Németország: rátámadt egy mohamedán nő az AfD aktivistájára, alig tudták lefogni a rendőrök - VIDEÓ


HANNOVER - Több rendőrnek kellett a földre nyomnia egy tomboló mohamedán nőt, aki szombaton  rárontott az AfD támogatóira a párt rendezvénye után, és ütlegelni kezdte egy ismert jobboldali publicista fejét. 

A Searchlight-Germany nyomán

Így számol be az augusztus 24-én történt incidensről Henryk Stöckl publicista, az AfD támogatója:

Visszafelé jöttünk a Hannoverben megtartott AfD-rendezvényről, amikor egy burkás nő hirtelen belerohant a csoportunkba. A legrosszabbtól tartottunk! Több rendőr azonnal megállította a lepelbe burkolt nőt. De miközben filmeztem az agressziót amellyel a nő ellenállt a rendőröknek, kiszabadította magát, odafutott hozzám és megtámadott! Megragadta az ingemet, és folyamatosan ütötte a fejemet. Több rendőrnek sikerült nagy nehezen leszednie rólam. A burkás nő ezek után teljes gyűlölettel rátámadt a rendőrökre is! Végül csak nagy erőfeszítéssel sikerült több rendőrnek a földre nyomnia az iszlamistát."

Ironikus, hogy részben éppen a migránsok által elkövetett erőszak ellen tiltakoztak az AfD által szervezett "Ebből elég!" című békés tüntetésen.

A cikk a videó alatt folytatódik

Az alábbi videó pedig még az AfD felvonulásán készült: baloldali "újságírók" fotózzák a pártot támogatók arcát Hannoverben, 2019. augusztus 24-én.

Ennek tükrében szintén ironikus, hogy a tüntetés egyik célja pont az volt, hogy tiltakozzanak a szabadság (migránsok és kommunisták általi) korlátozása ellen. Ahogy írják, "Németország végzetesen halad egy NDK 2.0 felé".

A cikk a videó alatt folytatódik

Részlet az AfD tüntetésre felhívó szövegéből:

Anyák és gyermekek halnak meg a migráns-erőszak miatt! Ugyanakkor a határok továbbra is nyitva vannak! De más területeken is, a szabadság és az életmódunk egyre korlátozottabb! A húst megdrágítják, általános autódíjat, autóhasználati korlátozásokat, CO2-adót vezetnek be. Az interneten és az utcán a véleményszabadságot erősen támadják, cenzúrázzák és felbujtanak az AfD ellen -- mind a nem kormányzati szervezetek (NGO-k), mind az állami szervezetek! Egyre rosszabb lesz! Németország egyre inkább egy kommunista baloldali blokk által vezérelt országgá változik, és az ország végzetesen halad egy NDK 2.0 felé! "


>> EZ IS ÉRDEKELHETI:

ELEKTROSOKK KEZELÉSSEL SZÜNTETNÉ MEG AZ ARAB TERRORIZMUSSAL SZEMBENI ELŐÍTÉLETEKET EGY OLASZ PSZICHOLÓGUSNŐ - VIDEÓ


Források:

https://searchlight-germany.blogspot.com/2019/08/watch-islamist-woman-attacks-publicist.html

https://politikstube.com/islamistin-attackiert-henryk-stoeckl-auf-afd-demo/

https://www.youtube.com/watch?v=barzQBn3e0U

https://philosophia-perennis.com/2019/08/20/westen-soll-sich-am-osten-ein-vorbild-afd-ruft-zur-es-reicht-demo-nach-hannover/

https://twitter.com/henrykstoeckl/status/1165397092615041024

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/82807/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?