Elektrosokk kezeléssel szüntetné meg az arab terrorizmussal szembeni előítéleteket egy olasz pszichológusnő - VIDEÓ


"Megdöbbent arcokat látok" - szólt a közönségéhez a Harvardon doktorált olasz pszichológusnő, miután az egyik előadásán közzétette hátborzongató javaslatát: elektromos agyi stimuláció segítségével kellene megszüntetni azt az 'előítéletet', amely "összekapcsolja a terrorizmust az arabokkal". 

- a Breitbart és a TEDx nyomán -

Egy olasz pszichológus nemrég javaslatot tett az emberek tudattalan előítéleteinek, sztereotípiáinak és "erkölcsi döntéseinek" módosítására oly módon, hogy az agy bizonyos területeit elektromos és mágneses impulzusoknak tennék ki. 

Mielőtt csatlakozott volna az IIT-hez (Olasz Technológiai Intézet), Maddalena Marini posztdoktori munkatárs volt a Harvard Egyetemen (2012-től 2017-ig), és idén a TEDx-en is beszélt a társadalmi előítéletek megszüntetéséről az olaszországi Genovában. - írja a Breitbart.

Maddalena Marini

A cikk a videó alatt folytatódik. Az alábbi magyar feliratos videó részlet a TEDx előadás Youtube videójából. Globalista agymosás, öveket bekapcsolni. A kiemelések a magyar feliratban a fordítótól származnak.

FAJI SZTEREOTÍPIÁK MEGVÁLTOZTATÁSA

Marini elmondta, hogy az elmúlt 20 évben a tudósok kidolgoztak olyan módszereket, amelyek sikeresen változtatják meg az emberek etnikai és faji előítéleteit úgy, hogy a sztereotípiáikat ellensúlyozó információkat közölnek velük.

Például hatékony módszer, ha

egy olyan agresszív cselekményt mutatnak be, amelyben egy fehér ember az agresszor és egy színesbőrű ember a megmentő."

De a módszer mégsem eléggé hatékony a kutató szerint, mert a hatása legfeljebb csak pár napig tart:

Akkor hogyan tudnánk megszabadítani viselkedésünket ezektől a tudattalan sztereotípiáktól és előítéletektől?"

- szegezi a hallgatóságnak a kérdést a pszichológus, és előáll a javaslattal is.

ERKÖLCSI DÖNTÉSEK BEFOLYÁSOLÁSA ... ELEKTROSOKKAL

Az újliberális kutatónő szerint ezek az előítéletes sztereotípiák annyira beépültek az emberi gondolkodásba, hogy 

az egyetlen mód a megváltoztatásukra az, ha megváltoztatjuk az agy azon biológiai mechanizmusait, amelyek ezen sztereotípiákat létrehozzák és kontrollálják."

Ennek megvalósításához a pszichológusnő nem-invazív (műtéti behatolás nélküli) agystimulációs technikák alkalmazását javasolja, amelyek elektromos vagy mágneses behatás segítségével olyan mechanizmusokat modulálnak, amelyek révén az agy szabályozza viselkedésünket. 

Ennek során szerinte többek között az erkölcsi döntések folyamatait irányító agyi központokat kellene árammal és mágneses térrel stimulálni:

Ezen agyterületek az érzékelési funkcióikról ismertek, mint például a striátum, vagy az olyan területek, amelyek az erkölcsi döntések meghozatalában vesznek részt, például az alacsonyabb szintű parietális lebeny".

A kutató az óriás tech cégeket és más (újkommunista) szervezeteket hozza fel jó példaként a sztereotípiák elleni békeharcban:

Például az olyan vállalatok, mint a Google, a Facebook, a Starbucks; vagy az olyan egyetemek, mint a Harvard, sőt még a rendőri szervezetek is, mint például New York rendőrsége (NYPD) szerveznek tanfolyamokat a munkatársaik számára annak érdekében, hogy növeljék dolgozóik tudatosságát ezekkel a tudattalan sztereotípiákkal és előítéletekkel kapcsolatban."

AZ ARAB TERRORIZMUSSAL SZEMBENI 'ELŐÍTÉLETEK' GYÓGYÍTÁSA

A pszichológus szerint tanulmányok kimutatták, hogy bizonyos agyterületek - mint például az elülső temporális lebeny - aktivitásának növelésével vagy csökkentésével lehetséges gyengíteni a nemekkel kapcsolatos sztereotípiákat, valamint

gyengíthetők az olyan előítéletek, amelyek az arabokat összekapcsolják a terrorizmussal."

Miután a fenti gondolatot a videóban látható előadásában beadagolta a közönségnek, így folytatja:

OK. Látok pár megdöbbent arcot. Önök közül néhányan most biztosan azt gondolják, hogy újra akarom forgatni Kubrick: Mechanikus narancs c. filmjét, és agymosást akarok folytatni az embereken. Hogy őszinte legyek, mindig is szerettem Kubrick filmjeit, különösen azt a filmet."

Képkocka a Mechanikus narancs című filmből

Az ingatag tudományos alapokon álló propaganda így folytatódik:

A tudományos kutatás kimutatta, hogy elménk sztereotípiákat és előítéleteket tartalmaz, amelyek kapcsolódnak az egyének különböző társadalmi jellemzőihez, mint például etnikai hovatartozás, bőrszín, nem, életkor, szexualitás, politikai vagy vallási irányultság, fogyatékosság és fizikai vagy mentális betegség."

Marini nem tér ki arra, hogy az előítéletek és sztereotípiák elleni kezelésnek önkéntesnek kellene-e lennie, vagy bizonyos esetekben legyen kötelező - veti fel a Breitbart.

Azt ellenben sugallja az előadás, hogy az egyének képtelenek saját erejükből kitörölni vagy akár csak felismerni az  előítéleteiket.

Egyébként az előadó szóhasználatától eltérően pontosabb lenne arab terrorizmus helyett iszlám terrorizmusról, illetve iszlám dzsihádról beszélni. De persze akkor kevésbé lehetne dobálózni a rasszizmus kártyával; és az emberek jobban képbe kerülhetnének a dzsihád veszélyével kapcsolatban -- amit a globalisták egyáltalán nem akarnak.

GLOBALIZÁCIÓ , ELTÉRŐ KULTÚRÁK PLUSZ EGY KIS ELEKTROSOKK

 

Egy olyan társadalomban, mint a miénk, ahol a globalizáció eltérő kultúrák és társadalmi csoportok együttéléséhez vezet, ezek a nem-invazív agyi stimulációs technikák alapvető fontossággal bírhatnak abban, hogy a viselkedésünket megszabadítsuk az előítéletektől és sztereotípiáktól."

- összegzi a kutató vidáman az orwelli víziót.

Hozzá kell tenni, hogy az "eltérő kultúrák együttélése" általában az iszlamizáció PC fedőneve Nyugaton -- de ezt a jóravaló globalista előadó nem köti az orrunkra. Az elektrosokkhoz hasonló módszerekre éppen azért van szükség, hogy a toleráns Nyugat kapálózás nélkül megadja magát az intoleráns iszlámnak.

A TEDx videóból viszont megtudjuk, milyen előítéletmentes lesz a világ, amikor az újmarxista rémálom végre rendesen megvalósul.

Egy előítéletektől mentes társadalom

A nem-invazív agyi stimuláció technikáinak bevezetése végül elvezethet egy ezen előítéletektől mentes társadalom létrehozásához. Egy olyan társadaloméhoz, amelyik a polgárai erősségeire koncentrál, és amelyik  a tudomány és a haladás irányába tart."

-- zárja sugárzó arccal a pszichológusnő a dzsihádot elősegítő előadását.

Arról azonban hallgat a "haladó" előadás, hogy mit kellene kezdeni Nyugaton a muzulmánok viselkedését befolyásoló alkotmányellenes saría törvény fasisztoid előítéleteivel, amelyek gyakran vezetnek dzsihadista népirtáshoz és iszlám önkényuralmi rendszerekhez.


Források:

https://searchlight-germany.blogspot.com/2019/08/italian-psychologist-proposes-electric.html

https://www.breitbart.com/europe/2019/08/19/italian-psychologist-proposes-electric-shock-treatment-to-eliminate-prejudices/

https://www.huffingtonpost.it/amp/entry/la-stimolazione-cerebrale-non-invasiva-contro-pregiudizi-e-stereotipi-sociali_it_5d53c03fe4b0c63bcbef8e8d/?

https://www.youtube.com/watch?v=CTSofdyxlXw

https://qz.com/1144504/the-world-is-relying-on-a-flawed-psychological-test-to-fight-racism/

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/82681/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?