Arab klánok háborúja Berlinben: 50 férfi harcolt macsetével, késekkel, könnygázzal, kresztáblával - VIDEÓ


Egy német hírportál szerint polgárháborúra emlékeztető jelenetek zajlottak Berlin utcáin augusztus 27-én. A harcolók közlekedési táblát és valamilyen irritáló gázt is bevetettek.

CIKK A VIDEÓK ALATT


A Searchlight Germany írja:

"Fegyveres utcai harcok Berlinben, arab klánok között

2019. augusztus 29.


Bárkinek, aki megnézi a tegnap óta a közösségi médián terjedő videofelvételeket,  spontán módon a "polgárháború" jut eszébe.

Berlin Neukölln kerületében, amely a no-go zónáiról és az arab klánokról ismert, mintegy 50 ember - főleg szíriaiak és libanoniak - folytatott brutális tömegverekedést macsetékkel és késekkel az utcákon, megerősítetlen információk szerint.

A rendőrségi jelentés szerint:

Tegnap délután két csoport között vita folyt Neuköllnben. Nem sokkal délután négy óra előtt szemtanúk kihívták a Weser utcába a rendőrséget, mert ott volt egy verekedés. Az eddigi nyomozás alapján megtámadtak és megkárosítottak egy autót, amellyel két 22 éves és egy 36 éves férfi tartott egy találkozóra. Nem sokkal ezután 40-50 ember között folyt a csatározás.

Beszámolók szerint irritáló gázt és közlekedési táblákat is bevetettek. A két férfi, aki autóval érkezett a Weser utcába szintén részt vett az incidensben. A rendőri erők érkezésével a helyzet rendeződött. Egy 22 éves férfi a fején, a karján és törzsén szenvedett sérüléseket a harc során, a 36 éves pedig fej- és lábsérüléseket.

Ezen kívül egy 28 éves férfi szemirritációra panaszkodott, és egy 13 éves fiú fejsérülést szenvedett az összecsapásokban. A férfiakat és a fiút járóbeteg rendelésen kezelték. A Weser utca kb. 19.20h-ig lezárásra került. Többek között késeket és egy macsetét találtak és koboztak el a helyszínen. Az események pontos hátterével kapcsolatos nyomozás folyamatban van. A köznyugalom különösen súlyos megsértése, súlyos testi sértés és autók megkárosítása miatt indítottak eljárást."


Források:

https://twitter.com/Hartes_Geld/status/1166726889760788480

https://twitter.com/polizeiberlin/status/1166384129170124801

https://searchlight-germany.blogspot.com/2019/08/watch-armed-street-fights-among-arab.html

https://www.youtube.com/watch?v=jWSI5BAvRb0

https://www.youtube.com/watch?v=CURe0gOFxpg

https://www.welt.de/vermischtes/article199302640/Berlin-Neukoelln-Massenschlaegerei-mit-Machete-auf-offener-Strasse.html?wtrid=socialmedia.socialflow....socialflow_twitter

https://www.morgenpost.de/berlin/polizeibericht/article226909019/Neukoelln-Video-zeigt-Massenschlaegerei-Clan-Fehde-beunruhigt-Polizei.html

https://philosophia-perennis.com/2019/08/29/familienstreit-buergerkriegsaehnliche-szenen-in-berlin-neukoelln-video/

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/82976/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?