Ausztria: mohamedán taxisofőrök megtagadják a kutyák szállítását, gondot okozva a vakoknak


Botrányosnak nevezi egy osztrák lap a kutyák taxival történő utaztatásának körülményeit Innsbruckban, ahol a taxisofőrök nagy része migrációs hátterű. A muzulmán taxisok ugyanis 'vallási okokból' nem tűrnek meg kutyát az autójukban; még vakvezető kutyákat sem, noha ezek szállítását a törvény előírja. 

Robert Spencer, a Jihad Watch főszerkesztője így kommentálja a hírt: 

Ez az elv mindenhol érvényes: az iszlám érzékenységhez kell igazodnia a viselkedésünknek a muszlim országokban; és az iszlám érzékenységhez kell igazodnia a viselkedésünknek a nem-muszlim országokban is."


'A MUSZLIMOK A KUTYÁKAT GYAKRAN TISZTÁTALANNAK TEKINTIK'

A Tiroler Tageszeitung szerint botrányos a kutyák taxival történő szállításának helyzete Innsbruckban.

A lap beszámol egy esetről, amikor a Vakok és Gyengénlátók Tiroli Szövetségénél dolgozó Gabriele Jandrasits nyaralni készült, és megpróbált olyan taxit rendelni, amelyik kutyájával együtt kivinné az innsbrucki repülőtérre.  

És bár a nő még az utazás előtti estén megpróbálta lefoglalni a taxit, telefonon azt mondták neki, hogy nem tudják garantálni a fuvart - annak ellenére, hogy a Beagle-Jack Russell keverék kutyáját repülőgépeken is engedélyezett speciális dobozban utaztatta volna.

Gabriele Jandrasits diszkriminált kutyája, AlbaA taxiscég ezt azzal indokolta meg a nőnek, hogy

a legtöbb taxisofőr vallási okok miatt megtagadja a kutyák szállítását.

Majd megadták neki egy másik cég számát, amelyik majd biztosan elviszi a kutyájával együtt.

Gabriele Jandrasits elmesélt egy másik esetet is, amikor egy teljesen vak nő - aki a Vakok és Gyengénlátók Tiroli Szövetségének korábbi igazgatósági tagja - rendelt egy taxit.

A nő jogosan feltételezte, hogy a cég vakok számára biztosítja a vakvezető kutya utaztatását is, ezért ezt nem kérte külön a telefonban. Azonban amikor a taxi megérkezett, a sofőr megtagadta a kutya szállítását.

Anton Eberl és Harald Flecker, a taxiscég üzemeltetői elnézést kértek az incidensek miatt, de hangsúlyozták, hogy csak a hívások közvetítésével foglalkoznak, és nem ők a taxik tulajdonosai.

„Gyakran próbáljuk elmagyarázni a járművezetőknek, hogy nálunk ez nem így működik, és hogy ezeket a fuvarokat is pontosan ugyanúgy meg kell csinálni, mint bármely másik munkát. Sajnos

jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezt a problémát kielégítően megoldjuk”

- mondta Flecker, és hozzátette, hogy „újra meg újra” el kell mondaniuk a sofőröknek a szabályokat, mivel mintegy 400 sofőrjük van és nagy a fluktuáció.

A Tiroler Tageszeitung szerint

az innsbrucki taxisofőrök kb. 80%-a migrációs háttérrel rendelkezik - és a muszlimok a kutyákat gyakran 'tisztátalannak' tekintik.

A Jihad Watch az iszlám doktrínát idézi a hír kapcsán:

„Egyszer Gábriel megígérte a Prófétának (hogy meglátogatja, de Gábriel nem jött el), majd később azt mondta: "Mi, angyalok nem lépünk be olyan házba, amelyikben kép vagy kutya van.”- Sahih Bukhari 4.54.50

„Abdullah (Allah legyen elégedett vele) erről számolt be: Allah Hírnöke (béke legyen vele) elrendelte a kutyák leölését, és mi (embereket) küldtünk Medinába és környékére, és nem kíméltünk meg egyetlen kutyát sem, mindet megöltük - olyannyira, hogy megöltük még azt a kutyát is, amelyik a sivatagban lakóké volt és a nőstény tevéjüket kísérte.”- Sahih Muslim 3811

"Ibn Mughaffal beszámolója: Allah Hírnöke (béke legyen vele) elrendelte a kutyák megölését, majd azt mondta: Velük mi legyen, vagyis a másfajta kutyákkal? Azután kivételt tett a vadászatra és az állatok védelmére használt kutyákkal (hogy azokat megtarthatják), és azt mondta: Amikor a kutya megnyal egy edényt, azt hétszer kell elmosogatni, és nyolcadszor földdel ledörzsölni.”- Sahih Muslim 551

Az osztrák

törvények szerint a taxiknak fel kell venniük a vakvezető kutyákat,

de úgy tűnik, hogy sok taxisofőr egyszerűen figyelmen kívül hagyja ezt az előírást.

De a sokszínűség akkor is az erősségünk"

- kommentálja a hírt fanyar humorral Paul Joseph Watson.


VIDEÓ - MUZULMÁN TAXIS AZ ÚT SZÉLÉN HAGY EGY VAK PÁRT:

> > Mail Online

Nagy-Britannia, Leicester, 2017: egy muzulmán taxisofőr "vallási okokra" hivatkozva nem vesz fel egy vakvezető kutyával utazó vak párt, pedig a kocsit előre lefoglalták. Az ügyfél hiába mondja a mohamedán sofőrnek, hogy jogellenes, ha megtagadja a vakvezető kutya szállítását, a sofőr erre azt válaszolja, hogy neki vallási indoka van erre. A vak férfi a videó végén közli a taxissal, hogy "ha elhajt (nélkülük), akkor beperli". Mire a mohamedán sofőr magabiztosan azt válaszolja, hogy "kész beszélni a rendőrökkel". Majd egyszerűen otthagyja a vak férfit és a szintén gyengénlátó barátnőjét (aki kamerázott) az út szélén. A videó nagyot futott a közösségi médián, és a botrány miatt a taxivállalat végül kirúgta a sofőrt és nyilvános bocsánatkérésre kényszerült. A taxist a bíróság £600 büntetés megfizetésére kötelezte az Esélyegyenlőségi Törvény megszegése miatt.


Források:

https://summit.news/2019/08/15/austria-muslim-taxi-drivers-refuse-to-transport-guide-dogs-for-the-blind/

https://www.jihadwatch.org/2019/08/austria-muslim-cab-drivers-refuse-to-take-dogs-taxi-center-says-we-are-not-in-a-position-to-solve-this-problem

https://searchlight-germany.blogspot.com/2019/08/muslim-drivers-refuse-to-take-dogs-with.html

https://www.tt.com/panorama/gesellschaft/15929619/mitnahme-von-hunden-in-innsbrucker-taxis-bleibt-ein-aufreger?sfns=mo

https://www.dailymail.co.uk/news/article-4157454/Taxi-driver-refused-pick-blind-dog.html

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/82503/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-17 11:30:45
Bocsánat, de nem értem !!!!
Úgy tűnik, hogy nemcsak idehaza, de Ausztriába sincsenek kellő ötletekkel, megoldó képletekkel rendelkező emberek az ilyen (kunhalmiul: íjjen) aljas, mocskos emberek tetteire ?!
Pedig rém egyszerű lenne az effajta muszlimokkal - és persze nemcsak velük - szembeni megoldás:
Már az első jelentett eset után elvenni a vezetői engedélyét az ilyen sz@rháziaknak, amit aztán soha többet nem kaphatnának vissza !!!!!
Mellékbüntetésként a lehető legszigorúbbá tenném a más munkakörök betöltését is számukra.
Csak jelzem, hogy a hazai "taxis hiénákkal" szemben is kiváló megoldás lenne az ilyen retorzió. Biztos elmenne a kedvük a "partizánkodástól" az uraknak !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?