Amit elhallgatnak: a muszlim zsidóüldözés Európában a Korán előírása; a keresztények is sorra kerülnek


Még Magyarországon sem nagyon mondják ki nyíltan, hogy a zsidókat a Korán előírásai alapján üldözik a muszlimok Európában. A Magyar Hírlap egyébként szókimondó cikke is "iszlám szélsőségeseknek" tulajdonítja a zsidóüldözést, pedig az egyszerűen az iszlám alapvető tanainak része. Ezért várhatóan az európai keresztények és más nem-muszlimok is sorra kerülnek.

Nadrágszíjjal ver egy muzulmán egy kipás férfit Berlinben - illusztráció

VIDEÓS BIZONYÍTÉKOK

A fenti fotó képernyőkép egy videóból amit ITT lehet megnézni. Egy másik videóban pedig az látható, ahogy muszlimok egy csoportja a zsidók kiirtásával fenyegetőzik 2017-ben, Svédországban - ezt ITT lehet megnézni.

TOVÁBBI CIKKEK ÉS VIDEÓK AZ ISZLÁM ZSIDÓÜLDÖZÉSRŐL ITT

KORÁNI ELŐÍRÁS

A Korán a zsidókat eredendően gonosznak írja le, akik eltökélten a muzulmánok jólétére törnek - írja a Jihad Watch:

A Korán szerint:

A zsidók az emberek közül a leginkább ellenségesek a muzulmánokkal szemben (Korán 5:82); kitalálnak dolgokat és azokat tévesen Allahnak tulajdonítják (2:79; 3:75, 3: 181); azt állítják, hogy Allah hatalma korlátozott (5:64); szeretnek hallgatni a hazugságokra (5:41); megtagadják az Allahnak való engedelmességet, és soha nem tartják be a parancsait (5:13); vitatkoznak és veszekednek (2: 247); elrejtik az igazságot és félrevezetik az embereket (3:78); lázadást szítanak a próféták ellen és megtagadják az útmutatásaikat (2:55); képmutatók (2:14, 2:44); előnyben részesítik a saját érdekeiket Mohamed tanításaival szemben (2:87); rosszat kívánnak az embereknek és megpróbálják félrevezetni őket (2: 109); fájdalmat éreznek, ha mások boldogok vagy szerencsések (3: 120); csalás segítségével felélik az emberek vagyonát (4: 161); rágalmazzák az igaz vallást, és Allah megátkozta őket (4:46); megölik a prófétákat (2:61); könyörtelenek és szívtelenek (2:74); soha nem tartják be az ígéreteiket és nem tartják a szavukat (2: 100); gátlástalanok a bűncselekmények elkövetésében (5:79); gyávák (59: 13-14); fösvények (4:53); Allah majmokká és disznókká változtatta őket, mert megtörték a Sabbatot (2: 63-65; 5: 59-60; 7: 166); Allah átka alatt állnak (9:30), és a muszlimoknak háborút kell folytatniuk ellenük, és alá kell vetniük őket az iszlám uralmának (9:29).

AZ EURÓPAI KERESZTÉNYEK IS SORRA KERÜLNEK

Várhatóan eljön az az idő, amikor majd a zsidók után a keresztények kerülnek sorra Európában is. Van egy arab közmondás: "a szombat népe után jön a vasárnap népe". Ennek jelentése, hogy a zsidók megsemmisítése, elüldözése után következik a keresztényeké. A Közel-Keleten és Afrikában már megtörtént, és nem csak a zsidókkal és a keresztényekkel, hanem minden nem-muszlim közösséggel.

TOVÁBBI CIKKEK ÉS VIDEÓK AZ ISZLÁM KERESZTÉNYÜLDÖZÉSRŐL ITT


Történt ugyanis, hogy Berlin Charlottenburg nevű negyedében hátulról leütöttek egy ötvenöt éves zsidó férfit, ugyancsak arrafelé pedig leköpték Yehuda Teichtal ortodox rabbit. Közben Münchenből is egyre több antiszemita támadást jelentenek a Deutsche Welle szerint. A hivatalos német statisztika egészen elképesztő: az antiszemita bűncselekmények száma 2017-ben 1504 volt, 2018-ban pedig már 1646. Ezek közül az erőszakos esetek száma 37-ről 62-re emelkedett. És a jelek szerint az idei esztendő sem hoz javulást ezen a téren.

A jobboldali politikusok lenácizásában kiérdemesült, a multikulti okán nyugatra révült áhítattal tekintő hazai liberálisok persze felhördülnek: hiszen ez a populizmus meg az újraéledő nácizmus egyenes következménye! Csakhogy az érintettek ezt másként látják. „A zsidó közösségek sérelmére elkövetett atrocitások kapcsán a németországi híradásokban megjelenő, a szélsőjobboldal látványos megerősödésére vonatkozó kijelentéseket kétkedéssel fogadjuk. Természetesen aggasztó probléma ez is, ám a bántalmazások és fenyegetések jóval nagyobb számban köthetők a muszlim közösségekből jövő elkövetőkhöz, illetve több esetben az iszlám szélsőségek által fűtött nézeteket vallókhoz” – nyilatkozta nemrég lapunknak a magyar kormány támogatásával európai szintű antiszemitizmus-kutatásba fogó Tett és Védelem Alapítvány titkára, Szalai Kálmán. Vagyis az a helyzet, hogy a nyílt társadalom víziója és a munkaerőhiánnyal küzdő gazdaság érdekei nyomán Európába csábítgatott, eltérő kultúrájú népségek kifejezetten mást gondolnak a békés együttélésről, mint az itteniek. És ez nem csak német probléma.

A példaértékű, a tisztánlátást is segítő kutatás ötletgazdája, Köves Slomó vezető rabbi arról számolt be, hogy Franciaországban 541, Nagy-Britanniában 1652 antiszemita támadás történt, de hallani drámai atrocitásokról Hollandiából is. Abból a „mintaállamból”, amely a hazánkban tomboló antiszemitizmust hazudó Judith Sargentinit adta e világnak. A rabbi szerint ezzel szemben, bár itthon sem tökéletes minden, Budapest mára a régió egyik legbiztonságosabb nagyvárosának számít, ahol senkinek nem kell zsidó vallása miatt félelemben éreznie magát. Egy zsidó számára, aki láthatóan magán viseli az identitása jeleit, Magyarország az egyik legjobb hely, ahol ma élhet. Ide vezetett kilenc évnyi jobboldali kormányzás, illetve budapesti városvezetés. Mondhatnánk: így tette élhetővé a Fidesz az országot.

Közben egyre hevesebben dübörög az önkormányzati kampány, az ellenzék pedig láthatóan nem ért egyet Köves Slomóval. Szerintük  Magyarország, s különösen Budapest élhetetlen, ezért le kell váltani Tarlós Istvánt, akinek a közgyűlés tegnapi ülésén a mikroszkóppal is alig látható támogatottsággal bíró Párbeszéd politikusa, bizonyos Barabás Richárd próbált búcsúajándékként egy oroszkrémtortát átadni. Jó nagy mellénnyel. Az efféle, mókásnak szánt próbálkozások nyilván az ötlettelenség következményei. Mégis: ez az alternatíva jelenleg. Mindenesetre Barabással és párttársával, a Zuglóban bénázó Karácsony Gergellyel szemben mi megújuló köztereket és közösségi közlekedést, szárnyaló turizmust, rendbe tett gazdálkodást, több száz milliárdos terveket és nem utolsó sorban növekvő biztonságot látunk a fővárosban. Utóbbi körülmény pedig lassan unikális erénynek számít az európai nagyvárosok között.

Az október 13-i önkormányzati választás arról szól, sikerül-e megőrizni mindezt."https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/82968/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?