Burkoltan lefejezéssel fenyegette meg az angol királynőt egy Soros-szervezet


Egy Brexit-ellenes szervezet lényegében lefejezéssel fenyegette meg a brit királynőt, mert az uralkodó támogatja a britek 2016-ban demokratikusan kinyilvánított akaratát, hogy az ország kilépjen az EU-ból. 

A Best for Britain szervezet Twitter posztban üzent II. Erzsébet királynőnek, mert helyt adott Boris Johnson azon kérelmének, melyben a brit parlament egy hónapig tartó felfüggesztését kérte. A szervezet szerint a királynő tette alkotmány- és demokráciaellenes, és kizárólag a kormánytól származó politikai manőver. - írja az Origo.

A parlament felfüggesztése a Brexit-pártiak malmára hajtja a vizet -- ami nyilvánvalóan felbőszítette a "jogvédő" globalistákat:

A Soros-szervezet a posztjuk alá azt is odakommentelte, hogy

jobb, ha az angol királynő nem felejti el, hogy a történelem során nem néztek jó szemmel azokra az uralkodókra, akik a demokrácia felfüggesztését segítették.

A szervezet burkolt üzenete I. Károlyra utalt, aki a XVII. században parlament nélkül próbált kormányozni, de élete nyilvános lefejezéssel ért véget.

I. Károly lefejezése 1649-ben. - Soros-időgép

UTAZÁS MOHAMEDHEZ A GLOBALISTA IDŐGÉPPEL

Kezdik kimutatni a foguk fehérjét a "jogvédő" NGO-k.

A Soros által támogatott szervezet "alkotmányellenesnek" nevezi a királynő eljárását. Így legalább megtudtuk, hogy a királynőt halállal fenyegetni viszont alkotmányos, demokratikus emberi jog.

Tökéletesen érthetővé és természetessé válik az álláspontjuk, ha feltételezzük, hogy ők a saría törvény talaján állnak, az iszlámban ugyanis a lefejezés törvényes büntetés - Szaúd-Arábiában ma is alkalmazzák. A lefejezés standard iszlám

Mivel Soros támogatja az iszlám bevándorlást, ennek a fenyegetésnek ténylegesen van iszlám áthallása. Főleg Anglisztánban, ahol a belügyminiszter muszlim, jelentős számú muszlim politikus van, valamint szabadon kóborol rengeteg kiképzett dzsihadista. Nem mellesleg történt is már lefejezés Londonban a nyílt utcán 2013-ban, egy dzsihád-támadás során.

Több mint ízléstelen a "filantróp" szervezet Twitter-posztja a lefejezéseket végző ISIS és más dzsihadista szervezetek idején - különösen, hogy az ISIS korábban megfenyegette az angol királyi család fiatal tagját, György herceget.

A globalisták Nagy-Britanniában is teljes gázzal nyomják a progresszív időgépet, rükvercben. Máris visszarepítették az országot 1649-be, amikor I. Károlyt lefejezték, és jó tempóban haladnak a lefejező Mohamed idejébe, a 7. századba.


Források: 

https://www.origo.hu/nagyvilag/20190830-sosorszervezet-erzsebetkiralyno-fenyegetes-borisjohnson.html

https://sovereignnations.com/2019/08/29/soros-funded-group-threatens-queen-brexit/

https://raheemkassam.com/2019/08/28/soros-funded-anti-brexit-group-threatens-the-queen/

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/82999/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-01 14:59:36
Angliában is működik már régóta a mocskos spekuláns lobbija, hiszen minden normálisan (azaz nem kommunista módon) gondolkodó ember világosan látja, hogy az egész brit cirkusz mögött a pénzeszsák áll !!!!
Tessenek feltenni az ősi - jogos - kérdést:
Kinek áll érdekében, hogy az Egyesült Királyság továbbra is az EU tagja maradjon, és továbbra is fejni lehessen a migránsokat szállító embercsempészeket ?!
Na, ugye ! Hát persze, hogy a zsidók vezérének, a spekuláns bankárnak !!!!
És ezért a soros-csicskák meg is tesznek mindent (mindent, ami lázít, felforgat, káoszt szül), hogy elérjék aljas céljukat, és bármi áron megakadályozzák a kilépést !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?