3 éves kislányt zaklatott egy mohamedán egy ausztrál plázában, majd kioktatta a gyerek anyját


Egy hároméves kislány egy ausztrál bevásárlóközpont játszóházában volt, amikor a mohamedán biztonsági őr kézen fogta és a vészkijárathoz vezette. Az iraki migráns szexuálisan zaklatta a gyereket, majd visszavitte őt a játszótéren tartózkodó édesanyjához, akit még ki is oktatott, hogy miért hagyta magára a gyereket.

AUSZTRÁLIÁIG "MENEKÜLT" 

A 30 éves iraki illegális migráns Mohammad Al Bayati egy “csónakon” szökött be Ausztráliába, majd végül a kigyúrt férfi biztonsági őrként helyezkedett el Sydney DFO Homebush nevű bevásárlóközpontjában, ahol az egyenruhájával visszaélve kivezette kézen fogva a játszóházból a szőke kislányt, majd egy eldugott tűzfolyosóhoz vitte, ahol 11 percen keresztül erőszakoskodott vele. A bűncselekmény még 2016-ban történt, most született ítélet.

Az ítélet szerint Al Bayati megmutatta a nemi szervét és megérintette a kislány fehérneműjét a lépcsőházban töltött 11 perc alatt.

Bár a tűzfolyosón nem voltak biztonsági kamerák, csak azt lehetett látni, hogy odavezette a kislányt, de a gyermek alsóneműjén Mohamed DNS-ét tartalmazó szennyeződést találtak.

A bíróságon lejátszott felvételeken látszik, hogy a migráns egy kameramentes övezetbe vezeti a kislányt, majd visszaviszi az édesanyjához.

MOHAMEDÁN FELSŐBBRENDŰSÉG

Mikor az anya a vásárlás után visszament a játszóházba a gyerekéért, Mohamed még ki is oktatta, hogy nem kellett volna egyedül hagynia a kislányát, mert az veszélyes.


Az anya elvileg felügyelet mellett hagyta magára a gyerekét a játszóházban. Valószínűleg éppen a biztonsági őr lehetett az egyik, akinek a gyerekek felügyelete a felelősségi körébe tartozott.

Az ítélet ismertetése során John Pickering bíró kijelentette, hogy "minden anyának joga van magára hagyni gyermekeit egy bevásárlóközpont játszóterén, és elvárhatja, hogy valaki ott tartózkodjon és figyeljen rá".

A tetthely: DFO Homebush pláza, Sydney

TÖNKRETETT ÉLETEK

A család a hónap elején beszélt az esemény okozta kínokról, mindkét szülő depresszióban szenved az eset óta.

"A békés családi életünk megsemmisült, és soha többé nem lesz ugyanaz. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elmondta a rendőrségnek a történteket, ám ez drámai élmény volt számára" - mondta a lány anyja a Sydney Downing Center kerületi bíróságához intézett nyilatkozatában.

ÉRZÉKENY BÍRÓ

A bíró csak két és fél évre ítélte Mohamedet, mert enyhítő körülményként értékelte Mohamed “nehéz gyermekkorát”, így a minimálisan kiszabható legkisebb büntetést adta. 

Al Bayati azt állította, hogy a bátyját elrabolták Irakban, és megfenyegették, hogy levágják a fejét. Azt is mondta, hogy lábon lőtték és Iránban nem fogadták szívesen menekültként, mielőtt hajóval illegálisan Ausztráliába ment.

A már letöltött idő beszámításával Al Bayati 2021-ben kerülhet szabadlábra. 

Viszont Scott Morrison ausztrál miniszterelnök az eset után mondta, hogy a férfit

büntetésének letöltése után visszatoloncolják származási országába, Irakba.

AZ ISZLÁM SZENTESÍTI 

Bár minden kultúrában vannak szexuális bűnelkövetők, az iszlám az egyetlen vallás, amely szentesíti a szexuális visszaélést a hitetlenek ellen, még a gyerekek ellen is. -- kommentálja az esetet a Jihad Watch

A hitetlen nők és lányok elrablását és szexrabszolgaként való használatát a Korán szentesíti.

Az iszlám jog szerint a muszlim férfiak fogságba ejthetnek nőket, akiket "a jobb kezük birtokol' (a Korán szóhasználata a rabszolgákra) - Korán 4:3, 4:24, 33:50.

De nem csak felnőtt nőkről van szó.

Az iszlám tanai szerint Aisa 8 éves és 9 hónapos volt akkor, amikor Mohamed elhálta vele a házasságot.

Elhálta? Ez egy udvarias kifejezés arra, hogy megerőszakolta őt. A muszlimok szerint egy nőnek el kell hálnia a házasságot, különben a házasság érvénytelen. Hogyan képes egy hat éves gyermek elhálni a házasságot? Enélkül hogyan nevezhetnénk egy 51 éves férfi és egy hat éves gyerek kapcsolatát házasságnak?

Aisa mesélte: A próféta hat évesen házasodott össze vele és kilenc évesen hálták el a házasságot. Hisham azt mondta: Úgy tudom, hogy "Aisa kilenc évet maradt a Prófétával (a haláláig)" Bukhari 7.62.65

A Korán 33:21 szerint Mohamed a minden muszlim által követendő tökéletes példa.

Ennek megfelelően számos muszlim országban a házasságnak nincs törvényben meghatározott alsó korhatára.

Például a török vallásügyi minisztérium kulturális-vallási szervezete, a Diyanet nemrég bejelentette, hogy a lányok esetében a házasság korhatára 9 év. 

Khomeini iráni ajatollah tízéves lányt vett feleségül, amikor huszonnyolc éves volt. A serdületlen lányokkal kötött (és elhált) házasságot "isteni áldásnak" nevezte, és azt tanácsolta a hívőknek, hogy adják el a saját lányaikat. "Tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy a lányaitok ne a házatokban lássák meg az első vérzésüket" - mondta. Amikor Khomeini hatalomra jutott, Irán - Mohamed példájával összhangban - kilenc évre csökkentette a lányok legális házasodási életkorát. 


Források:

https://www.smh.com.au/national/nsw/sydney-shopping-centre-security-guard-jailed-for-the-indecent-assault-of-a-three-year-old-20190826-p52kxj.html

https://www.origo.hu/nagyvilag/20190830-eliteltek-a-pedofil-migranst-ak-iegy-haromeves-kislanyt-zaklatott.html

http://dailymigrants.com/ausztralia-mohamedet-csak-2-5-evre-iteltek-mert-megeroszakolt-egy-3-eves-szoke-kislanyt/

https://www.tr.news/iraqi-refugee-jailed-sydney?fbclid=IwAR1BTyB7p-NMC_Bte55qrej-GvQx2POt5Q-FJRNK7NKCMtCDxFcvgSOWBuA

https://www.jihadwatch.org/2019/08/australia-to-deport-muslim-migrant-for-sickening-sex-assault-on-3-year-old-while-on-duty-as-security-guard

https://www.jihadwatch.org/2019/08/australia-muslim-migrant-sexually-assaults-3-year-old-girl-berates-her-mother-for-leaving-her-unattended

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/83073/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
ikab 2019-09-06 03:29:30
:)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?