamedánok utcai interjúk során elmondták, hogy a német nők hibája, ha megerőszakolják őket, amennyiben lengén öltöznek és nem takarják el a testüket (az iszlámnak) megfelelően.

xxxx

Al-Khazraj Al-AnsariEgy katari szociológus nemrég kifejtette, hogy a nyugati nők kurvák. 2019. március 8-án Abd Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari katari szociológus feltöltött egy videót az Al-Mojtama YouTube-csatornájára, amelyben a Nemzetközi Nőnapot gúnyolta, amiért az a nők ahhoz való szabadságának ünnepe, hogy „úgy viselkednek, mint a kurvák, felelőtlenül… és azt tegyenek, amit csak akarnak”


Ahmed al-Hasszani al-BaghdadiAhmed al-Hasszani al-Baghdadi nagyajatollah, Irak vezető síita imámja rendelkezik a ’mardzsa’ címmel is, ezért a muszlimok által követendő iszlám jogértelmezések közzétételére jogosult.

Egy interjúban ezt mondta a nem-muszlimokról:

"harcolunk ellenük, a nőiket rabszolgává tesszük és leromboljuk a templomaikat. Hallja meg az egész világ! EZ AZ ISZLÁM!" A 888 cikke:

"Elmebaj: a svéd hatóságok és média szerint a randiappok és nem a migráció miatt nőtt a szexuális bűncselekmények száma

 
Tokaji Gergő Máté

2019.08.11. 19:00

A migráció helyett a randiappokat hibáztatják.

Svédország nem éppen józan hozzáállásáról híres, ha migrációról van szó, de most a hatóságok és a mainstream média is olyat mutatott, ami már nem csak a józanság hiányát mutatja, de konkrét elmebajt feltételez: a randiappok miatt nőtt Svédországban a szexuális bűnelkövetések száma – állítják.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, svéd sajtóbeszámolók szerint augusztus harmadika és hetedike között négy nőt támadtak meg Uppsala városában, ebből kettő nemi erőszakba torkollott. A TV4 News svéd csatorna beszámolt továbbá egy piteai, hasselby-i, illetve egy ragsvedi esetről is, ám azt kihagyták beszámolójukból, hogy a bűncselekményeket bevándorló hátterű emberek követték el. A nemi erőszakkal kapcsolatos bejelentett bűncselekmények számának növekedése kapcsán, pedig egy egészen elképesztő magyarázattal rukkoltak elő:

Megítélésünk szerint elsősorban megnövekedett a bejelentési hajlandóság, de a társadalmi életünkben is változások történtek olyan társkereső alkalmazások formájában, amelyek arra késztetnek minket, hogy olyan emberekkel találkozzunk, akiket nem ismerünk olyan jól

– hangzott el a TV4 műsorában a bűnmegelőzéssel foglalkozó svéd nemzeti tanács képviselőjétől, Stina Holmbergtől.

Erre már tényleg nem lehet mást mondani, csak azt: elmebaj a köbön."

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/82360/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-13 19:46:26
Úgy is van !!!
Mindenki hibás, csak az a sok vadbarom nem, aki beengedte - sőt behívta - az országukba ezt a sok ingyenélő, semmittevő, éhenkórász, mocskos bandát !!!!
N O R M Á L I S ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?