Megdöbbentő részletek a Sargentini-jelentésben: Brüsszel azért támadja Magyarországot, mert védekezünk a dzsihád ellen


Varga Judit igazságügyi miniszter arról beszélt, hogy a bevándorláspártiak bosszúhadjáratának része volt a hétfői brüsszeli meghallgatása kihallgatása. Az országot elítélő Sargentini-jelentés megdöbbentő részletei viszont arra utalnak, hogy ennél is súlyosabb a helyzet: az iszlám dzsihád elleni védekezésünket akarják megtörni.

Folytatódik a Sargentini-dzsihád Magyarország ellen


A Soros-Sargentini jelentésen alapult az a brüsszeli meghallgatás, amelyet a szakminiszterek a Magyarországgal szemben indított 7. cikk szerinti eljárásról folytattak Brüsszelben 2019. szeptember 16-án. A Sargentini-jelentés viszont többek között azért marasztalja el Magyarországot, mert a kormány a nemzeti konzultációkban rámutatott az (iszlám) bevándorlás és a (dzsihád) terror kapcsolatára.

A Sargentini-jelentés magyarul:

http://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-8-2018-0250_HU.html

http://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-8-2018-0250_HU.pdf


Az Európai Parlament 2018 szeptemberében állásfoglalást fogadott el, amelyben azt javasolta, hogy a tanács az Európai Unióról szóló szerződés 7. cikkének 1. pontja alapján állapítsa meg, hogy Magyarországon fennáll az egyértelmű veszélye annak, hogy sérülnek az EU alapértékei. 


A Judith Sargentini holland zöldpárti képviselő által összeállított jelentés kritikát fogalmazott meg a jogállamiság magyarországi helyzetével összefüggésben.

Halló, itt Brüsszel, jelentést kérünk!


A (dzsihád) terror említése is sérti a "jogállamiságot"


Részlet a Sargentini-jelentésből:

"(11) Az elmúlt években a magyar kormány széles körben folytatott nemzeti konzultációkat, nemzeti szinten kiterjesztve a közvetlen demokráciát. A Bizottság 2017. április 27-én rámutatott, hogy az „Állítsuk meg Brüsszelt!” című nemzeti konzultáció több, a tények tekintetében pontatlan vagy rendkívül félrevezető állítást tartalmazott. A magyar kormány 2015 májusában konzultációkat tartott a „bevándorlás és a terrorizmus”, 2017 októberében pedig a „Soros-terv” tárgyában is. Ezek a konzultációk párhuzamot vontak a terrorizmus és a migráció között, gyűlöletet keltettek a migránsokkal szemben, és kimondottan Soros György személye és az Unió ellen irányultak.http://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-8-2018-0250_HU.pdf

Lépjünk túl Brüsszel vicces önleleplezésén, hogy a "jogállamiság" kritériuma, hogy valaki "Soros György személye" elleni kritikát fogalmaz meg. 

Sokkal beszédesebb ez a rész:

Ezek a konzultációk gyűlöletet keltettek a migránsokkal szemben"

... "Gyűlöletet keltettek" - ebben tettenérhető az újmarxista gyűlöletbeszéd törvények undorító násza az iszlám istenkáromlási törvényeivel. A cél, hogy ne lehessen bírálni a liberálfasiszták által kijelölt, aktuálisan védendő csoportokat, de leginkább a muzulmán migránsokat és magát az iszlámot. Az iszlámmal szembeni kritika tilalma a muzulmánokat hatalmi helyzetbe emeli, és elhárítja az akadályokat a dzsihád elől.

És a brüsszeli "jogállamiság-bírálat" legelképesztőbb mondata:

Ezek a konzultációk párhuzamot vontak a terrorizmus és a migráció között"

A terrorizmus és a migráció közötti összefüggés feltárása természetesen nem a "jogállamiságot" sérti, hanem Európa új urait: a mohamedánokat.


Nyilvánvaló az összefüggés az (iszlám) terrorizmus és a (muzulmán) migráció között


Az Alinsky-féle liberálfasiszta kifárasztásos taktika része, hogy az igazságot külön magyaráznunk kell, így eleve hátrányból indul az, aki a dzsihád ellen védekezni akar.

A terrorizmusért elítélt Ahmed H. formálja a közvéleményt a 2015-ös röszkei csata előtt

2015-ben az ISIS hadüzenetet küldött Európának:


"Az Iszlám Állam azt tervezi, hogy elfoglalja Líbiát, ahonnan menekültnek álcázott harcosokat küld a Földközi-tengeren keresztül Dél-Európába, hogy ámokfutást rendezzenek a városokban, támadást intézzenek a kikötők ellen – derült ki a dzsihádisták támogatóinak leveleiből. - írta az Origo a Telegraph nyomán még a 2015-ös "nagy migránsválság" előtt. 

Mára elmondható, hogy a fenyegetést beváltották.


Sok ideérkező muszlim tudatos az iszlám hatalomátvétellel kapcsolatban

Az alábbi videó példa arra, hogy az ideérkezők közül sokan tudatosak az iszlamizálás céljával kapcsolatban.

VIDEÓ: Le fogjuk igázni Európát! - Telefonbeszélgetés egy Svédországban élő, ISIS-t támogató muszlimmal.


A saría törvény szerint a fegyveres dzsihád a muszlim közösség kötelessége:

Részlet a saría törvényből:


  • [O9.0] Dzsihád
    A dzsihád az iszlám elterjesztésére szolgáló, kafírok elleni háborút jelenti. [Korán 2:216] Előíratott nektek a harc, holott az ellenetekre van. Lehet, hogy valami ellenetekre van, noha az jó nektek, és lehet, hogy szerettek valamit, noha az rossz nektek. Allahnak tudása van, ti azonban nem tudtok.

  • [o9.1] A dzsihád kötelező jellege
    A dzsihád a közösség kötelessége. Ha elegendő ember műveli, akkor a többiekre nézve már nem kötelező.
    [Korán 4:95] Azok a hívők, akik otthon ülnek, biztonságban – kivéve a mozgásképteleneket – nem egyenlőek azokkal, akik vagyonukkal és életükkel harcolnak Allah ügyéért [dzsihád].
    [Bukhári 4,52,96] Mohamed: „Bárki, aki felfegyverez egy dzsihadistát, ugyanazt a jutalmat kapja, mint egy harcos. Bárki, aki megfelelően ellátja egy szent harcos hozzátartozóit, ugyanazt a jutalmat kapja, mint egy harcos.”

Sargentini pártja dzsihadista szervezetet támogat


Egy holland liberális EP-képviselő szerint az országot védő Varga Judit igazságügyi miniszter és Magyarország mártírkodik. Úgy tűnik, valójában arról van szó, hogy a holland képviselő inkább a mohamedán mártírokat (öngyilkos merénylőket) kedveli. Legalábbis erre utal Sargentini pártjának korábbi flörtje a Hamásszal és a "mártírjaival". 

Videó: Sargentini kedvencei elmesélik, hogy Allahért robbantják fel magukat és a hitetleneket:

Brüsszel a dzsihádot támogatja


Amikor tehát "jogállamiságról" beszélnek, azalatt valójában az imperialista, fasisztoid saría törvénynek való behódolásunkat értik. Tehát nem az Európai jogrendről beszélnek. Így már érthető, hogy Magyarország "nem jogállam", amennyiben ellenáll a hidzsrának, a dzsihádnak és az iszlamizációnak. 


A háború első számú szabálya, hogy ismerni kell a minket támadó ellenséget. Ha nem lehet beszélni a dzsihádról - az ellenség indítékairól, céljairól és módszereiről - akkor védekezni sem lehet ellene.

Fentiekből következően kimondható, hogy "Brüsszel" nem csupán bevándorláspárti, hanem az Európa elleni iszlám dzsihád támogatója.

1
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/83703/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-19 17:25:50
Azzal eddig is tisztában lehetett minden normálisan gondolkodó (tehát nem "hótkommunista) magyar ember, hogy ez a sz@rgentini nem egy észkombájn, de hogy ennyire hülye legyen, az már kevésbé volt ismeretes a köznép előtt. PEDIG IGEN !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?