Videó: egy muszlim migráns megfenyeget egy 17 éves német lányt, hogy megöli mert keresztény


Egy középiskolás lány a Facebookon posztolta ki azt a felvételt, amit mobiltelefonnal készített a németországi Halléban egy mohamedán migránsról, aki azt mondja neki, hogy megöli őt mert keresztény. Néhány nap alatt több mint 200 ezren látták a videót Johannes Huber, az AfD parlamenti képviselője Facebook oldalán.

Pamela Geller kommentárja: "Miért akarják a megválasztott tisztviselőink ezt behozni a városainkba, iskoláinkba, otthonainkba?"


Az 1984 Magazin cikke:

"Egy muszlim azzal fenyegetett meg egy 17 éves lányt, hogy megöli mert az keresztény

Írta: Oliver Flesch

Ez a videó feldühít engem. És ezen túlmenően szégyent is érzek miatta. Mert azt sem tudom, van-e ott valaki, aki segíthetne ennek a lánynak. llyen incidensek naponta több ezer alkalommal történnek Németországban. És mit teszünk mi? Semmit. Csak elolvassuk egy lány segélykiáltását, akit mindannyian cserben hagytunk ...

Linda beszámolója:

Szemetet dobáltak föntről a barátomra és rám. Odamentem és szembesítettem őket ezzel. Amikor az apjukkal beszéltem, először mindent letagadtak, azután az apa azt mondta: - "Nem az én ügyem, hogy mit dobálnak le az erkélyről".

Nem sokkal később (a fiatalokkal) együtt szálltunk be a liftbe. Az egyikük hirtelen elhúzódott a kutyámtól, és erre én azt mondtam: - "Nocsak, az előbb még agresszíven viselkedtél és erős voltál, most meg félsz egy kis kutyától".

Az egyikük, a fehér pólós erre azt válaszolta: - "Igen, mi muszlimok vagyunk, nálunk ez így van, nem úgy, mint nálatok szaros hitetleneknél".

Ekkor megmutattam neki a keresztemet, ők pedig megint egymásra néztek, és a fehér pólós azt mondta: - "Az ilyen embereket, mint te, mi leöljük!"


(Ezek után kapcsolhatta be Linda a kamerát és készíthette az alábbi videót, amelyben a mohamedán megerősíti, hogy megölné a lányt, mert az keresztény. Linda története a videó alatt folytatódik. - ford.)

xxxx

Öt perccel később, amikor az apa és az anya odajöttek, (a gyerekek) megint mindent letagadtak, és az egyikük azt állította, hogy 5 eurót ajánlottam nekik, hogy mondják azt, amit mondtak.

(Azt állították), hogy mindennek nem is volt semmi köze a valláshoz. Egyikük sem hagyta, hogy végigmondjam, amit akarok: minden alkalommal, amikor valamit el akartam magyarázni az apának, hangosan közbebeszéltek, mondván, hogy szerintük be vagyok drogozva, ezért fújom fel a dolgot és hazudok.

Erre én azt mondtam nekik: "vagy bocsánatot kérnek, vagy hívom a rendőrséget."

Naponta van gondom ilyen srácokkal. Halléban élek, egy rossz környéken, bár a terület tulajdonképpen nagyon szép, sok fával. De az ember itt csak azt hallja, hogy: "egy szíriai leszúrt valakit, egy nőt kirabolt egy afgán, kisgyerekek késsel fenyegetik a még kisebb gyerekeket, vagy egy menekült megkéselt egy német férfit."

Két évvel ezelőtt, 15 éves koromban majdnem megerőszakoltak. Már olyan is volt, hogy leköpködtek, megrugdostak, nekilöktek a liftnek - a saját házamban, ahol lakom. Egy toronyházban lakom. A kutyáimat is leköpték és megrugdosták, amikor éppen nem néztem oda.

Két héttel ezelőtt a villamoson ültem, és egy külföldi férfi állt mellettem, és állandóan hozzám nyomta a micsodáját. Amikor először csinálta, akkor azt gondoltam magamban, "oké, talán véletlen volt", de azután még háromszor megcsinálta. Aztán persze megmondtam neki a véleményemet.

És ami a legszomorúbb: kiposztoltam egy videót erről - és milyen reakciókat kaptam? „Te rágalomhadjáratot indítottál ellenük”, „Undorító, hogy így általánosítasz velük kapcsolatban”, „Csak azért, mert neked EGYSZER volt egy rossz tapasztalatod, ez nem azt jelenti, hogy minden külföldi ilyen.”

Annak ellenére, hogy a posztomban egyértelműen kifejtettem az álláspontomat, a legtöbb hozzászóló úgy kicsavarta a szavaimat, ahogy épp eszükbe jutott.

Viszont külföldi férfiak, akik engem még soha az életben nem láttak, természetesen meg tudják ítélni, hogy nekem mi az álláspontom, és ezért leköpködnek, megrúgnak és hasonló dolgok.

– Linda, egy lány Halléból"

- írja az 1984 Magazin.


Valójában a videóban a muszlim migráns az iszlám keresztényekre vonatkozó alaptanításai szerint beszél. Úgy tűnik, gyűlnek az arra utaló jelek, melyek szerint a keresztények elleni mohamedán népirtást Európa a muszlimokkal együtt importálhatja a Közel-Keletről és Afrikából. – Dzsihádfigyelő


A videó leirata:

"– Na most mondjad, amikor megy a kamera! Na gyerünk! Az előbb mondtad, hogy lemészárolod az olyan embereket, mint én. Mondd újra!
– Azt fogom tenni.
– Aha, szóval le fogod mészárolni az olyan embereket, mint én? Ne érj a telefonomhoz!
– Tedd el! (a telefont)
– Embereket mészárolsz ...
– Dobd el!
– Nem!
– Azt mondtad, hogy le fogod mészárolni az olyan embereket, mint én?
– Igen.
– Mert muszlim vagy?
– Igen.
– Szóval a muszlimok mint te, lemészárolják az embereket azért, mert keresztények. Gyerünk, mondd a kamerába!"


Források:

https://www.facebook.com/Johannes.Huber.AfD/videos/vb.1345340318840587/2332420390353585

https://19vierundachtzig.com/2019/09/07/moslem-droht-maedchen-17-es-abzuschlachten-weil-es-christin-ist/

https://philosophia-perennis.com/2019/09/12/halle-moslem-droht-maedchen-17-es-abzuschlachten-weil-es-christin-ist/

https://gellerreport.com/2019/09/muslim-migrant-threatens-christian-girl.html/

https://politikstube.com/halle-moslem-will-maedchen-17-schlachten-weil-sie-christin-ist/

https://gatesofvienna.net/2019/09/napalming-western-culture/

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/83657/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?