Anglisztán: ablakon kiugorva menekült egy 11 éves kislány, amikor megerőszakolta egy mohamedán migráns


Bár minden kultúrában előfordul szexuális erőszak, de csak az iszlámban van erre isteni felhatalmazás. -- kommentálja az esetet a Jihad Watch.


Tizenegy éves (!) kislányt erőszakolt meg brutálisan a gambiai migráns, börtönbe kerül


888.hu


2019.09.17. 08:25

"Az ő esetében sem jött össze az integráció.


A brit sajtó számol be a gambiai Haji Kaloga esetéről. A 31 éves migráns betört egy kislány szobájába, fojtogatni kezdte, miközben folyamatosan azt kérdezte tőle, „Ki a férfi?”. Majd ezután ledobta őt a padlóra, és brutálisan megerőszakolta. A támadás után áldozatát megzsarolta, hogy amennyiben bárkinek szól erről, megöli őt.

A mindössze tizenegy éves áldozat a szörnyű eset után kiugrott az első emeleti ablakából, és hívta a rendőrséget. A kislány annyira meg volt rémülve, hogy először még a járőrkocsiba is félt beszállni. Végül megtörtént a feljelentés, a DNS-vizsgálat pedig hamar bizonyította a migráns tettét.

A tárgyaláson az áldozat is jelen volt, támadójának címezve azt mondta, előbb vagy utóbb olyasvalaki lesz belőlem, akit te el sem tudsz képzelni. Remélem, hogy soha többet nem találkozok olyan emberrel, mint te

Szavait ugyan a bíró megdicsérte, ám az ítélet mégis elég bicskanyitogató: Kaloga mindössze 13 évre kerül börtönbe, ügyvédje szerint pedig miután letöltötte büntetését, minden bizonnyal kitoloncolják az országból. Ez ugyanakkor nincs igazán kőbe vésve, tekintettel arra, hogy a brit belügyminisztérium eddig sem tudta kellő komolysággal kezelni a kitoloncolásokat." 

- írja a 888.

Csak az iszlámban van erre isteni felhatalmazás


Bár minden kultúrában előfordul szexuális erőszak, de csak az iszlámban van erre isteni felhatalmazás. -- kommentálja az esetet a Jihad Watch.

Az Egyesült Királyságban egy muszlim nemi erőszak banda túlélője azt mondta, hogy a férfi, aki erőszakolta a Koránt idézte neki és hitt benne, hogy az iszlám igazolja, amit tesz.


A hitetlen nők és lányok elrablását és szexrabszolgaként való használatát a Korán szentesíti.


Az iszlám jog szerint a muszlim férfiak fogságba ejthetnek nőket, akiket "a jobb kezük birtokol' (a Korán szóhasználata a rabszolgákra) - Korán 4:3, 4:24, 33:50.


Ebben az esetben Haji Kaloga áldozata egy gyerek volt. Ennek oka az lehet, hogy Mohamed iránti tisztelete arra késztette őt, hogy a gyermekeket szexuális tárgyaknak tekintse.


Az iszlám tanai szerint ugyanis Aisa 8 éves és 9 hónapos volt akkor, amikor Mohamed elhálta vele a házasságot.


Elhálta? Ez egy udvarias kifejezés arra, hogy megerőszakolta őt. A muszlimok szerint egy nőnek el kell hálnia a házasságot, különben a házasság érvénytelen. Hogyan képes egy hat éves gyermek elhálni a házasságot? Enélkül hogyan nevezhetnénk egy 51 éves férfi és egy hat éves gyerek kapcsolatát házasságnak?


Aisa mesélte: A próféta hat évesen házasodott össze vele és kilenc évesen hálták el a házasságot. Hisham azt mondta: Úgy tudom, hogy "Aisa kilenc évet maradt a Prófétával (a haláláig)" Bukhari 7.62.65


A Korán 33:21 szerint Mohamed a minden muszlim által követendő tökéletes példa.


Ennek megfelelően számos muszlim országban a házasságnak nincs törvényben meghatározott alsó korhatára.

Például a török vallásügyi minisztérium kulturális-vallási szervezete, a Diyanet csak nemrég jelentette be, hogy a lányok esetében a házasság korhatára 9 év.


Khomeini iráni ajatollah tízéves lányt vett feleségül, amikor huszonnyolc éves volt. A serdületlen lányokkal kötött (és elhált) házasságot "isteni áldásnak" nevezte, és azt tanácsolta a hívőknek, hogy adják el a saját lányaikat.

"Tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy a lányaitok ne a házatokban lássák meg az első vérzésüket" - mondta. Amikor Khomeini hatalomra jutott, Irán - Mohamed példájával összhangban - kilenc évre csökkentette a lányok legális házasodási életkorát. 


Amikor 2011-ben Bangladesben törvényileg be akarták tiltani a gyermekházasságot, Fazlul Haque Amini mufti kijelentette, hogy a tiltás "rossz fényben tüntetné fel Mohamed prófétát", mert

"A gyermekházasság tilalma az iszlám szent prófétájának házasságát kérdőjelezné meg, és a próféta erkölcsös jellemét vita és kétség tárgyává tenné."


A mufti azt is elmondta, hogy 200 000 dzsihádista áll készen arra, hogy életét áldozza bármilyen, a gyermekházasságot korlátozó törvény elfogadása ellen.


Ez a gondolkodásmód ilyen incidensekhez vezet (mint a fenti angliai) - teszi hozzá a Jihad Watch.


https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/./pages/dzsihadfigyelo/contents/blog/83736/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?