Késelő afgán migráns: azért jöttem Hollandiába, hogy megvédjem Mohamed prófétát


Két embert szúrt le a 19 éves migráns, de többet akart. A támadás azzal függ össze, hogy Geert Wilders holland politikus pártja Mohamed-karikatúraversenyt hirdetett. Az afgán mohamedán azért utazott Afganisztánból Hollandiába, hogy ezt megtorolja. Csak a saría törvényei szerint járt el, amelyek az iszlám kritizálását halállal büntetik.

Azt terveztem, hogy igazságtalan és kegyetlen embereket fogok meggyilkolni, azokat, akik lehetővé tették, hogy Mohamed prófétát megsértsék. Meg akartam védeni a vallásomat, világossá akartam tenni, hogy a vallásomat békén kellene hagyni. Ha nem így tesztek, akkor fel kell készülnötök az ilyen akciókra."

– mondta a dzsihadista a bíróknak, amikor megkérdezték, mi volt tettének indítéka.

A Jihad Watch kommentárja:

Ez két választási lehetőséget hagy a szabad társadalmaknak. Vagy megvédik a szólásszabadságot, és megtagadják bármilyen hitrendszer kritikán kívül helyezését, vagy végrehajtják a saría istenkáromlási törvényeit és büntetendővé teszik az iszlám kritikáját annak érdekében, hogy megpróbálják megakadályozni az „ilyen akciókat”. Más szavakkal: harc vagy megadás. A nyugati politikai és médiaelit nagy része teljes megadási üzemmmódban van."


A 888 cikke:

"Késelő afgán migráns: azért jöttem Hollandiába, hogy megvédjem Mohamed prófétát

xxx

Két turistát szúrt le a 19 éves migráns, de a rendőrök gyorsan leszerelték. Mohamed próféta miatt akart bosszút állni.

Egy 19 éves afgán migráns megkéselt két amerikai turistát Amszterdam főpályaudvarán tavaly augusztus 31-én. Áldozatait véletlenszerűen választotta ki, a környékén sétáló embereket próbálta meg leszúrni. A pályaudvaron sok rendőr szokott tartózkodni, és ez most sem volt másképp, így gyorsan le tudták szerelni a migránst. Meglőtték, majd kórházba szállították és kihallgatták. Kiderült, hogy a tettes német tartózkodási engedéllyel rendelkezett.

A késes migráns kétnapos kihallgatáson vett rész az amszterdami bíróságon, ahol azt mondta,

azért jött Hollandiába, hogy megvédje a prófétáját.
Azt terveztem, hogy igazságtalan és kegyetlen embereket fogok meggyilkolni, azokat, akik lehetővé tették, hogy Mohamed prófétát megsértsék

– tette hozzá Jawed Santani az ANP holland nemzeti hírügynökség szerint.

Meg akartam védeni a vallásomat, világossá akartam tenni, hogy a vallásomat békén kellene hagyni. Ha nem így tesztek, akkor fel kell készülnötök az ilyen akciókra

– mondta a bíróknak, amikor megkérdezték, mi volt tettének indítéka.

Az eset összefügghet azzal, hogy Geert Wilders holland politikus pártja, a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) Mohamed-karikatúraversenyt hirdetett, amit a késeléses incidens előtt pont egy nappal mondtak le biztonsági aggályokra hivatkozva."

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/83287/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?